Nisam ja niti misli ništa loše kad sam rekao da si grešan , ka ja nisam , ili ima li ko da nije ...
Ali si mi sad razjasnio , da kod tebe ima doze uzitka u manipulativnosti nad drugima .!
A i što bi se reklo , slični se lako prepoynaju . Bey yamerki prema tebi ... skroz ok ! 8)
Mišljenje/iskustvo o metadonskom održavanju
Moderator: sanela
Re: Mišljenje/iskustvo o metadonskom održavanju
Da...blizi se kraj jedne price.
Zemljotres, cunami, radijaciju, ratovi, sve sam ovo cekao vec 2 godine, u zodijaku se to vidi tako jasno.
vec dve godine svima oko sebe trubim "ljudi, kraj Marta, pocetak Aprila 2011. godina, spremite see !!".
Ovo je sada krenulo i nema stajanja, a cekajte tek da vidite sta ce biti do prvog Aprila.
Ima da bude pravi "aprililililiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaa" !
Ta-da..
.::VOYAGER::.
Zemljotres, cunami, radijaciju, ratovi, sve sam ovo cekao vec 2 godine, u zodijaku se to vidi tako jasno.
vec dve godine svima oko sebe trubim "ljudi, kraj Marta, pocetak Aprila 2011. godina, spremite see !!".
Ovo je sada krenulo i nema stajanja, a cekajte tek da vidite sta ce biti do prvog Aprila.
Ima da bude pravi "aprililililiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaa" !
Ta-da..
Last edited by Voyager on Thu Mar 24, 2011 2:32 am, edited 2 times in total.
Voager,prema tvojoj astrologiji(ja verujem u astrologiju,pa zato i pitam),oce li da bude tih prirodnih katastrofa sa nekim vrhuncem 21 dec 2012..ili??Mislim oce li biti nesto od toga ovde blizu na Balkanu i Evropi?'Kako su mali svi nasi problemi u odnosu na te ljude Na Haitiju,u Japanu..itd
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
Sigurno, kopajte sto dublje u zemlju i lagerujte konzerve.
:unibrow:bojanol wrote:Sigurno, kopajte sto dublje u zemlju i lagerujte konzerve.
Like prethodni komentar :rolleyes:

stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
Ne, ne ako me pitas z amoje misljenje, nece biti nikakvih strasnih kataklizmicnih prirodnih katastrofa zbog kojijh bismo trebali da se posakrivamo po podzemnim sklonistima, ali bice tesko svugde.
Ovo sa Bliskim Istokom i uopste Islamskim svetom ce se jako iskomplikovati, mnoge zemlje ce zaratiti, bicemo svedoci takvih cepanja kakva nismo ni sanjali.
Svetska ekonomija ce doziveti krah maltene, u mnogim delovima sveta ce se to osetiti, pa i kod nas.
Da li u fazonu d arecimo nece biti kafe jedno vreme, ili tako nekih namirnic akoje uvozimo masivno iz zemalja koje ce biti teze pogodjene ili zemljotresima ili ratom, itd.
Nece biti nikakvog klimaksa na taj datum.
Klimaks ce se odigrati 2014. godine.
Taj datum je vise simbolika, kao najprecizniji trenutak kada se zvanicno zavrsava jedna etapa u duhovnoj evoluciji coveka.
Jednostavno sve ovo sto je pocelo d ase desava do 2016. godine naterace covecanstvo da rasiri um, da progleda kroz mnoge obmane i lazi, da se promene napokon mnoge stvari koje su vec sto godina aktuelne, da se uklone deformiteti na planeti tipa da jedan covek ima dovoljno para da kupi 3 drzave, a maltene ceo jedna kontinent (Afrika_) nema da jede, deca umiru od gladi i bolesti...ili recimo da direktor kompanije ima platu 500.000 dinara mesecno, a radnik bez kojeg bi taj direktor mogao d ase slika ima smao 10.000, odnosno 50 puta manju platu.
Sve su to deformiteti koji su proizisli iz ovog modernog drustva, odnosno drustva na ovaj nacin.
Ne ocekujem nesto posebno na taj datum...nadam se da je tako.
Ta-da..
Ovo sa Bliskim Istokom i uopste Islamskim svetom ce se jako iskomplikovati, mnoge zemlje ce zaratiti, bicemo svedoci takvih cepanja kakva nismo ni sanjali.
Svetska ekonomija ce doziveti krah maltene, u mnogim delovima sveta ce se to osetiti, pa i kod nas.
Da li u fazonu d arecimo nece biti kafe jedno vreme, ili tako nekih namirnic akoje uvozimo masivno iz zemalja koje ce biti teze pogodjene ili zemljotresima ili ratom, itd.
Nece biti nikakvog klimaksa na taj datum.
Klimaks ce se odigrati 2014. godine.
Taj datum je vise simbolika, kao najprecizniji trenutak kada se zvanicno zavrsava jedna etapa u duhovnoj evoluciji coveka.
Jednostavno sve ovo sto je pocelo d ase desava do 2016. godine naterace covecanstvo da rasiri um, da progleda kroz mnoge obmane i lazi, da se promene napokon mnoge stvari koje su vec sto godina aktuelne, da se uklone deformiteti na planeti tipa da jedan covek ima dovoljno para da kupi 3 drzave, a maltene ceo jedna kontinent (Afrika_) nema da jede, deca umiru od gladi i bolesti...ili recimo da direktor kompanije ima platu 500.000 dinara mesecno, a radnik bez kojeg bi taj direktor mogao d ase slika ima smao 10.000, odnosno 50 puta manju platu.
Sve su to deformiteti koji su proizisli iz ovog modernog drustva, odnosno drustva na ovaj nacin.
Ne ocekujem nesto posebno na taj datum...nadam se da je tako.
Ta-da..
Last edited by Voyager on Mon Mar 28, 2011 4:00 pm, edited 1 time in total.
ovo zvuci ko neka mutant kompilacija marksovog manifesta komunisticke partije i sabranih dela vidovite zorke... `leba li, ko je i kako izracunao da ce 2016. godine "covecanstvo da rasiri um" i da je 2014. "najprecizniji trenutak kada se zvanicno zavrsava jedna etapa u duhovnoj evoluciji coveka"?!Voyager wrote: Klimaks ce se odigrati 2014. godine.
Taj datum je vise simbolika, kao najprecizniji trenutak kada se zvanicno zavrsava jedna etapa u duhovnoj evoluciji coveka. Jednostavno sve ovo sto je pocelo d ase desava do 2016. godine naterace covecanstvo da rasiri um, da progleda kroz mnoge obmane i lazi, da se promene napokon mnoge stvari koje su vec sto godina aktuelne, da se uklone deformiteti na planeti tipa da jedan covek ima dovoljno para da kupi 3 drzave, a maltene ceo jedna kontinent (Afrika_) nema da jede, deca umiru od gladi i bolesti...ili recimo da direktor kompanije ima platu 500.000 dinara mesecno, a radnik bez kojeg bi taj direktor mogao d ase slika ima smao 10.000, odnosno 50 puta manju platu. Sve su to deformiteti koji su proizisli iz ovog modernog drustva, odnosno drustva na ovaj nacin.
sedi, jedan...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Ja kontam da već proživljavamo kraj , a da toga nismo ni svesni .
Nije kraj to , kada nas ljudi nebude više , ni blizu ! Kraj je onda kada nema života (ma kog da bilo).
Ni mi nismo iz ništa došli , pa tako u ništa ni ne odlazimo .
Pod tim nikako ne podrazumevam onu davnašnju manipulaciju sa paklom i rajem ... već u neki drugi oblik energije , bem li ga , da znam , nebih ovde niti bio 8) .
No kad čovek izgubi svaki smisao življenja , kada prestane da se čudi svim onim lepim sitnicama svakodnevnice , i zastrašuje , sa druge strane svih onih ljudskih pomanjkanja , gluposti prostote i taštine ... i negde u sebi prestane da se bori protiv svega toga , i još koje čega u sebi samome . Te postane ravnodušan , bezvoljan i malodušan ..., od tog trena , on je isto što i ništavilo ...
A i ko se Smrti plaši kao hipohondar , pa se trudi da jede ispravno po svaku cenu , i onako sebično se štreca
da ga smrt nečeka negde iza ugla , taj u suštini niti ne zna , šta život jeste !!!
Nije kraj to , kada nas ljudi nebude više , ni blizu ! Kraj je onda kada nema života (ma kog da bilo).
Ni mi nismo iz ništa došli , pa tako u ništa ni ne odlazimo .
Pod tim nikako ne podrazumevam onu davnašnju manipulaciju sa paklom i rajem ... već u neki drugi oblik energije , bem li ga , da znam , nebih ovde niti bio 8) .
No kad čovek izgubi svaki smisao življenja , kada prestane da se čudi svim onim lepim sitnicama svakodnevnice , i zastrašuje , sa druge strane svih onih ljudskih pomanjkanja , gluposti prostote i taštine ... i negde u sebi prestane da se bori protiv svega toga , i još koje čega u sebi samome . Te postane ravnodušan , bezvoljan i malodušan ..., od tog trena , on je isto što i ništavilo ...
A i ko se Smrti plaši kao hipohondar , pa se trudi da jede ispravno po svaku cenu , i onako sebično se štreca
da ga smrt nečeka negde iza ugla , taj u suštini niti ne zna , šta život jeste !!!

Vojo brate, kako te nisam ranije skontao? Vidim da ti idu predskazanja, a mene ne ide klajdža.
Ne mogu ništa mesecima da nabodem pa to ti je.
Pomagaj brate... daj mi neku siguricu za utorak ako boga znaš.
Samo jednu, neki prelaz, bilo šta. Ovako više ne ide.
Ako nećeš da pomogneš, razumem, ali spreman sam da delimo na lapo pa ti ipak razmisli.
Greota druže razbacivati talenat na nešto od čega nema vajde. Zar nisam u pravu?
I nemoj molim te opet da se nešto ljutiš na mene. Šta god da napišem ti se odma duriš,
bojim se i da kuckam išta. Ajd' ti vidi pa javi ako si za.
Ne mogu ništa mesecima da nabodem pa to ti je.
Pomagaj brate... daj mi neku siguricu za utorak ako boga znaš.
Samo jednu, neki prelaz, bilo šta. Ovako više ne ide.
Ako nećeš da pomogneš, razumem, ali spreman sam da delimo na lapo pa ti ipak razmisli.
Greota druže razbacivati talenat na nešto od čega nema vajde. Zar nisam u pravu?
I nemoj molim te opet da se nešto ljutiš na mene. Šta god da napišem ti se odma duriš,
bojim se i da kuckam išta. Ajd' ti vidi pa javi ako si za.