OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
polako param, daj da se prvo dogovorimo oko wii...
Imas devokju Param?Koja li je to (ne)srecnica koja te trpi,,,Ha ha ha..Ja mislim da si s njom i u prirodi sasvim drukciji nego ovde na forumu..No to su diskusije u koje ne bi ulazila..Ako imas djevojku ,nisi sam nego voljen ...to je mnogo vaznije od nekog glupog posla..koji ce doci pre ili posle..Pa kud ces vise od zivota..Imati para je mnogo opasno za apstinenciju...pozd
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
- Param-parcad
vise je nemam...danas mi je izjavila da me ne voli i vratila se bivsem koji ju je izvatao na patetiku...toliko o ljubavi.Vivaldi82 wrote:Imas devokju Param?Koja li je to (ne)srecnica koja te trpi,,,Ha ha ha..Ja mislim da si s njom i u prirodi sasvim drukciji nego ovde na forumu..No to su diskusije u koje ne bi ulazila..Ako imas djevojku ,nisi sam nego voljen ...to je mnogo vaznije od nekog glupog posla..koji ce doci pre ili posle..Pa kud ces vise od zivota..Imati para je mnogo opasno za apstinenciju...pozd
- preispitivac
Meni je uvek bilo lakse ako posle korpe obradim neku radodajku, najgoru opajdaru, vrati se coveku samopouzdanje, na onom primitivnom nivou. Pomaze 

Jurim rep
ne daj se parame...ona hoće da se ponovo navučeš... :tonqe:
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
- Param-parcad
auuuufffff...
- Param-parcad
hvala brate...
Nek ti je sretan rodjus i od mene.. pozz