OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

- SuperSynthetic
Pa aj malo fotke. Portret, ameriken, drzis se za zid, stojis na prstima itd. A?
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
bosanski,plavi milf,a kombinacije jadan ti belaj i jos drogošica 

nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
edy wrote:bosanski,plavi milf,a kombinacije jadan ti belaj i jos drogošica
hahah pa sta da ti kazem..kombinacija jeste udri me da vristim..ali kazu, ne biras ti drogu ,vec ona tebe..sta da ti kazem:) osim nasmijao si me ali ono pravo!

aa pa ne smijem ..tek onda bi skocio sa zgrade:) salim se..eh ..pa mislim ..to bi vec bilo previse..zar ne?ako me lepo zamolis mozda bude nesto na pwt:)SuperSynthetic wrote:Pa aj malo fotke. Portret, ameriken, drzis se za zid, stojis na prstima itd. A?
Predrasude 

Eh, dosta. Natasha, vidim da si nova, pa ću te pozdraviti i upozoriti, ako hoćeš da se s nekim prepucavaš imaš privatne poruke. Ovo jeste forum, ali je cilj da se svi pridržavamo teme. Rekla si svoje mišljenje o paramparčadu, i imaš na to pravo, ali dosta je daljnjeg komentarisanja.... Ako želiš napisati nešto o sebi (što je kao neki običaj, tipa upoznavanja) otvori svoju temu i piši. Ako, ne i to je okej, ali malo povedi računa o zaključivanju o ljudima koji pišu "na prvu", jer svi smo različiti i evo vidiš kako se komentari počnu nadovezivati jedan na drugi i ode tako u nedogled.
eeeee, ali najslađe je "prepucavanje" preko foruma 

- SuperSynthetic
Pa nismo jos dotle stigli. Polako. Okaci fotke na mojoj ispovesti. Slobodno. Nek puknu dusmani. Sem ako nisi Param koji nas zajebava da je plavusa.Natasha wrote:aa pa ne smijem ..tek onda bi skocio sa zgrade:) salim se..eh ..pa mislim ..to bi vec bilo previse..zar ne?ako me lepo zamolis mozda bude nesto na pwt:)SuperSynthetic wrote:Pa aj malo fotke. Portret, ameriken, drzis se za zid, stojis na prstima itd. A?
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
e to je kreativno razmišljanjeSuperSynthetic wrote: Pa nismo jos dotle stigli. Polako. Okaci fotke na mojoj ispovesti. Slobodno. Nek puknu dusmani. Sem ako nisi Param koji nas zajebava da je plavusa.