nek mi neko pomogne
Moderator: sanela
nek mi neko pomogne
Jas sam iz Makedonije kupovao sam metadon na crno u jedne apoteke neki idiot je prijavio apteku jer mu nije dala i sad evo vec 15 dana umirem svaki dan sta ni sam probao od heroin a do sve sto postoi ali ne ide radim ozbiljan posao i ovih dana bas ne mogu da izdrzim molim vas ako neko na ikakvi nacin moze da mi ppomogne na ovom pitanju bio bi mu mnogo zahvalan jer iko zna kako da nabavim metadon u makedoniji,ja bih dosao i do srbiju ako neko sigurno moze da mi potvrdi gde ga mogu naci hvala vam puno znam da mnogo ljudi ovde znaju kako mi je pa nadam se da ce mi neko i pomoci
Re: nek mi neko pomogne
Gledaj prijatelju. Ti si vjerojatno navučen na heroin ili na metadon, nebitno. Znači krećeš se ili si se kretao u takvom krugu ljudi. Ne vjerujem da u svome gradu ne poznaš baš nikoga tko ti može pomoći. Prodaja ili kupovina ilegalnih stvari preko foruma je ilegalna i to se ne radi. Mi te možemo jedino savjetovati ili ti eventualno biti podrška u skidanju. Ovo nije mjesto za ilegalne kombinacije, dogovaranja i trgovinu.
Sretno!
Sretno!
Mjesto gdje odbacujem svoje unutarnje demone:
www.detoxonline.bloger.hr
www.detoxonline.bloger.hr
Sve je tacno ali ok pogresno sam shvatio ja se stvarno izvinjavam pozdrav svima.
MENE SU POSLALI IZ ŠTABA....JAĆU VAM POMOĆI
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...