Heheh e e Simpsone u akciji - ko ima mms mogu mu poslati ako oće - dobro ti jutro braco Omćo - cmokenzi
Pale, nesrićo: ja plagijator? Vrag te čuja - ja rekla ono što san se ja sitila jeba te ja e nema ni tebi onda gric gric vražićka
Boga mi opasna zima ide ja je bas i ne volim,u Beogradu je padao ali nije se zadrzao samo bljuzga,inace sneg u mom gradu volim nocu kad se sve beli kad je tisina i nema vetra milina jedna prosetati se,a sto volis svoj grad pa to je valjda logicno,Ja moj takodje volim najvise na sevetu i kad bh se negde selila opet bih se vratila u svoj rodni grad...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramoniću moj rasoličiću, reci mi kad ces ti u Sarajevo kod svog druga ,da se zajebajemo.
Ejjjj ,raja evo vica na naš račun
Znate li sta Sarajlija kaze kada vidi ANANAS, vidi MASHALA ŠIŠARIKA.
Hhehehehhehehehhehehehheheheheheh
hhehehe. omare....ja se i dan danas zajebem oko tog ananasa..Uvijek na nasem kazem. Ovi me gledaju ko' da sam rekla ne znam ti sta. Jebem ti pineaple. I sada sam seku pitala kako se ono kaze heheheh. I senf me zezne cesto....al sta ces. I ja volim Sarajevo. Moja pjesma je, doduse...." Zajedno smo rasli, grade ja i ti....isto plavo nebo poklonilo nam stih........ispod Trebevica sanjali smo sne..ko ce brze rasti ko ce ljepsi biti.." eee to je moja pjesma Omare. Jebem ti -gledala sam Olimpijadu s' balkona a sada sam milionima milja daleko....cccc...
e olimpijada...Sta se radi Hapina raja.ja uvjek na kafu malo kasno ali nema vezeOmare sta ima buraz,kakav si.Jesi rjeshio napokon sve,to kad bude onda je sve drugo lako..cini se.Kazesh pao snjeg u Sarajevu...vidio sam i ja sad snjeg u Njemackoj ali nije to taj ,isti snjeg.Drago mi da sam dosao kuci,jebiga "there is no place like home"Bice to zauvjek Banjaluka ali ovde sam vec pustio "korjenje"
Meni slatka bez mljeka.
Nashu kafu pijem bez mlika(ramona) a ostale sa,espresso bez isto.
Kontam i ja da igram sportsku prognozu,to je dobra stvar..
LJUDI,OMAR JE ZAVRŠIO SA BANDOM DILERA, UTJERIVACIMA DUGOVA ,SMRADOVIMA , KLOŠARIMA,PEDERIMA KOJI NAS TRUJU, KOJIMA SMO NAJBOLJI, NAJLJUDI KAD SE KUPUJE GUDRA KOD NJIH, ČIM SE ODMAKNEŠ ONDA TE GANJAJU, IZMIŠLJAJU STVARI SAMO DA BI MI SE VRATILI.
Htjeli su mi ponuditi da radim sa gudrom, sa žutim,bjelim ,speedom itd.Kazu Omare imat ćeš para neces znati sta ces od njih. Fino, kazem ja njima, ali za te pare nekome život uništiti, roditelja jednog sam dovoljno nasekirao itd,itd,itd .MA NEMA ŠANSE, KOLIKO SAM SRETAN, KOLIKO SAM ČIST, KOLIKO MI JE DUŠA ZADOVOLJNA. Ali iz ovoga sam nesto naucio, ima nekih ljudi koji su se pokazali KAO ISTINSKI DRUGOVI ,ONI DRUGOVI KOJI SU TU KAD JE NAJTEŽE, I OVIM PUTEM ŽELIM DA IM SE ZAHVALIM STO SU OVE DVIJE HEFTE-SEDMICE-TJEDNA BILI SA MNOM.
1.Sunčica ( seko volim te) 2.ZVRKI I ŠONE ZAJEDNO 3.RAMONA (CURA KOJU NAJVISE OVDE VOLIM) 4.LUNA ( Moj medić) 5.M4J4 ( Volim te)
6 Mise and flaše ,KATARINA S. I Vladoni .Puno vas volim
I ovim putem želio bih da otpjevam jednu pjesmu mojoj mjezimici a ona ce se naci u tome svemu.To su ZVKI I MAJA
Sjene se sklapaju dok promići, tijela se njišu i dodiruju,
oci ti ugledaM pa uzmaknem, puštam da me nosi.
Iz tvog sam srca pticu ukrao, sama je na rame sletila,
iz grla joj je pjesma potekla, kanula na grudi.
SVE ŠTO ŽELIM, SVE ŠTO SANJAM,
NIKADA NEĆU MOĆI SAM ,DOĐI I OSTANI UZ MENE,
NEKA SE SKLOPE NAŠE SJENE.
SVE VAS VOLIM!!!!
Omare,brate,konacno je gotovo s tim,jupiiiiiii!!!!! Auh,dobro je,dobro je,sta je moglo biti! Aj sad pamet u glavu,verujem ja u tebe,sad pocinje novi zivot,nema vise starih sranja,jel vazi?VELIKI CMOK
Ja ne mogu da vjerujem ,da NIKOOOO OSIMA MAJE, NIJE DOŠAO NA KAFU.Ne mogu da vjerujem da nisam imao skim da podijelim radost sem sa Majom, pa sta sam vam uradio, jesam li ja toliko dosadan?????
Reci te mi, necu se naljutiti ,ja bih samo postupio kao sto bi svi uradili, OTIŠAO.
Eto, ja vas volim i dalje
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
To covjece,sad je konacno proslo to sranje..Omare sad napokon,opustanje,opusti se malo poslije sranja tog,nemislim drogom nego malo opustanje da vishe glava nemisli na gluposti,kontash.Ti si covjek koji me prvi pozdravio ovje na forumu..no 1.Omco nemoj vishe sranje pravit ,covjece vidish da te svi gotive pravo pa to bi bilo ...
Kafa covjece,moze i sad kafa nema veze 01:17 ja sa posla cikulino.
Jednu pravu onu minas kahvu.
Pozdrav svima
p.s.
hocu i ja disk da cujem stvari ,saljem ti adresu!