pa da,al meni ne treba da pokrije krizu od horsa,nego od 1mg bupr. ta 4 dana ja sam bio ok psihicki,ali su me noge odkidale,sad sam opet jedan dan uzeo 1mg u petak i jos sam ok,evo vec je nedelja,znaci jako malo treba,videcu u pon kako ce biti,necu vise uzimati to,kazem ti pokusacu bez tro ali ako me bas bude bolelo pa uzecu 3-4 tablete pa ako dobijem epi napad onda u kurac,posle svega sto sam uzimao i mesao i sta ti ja znam..Mada iskreno nisam cuo da tro izaziva epi a naslusao sam se i nagledao svega veruj mi,a i sam sam ih gutao i to po 10 kom..zeleni wrote:vidi vlado, i ja sam, ko i vecina ovde, farmaceut iz nuzde, uglavnom samo sa prakticnim znanjem. i secam se da meni djontro nije od nekog trenutka uopste mogao da pokrije zikru od dopa bas zato sto je slabiji, zato sto ti uz njih treba jos lekova da te pokriju ljudski. a kakvi epi napadi? od trodona. i nemoj da padas na one price "da bi popio epi, treba da zgutas 10", jok, jedan moj drugar se srusio na sred Ade od 3 komada. a pre toga je pio punu saku. znaci nema pravila.vlada wrote: e sad samo sto mislis da ne pomaze,kad je x puta slabiji opijat od bupr??Nisam ja gutao trodone,jesam pre 12 godina u srednjoj par puta,kakav epi napad??
vlado, sve je u glavi. ako hoces da se skidas, ako ti je muka vise od sebe i od zivota, stisni se i iznesi. sa svim tim stakama samo produzavas sebi agoniju. sad ti mozda to izgleda kao zgodno resenje, ali cak i da nadjes trodone i da te oni srede, neces se mnogo usreciti, samo ces opet da se zamajavas i gutas nesto i onda ces da se nerviras sto te to nesto ne radi i to je opet ono isto vrzino kolo.
da imas neki jak grip i da te isto tako boli svaka koscica, ne bi takvu situaciju tako strasno dozivljavao jer bi znao da je to samo grip i da nista ne moze da ti pomogne i bio bi miran. mora malo da boli, jebiga, ali budi strpljiv jos koji dan, najgore ti je vec proslo...
Nebitno,u pravu si ti,i opet ponavljam dacu sve od sebe da iskuliram te bolove sa painkillerima..
Pozdrav