Koliko je vaših prijatelja umrlo od droge?
Moderator: sanela
Re: Koliko je vaših prijatelja umrlo od droge?
tema je ok,gadna je onima koji pocnu da sabiraju koliko ih je nestalo.........Ja sve kao nisam odavde,a sve koje znam nisu zivi........pa vidi sta je gadnije ili gluplje.....
Pomiri se sam sa sobom,pa ce se sa tobom pomiriti i nebo i zemlja.Sv.Isak Sirin
-
aj' malo primjerene ozbiljnosti s' moje strane - naslovnica teme, citaj broj covekolikih ljudi kojih vise nema/nepostoje se svakodnevno prosiruje.. misljenja sam da je ovaj sajt kakvotakvo dobro.
Kada sam bio na dopu bio sam u frci da ne overim,sada sam u frci da ne overi neko za koga znam da je u problemu...k'o da druge smrti (na zalost) ne postoje...'bem ti to sranje stalno...
Zajebi prijatelje, ja umalo nisam umrla barem 10-ak puta...
Potpis.
-
ISTINAfudo wrote:Kada sam bio na dopu bio sam u frci da ne overim,sada sam u frci da ne overi neko za koga znam da je u problemu...k'o da druge smrti (na zalost) ne postoje...'bem ti to sranje stalno...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
5 prijatelja su overili,a dvoje roditelja drugih narkomana su se bacili sa krova,od ocaja i dugova.To te uplasi nedelju ili dve onda nastavis da se radis ..mozda i vise jer si tuzan i sjeban...Kad sam apstinirala i kad bi ostajala bez blokatorala,odlazila bi na grob jednog druga kojeg je mrzeo ceo grad ,jer ih je pola prevario na sibice a drugu polovinu pokrao..Sedela bi po ceo dan na klupi na njegovom grobu(on i njegova devojka su ziveli kod mene jedan period),i tamo dok sam, bila bi sigurna da taj dan necu uzeti..Pomagalo je
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
da nije ovo malo morbidno? ko neko takmicenje...nevena wrote:Ee,"blago" Tebi. Tebe je to bar tada ,verovatno davno ,bar na nedelju -dve uplasilo.
Mene nije,jer sam od prve narko smrti oguglala,i tesko,ali strasno tesko uspevala da odem na sahrane,pogotovo sto su roditelji jos tada ,kada se to u gradu ipak skandalazno rasculo, na brzinu sahranjivali svoju decu. A,rata,jebote ni na vidiku................
kao sto sada ,ogugla se,na zalost.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
-
- Zona Sumraka
u pravu je, neukusno je do bola...