Kako vratiti stvari na staro
Moderator: sanela
Kako vratiti stvari na staro
Za pocetak da vas sve pozdravim
. Cist sam vec negde oko pet meseci pijem blokatore i poneki lek za spavanje.Nikako neuspevam da se vratim u normalu tj.da dobijem zelju da nesto radim.Po ceo dan setam po kuci i neznam sta cu sa sobom.Pozdrav za sve na sajtu pa dajte neki savet.

Re: Kako vratiti stvari na staro
Čestitam,5 mjeseci uopšte nije loše..................ali sasvim je normalno što se tako osjećaš,i ja se sjećam onih glupih praznina kad čovjek prestane da se drogira pa nezna šta će sa sobom.........i sve mu je glupo i prazno(sad bi Voyo naveo sve hormone,žlijezde i hemijske procese u mozgu,al ja sam samo površno obrazovan laik pa nisam baš kompetentna učiniti isto,sorry)..........Al to su stvari koje prolaze i na koje treba biti spreman.
Moj prijedlog je da pronađeš neko udruženje ljudi koji su prošli sve to i koji su čisti.Meni je to pravo puno pomoglo i značilo,jer niko te ne može bolje razumjeti od onih koji su sami iskusili isto,niti možeš folirat te ljude kao one koji nisu bili ovisnici što je jako bitno kad su narkomani u pitanju. Neznam u kojem si gradu(da ne kažem državi,ali na forumu možeš pronaći dosta ljudi kao i obavještenja koji ti mogu pomoći da se okružiš pozitivnim ljudima koji će ti pružit podršku u liječenju.
a druga stvar koja pali je:keep it busy as much as you can,ali pretpostavljam da to i sam znaš,što više zaokupljenosti da se što manje razmišlja pa je raspon širok,od sporta do raznoraznih kurseva,a i vazda je dobro radit na sebi pa polako,praznine će nestati,raspoloženje i volja će se vratiti,samo budi hrabar,izdrži i samo tako nastavi(ovo se odnosi na apstinenciju)
veeeeeeeeelikiiiiiiiiiii pozzzzzzzzzzzzzzzdraaaaaaaaaavvvvvvvv
Moj prijedlog je da pronađeš neko udruženje ljudi koji su prošli sve to i koji su čisti.Meni je to pravo puno pomoglo i značilo,jer niko te ne može bolje razumjeti od onih koji su sami iskusili isto,niti možeš folirat te ljude kao one koji nisu bili ovisnici što je jako bitno kad su narkomani u pitanju. Neznam u kojem si gradu(da ne kažem državi,ali na forumu možeš pronaći dosta ljudi kao i obavještenja koji ti mogu pomoći da se okružiš pozitivnim ljudima koji će ti pružit podršku u liječenju.
a druga stvar koja pali je:keep it busy as much as you can,ali pretpostavljam da to i sam znaš,što više zaokupljenosti da se što manje razmišlja pa je raspon širok,od sporta do raznoraznih kurseva,a i vazda je dobro radit na sebi pa polako,praznine će nestati,raspoloženje i volja će se vratiti,samo budi hrabar,izdrži i samo tako nastavi(ovo se odnosi na apstinenciju)
veeeeeeeeelikiiiiiiiiiii pozzzzzzzzzzzzzzzdraaaaaaaaaavvvvvvvv
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
Danas mi je cerkici osmi rodjendan, sutra pravimo zurku za drugare iz skole jedina pozitiva u zivotu, ponekad mi se cini da vise cuva ona mene nego ja nju, oseti kad su trenuci kad ti se sve skupi pa sve cini da te razveseli da nemam nje neznam sta bi.Uglavnom Nani hvala na podrsci, bas sam se prijatno iznenadio kad sam video komentar lepo je znati da te bar neko razume makar taj neko bio totalno nepoznat. Hvala puno PDT_Love_09 . Voleo bih da ostanemo u kontaktu. Pozdrav
e pa Bobanski moram ti reći da si i ti meni popravio raspoloženje.
A biće tu još pozitivnih stvari,samo polako dok te droga još malo pusti,kako vrijeme ide nalazićeš ih sve više i više,provjereno,nije šuplja.
Samo izdrži.
A biće tu još pozitivnih stvari,samo polako dok te droga još malo pusti,kako vrijeme ide nalazićeš ih sve više i više,provjereno,nije šuplja.
Samo izdrži.
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam