Ovisnici i dopunsko osiguranje !!!!
Moderator: sanela
Ovisnici i dopunsko osiguranje !!!!
pozdrav evo novosti iz trule Hrvatske ...registrirani sam ovisnik i u prošlosti dugo vremena nisam ima zdravstveno osiguranje pa sam plača terapiju dok jednom svom terapeutu u zavodu se nisam požalija kako nemam zdravstveno da kupujem i ona mene uputi daa kao ovisnik idem u HZZO i tražim osiguranje koje dobijem skupa s dopunskim ..kod nas je obvezno dopunsko osiguranje ako ga nemaš plačaš teraoiju i ostalo 30 kuna .,.do ove godine sam ima dopunsko i onda je došlo do promjena u politici HZZO -a prema ovisnicima i nemaju pravo na dopusnko ..sad ovako puno ovisnika je na socijalnoj pomoči i kako kod njih funkcionira to dopunsko osiguranje tj.plačanje ..ja radim na crno pa mogu oplatit al oni šta su na socijali kako če oni kad svaki dan idu na terapiju i moraju ostavit 30 kuna..
Re: Ovisnici i dopunsko osiguranje !!!!
15 kn je po receptu, a pravo na dopunsko možeš dobiti preko burze rada što znači da ne dobivaš dopunsko kao ovisnik već kao nezaposlen pa se tako moraš i redovno pojavljivati na savjetovanjima kako bi pokazao da aktivno tražiš posao. U slučaju da neopravdano ne dođeš na zakazan termin, gubiš pravo na povlastice. Dobro je jedino to kaj se dopunsko plaća za cijelu godinu tako da čim ti daju papire i dobiješ onu iskaznicu možeš ih slobodno odjebat. Ja sam ga imao do prošle godine preko centra za lječenje ali sada ga više ne daju. Ak ti se neda jebat sa burzom, kao meni, godišnje se plaća 600kn pa ako imaš mogućnosti da platiš definitivno se isplati imati ga.
Mjesto gdje odbacujem svoje unutarnje demone:
www.detoxonline.bloger.hr
- VVV -ex prokleti
Navodno se viče ne plaća za suboxone u Hrvatskoj! Mislim na one koji nemaju dopunsko. Dobio sam informaciju iz provjerenog izvora, a ako neko zna nešto o tome, molio bih da potvrdi ili opovrgne.
Pozdrav.
Pozdrav.
Svijetlo ne može postajati bez mraka u koji bismo ga stavili
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 1:09 am, edited 1 time in total.
Kriva informacija, krivi izvor.VVV -ex prokleti wrote:Navodno se viče ne plaća za suboxone u Hrvatskoj! Mislim na one koji nemaju dopunsko. Dobio sam informaciju iz provjerenog izvora, a ako neko zna nešto o tome, molio bih da potvrdi ili opovrgne.
Pozdrav.

baš ču se raspitat kako ide pa javim ..Voyager wrote:Jer zna neko od vas komsija koliko se placa odrzavanje MST-jem ?
Znam da je u vasim apotekama jedna kutija MST Continus tableta 60 x 100mg oko 550 kuna.
Ali za odrzavanje je obicno potrebno izmedju 400mg i 800mg dnevno u proseku, sto dodje izmedju 2 i 4 takve kutije mesecno, odnosno izmedju 150 i 300 EURA mesecno.
Koliko placate, da li placate, bas me znaima.
Ta-da..
.::VOYAGER::.
Samo da se ispravim. Stvarno se više ne plaća, pod uvjetom da imate osnovno zdravstveno.dopeFree wrote:Kriva informacija, krivi izvor.VVV -ex prokleti wrote:Navodno se viče ne plaća za suboxone u Hrvatskoj! Mislim na one koji nemaju dopunsko. Dobio sam informaciju iz provjerenog izvora, a ako neko zna nešto o tome, molio bih da potvrdi ili opovrgne.
Pozdrav.
ex prokleti je tu informaciju očito imao i prije nego kaj se to provelo u djelo.