ovo zvuci ko neka mutant kompilacija marksovog manifesta komunisticke partije i sabranih dela vidovite zorke... `leba li, ko je i kako izracunao da ce 2016. godine "covecanstvo da rasiri um" i da je 2014. "najprecizniji trenutak kada se zvanicno zavrsava jedna etapa u duhovnoj evoluciji coveka"?!
sedi, jedan...
Ja se ne bavim predskazanjima niti gatanjem, ovo je mundana astrologija ukombinovana sa jos raznim istorijskim drevnim izvorima.
Ne znam ko je izracunao d ace se 2016. godine coveku na Zemlji rasiriti um.
Ja sam rekao da ce se DO 2016. godine coveku znacajno rasiriti um, odnosno vidici.
Ne znam ko je izracunao da 2014. obelezava tranziciju iz jedne etape u drugu - znam i rekao sam da 2012. godina obelezava zavrsetak jedne etape i to se lako da videti po planetarnim kretanjima unutar Suncevog sistema, no i Maje su to precizno izracunali, kao i stari Eguipcani, Kinezi pod vladavinom Fu Shi-ja koji je napisao Yi-Jing, dekodirane informacije iz Jovanovog prorocanstva ali i iz drugih delova Biblije (kada se odredjena mesta dekodiraju Gematrijom, Kabalistickom tehnickom "citanja izmedju redova"), itd.
Ta-da..
.::VOYAGER::.
Mišljenje/iskustvo o metadonskom održavanju
Moderator: sanela
Re: Mišljenje/iskustvo o metadonskom održavanju
Last edited by Voyager on Wed Mar 30, 2011 2:56 pm, edited 2 times in total.
Zabluda subjektivne potvrde je kognitivna, dakle saznajna predrasuda po kojoj ce osoba smatrati da je neka izjava (ili kakva druga informacija) tacna ukoliko ta izjava ima licno znacenje za tu osobu. Drugim recima, osoba cije je misljenje pod uticajem zablude subjektivne potvrde ce opazati dva nepovezana dogadjaja kao povezana zbog toga sto, po njenim licnim uverenjima, oni moraju biti povezani.
Wikipedia
Wikipedia
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Nemoj mi sada pitty bottom effect ovde, jer o tome nije rec, svako ko se iole bavi duhovnim naukama i istrazivanjima ce neminovno primetiti sve povezanosti i sabrati 2 i 2.
Ta-da..
Ta-da..
Kad ti crna macka predje put, onda si ga najebo.. mislim, svako se se iole bavi tim naukama i istrazivanjima ce neminovno primetiti tu povezanost i sabrati 2 i 2...Voyager wrote:svako ko se iole bavi duhovnim naukama i istrazivanjima ce neminovno primetiti sve povezanosti i sabrati 2 i 2.
Dobro. Bice da ova prica vise nema smisla.
Izvini, Voyager, za uzurpaciju.
I pazi se, ako boga znas, crnih macaka sto put prelaze...
Over and out
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Crna macka nema veze s aovim stvarima - crna macka je babska prica, folk tradicionalno sujeverje.
Ne kontas o cemu pricam, niti o cemu se radi, ne proucavas duhovne nauke niti ista slicno - to s evidi, jer crna macka i folk sujeverja nemaju nista sa duhovnim naukama.
Ta-da..
Ne kontas o cemu pricam, niti o cemu se radi, ne proucavas duhovne nauke niti ista slicno - to s evidi, jer crna macka i folk sujeverja nemaju nista sa duhovnim naukama.
Ta-da..
- Zona Sumraka
Ajd, videcemo i taj Forerov efekat.
Ta-da..
.::VOYAGER:;.
Ta-da..
.::VOYAGER:;.
- Zona Sumraka
vojo, samo ako mi uradis natalnu priznacu da si u pravu...
Zao mi je, ali bilo sta tako veznao za divinaciju i ostale Magicke vestine pruzam na korist samo svojoj najuzoj porodici i mozda par prijatelja.
S' obzirom da sve sto uradim biva precizno kao sat i biva odradjeno tacno kako je trebalo, svoje vestine shvatam veoma ozbiljno.
Ta-da..
S' obzirom da sve sto uradim biva precizno kao sat i biva odradjeno tacno kako je trebalo, svoje vestine shvatam veoma ozbiljno.
Ta-da..
Last edited by Voyager on Sun Apr 03, 2011 2:27 pm, edited 1 time in total.
- Zona Sumraka
vojo - cicijo...