OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Ma ljudi ja imam utisak da je ovaj param neko razmazeno djeriste koje je od prilike bilo nakaceno na od prilike 2 tramala sedmicno i da mu je lose bas do kraja...Bas te zalim dete!Ali mislim, da ipak pod hitno treba da odrastes, znas nije bas svuda u svijetu ovakva tolerancija admina na nekim forumima..Sanela mislim da gresis sto ne banujes ovakve folere jer, mislim da ima ljudi kojima stvarno treba pomoc u vidu nekog korisnog savjeta a ne ..ne znam, mozda i gresim ne poznajem dete, ali mislim kao sto sam rekla.Ako gresim nadam se da ce da mi oprosti,jer nisam htjela nikoga uvredit!Inace, ja sam uspela sama da se skinem iz 4ogodisnjeg pakla, manje vise sama uz pomoc kapanola + leponex-a prvih 5 meseci,onda sam pocela uzimati nalorex i za sada nisam na nekom odrzavanju vec doslovno 100% cista..i to traje vec nekih 18 mjeseci , 4 dana, par sati ali..ko jos broji od nas:) Ne mogu i necu da kazem da ne zapadam u psihicku krizu, ali kada se to desi odem i pojedem sladoled!Tako da i vama dajem isti savjet!
Nadam se jos jednom da se niko nece naci uvredjen !Pozdrav za sve !Drzi te se!!
Nadam se jos jednom da se niko nece naci uvredjen !Pozdrav za sve !Drzi te se!!
-
uaaauu kakva riba! plava, napucana!
param dete, odma uzmi telefon i u akciju. ovakve ribice se retko sreću na ulici.
zamisli... vas dvoje šetate i jedete sladoled na ovaj minus!
param dete, odma uzmi telefon i u akciju. ovakve ribice se retko sreću na ulici.
zamisli... vas dvoje šetate i jedete sladoled na ovaj minus!
hahha ..samo ne znam iskreno kako bih shvatila ovo, kao kompliment ili kao prozivanje, mada iskreno nije mi ni bitno.Ne znam u cemu je problem, jer i meni je ali bas sve ovo i vise nego znano, pa nisam ovoliko kukala kao zensko.A vi ste inace jaci pol,zar ne??Ili se varam!A opet sa druge strane,izvinula sam se..Zar ne?Ipak je to moj licni stav, zar ne?Pa majka mu stara, valjda imam pravo na svoje misljenje?!?A ono za sladoled..Ako nisi probao ne znas..da li si?:)
a ti si kao neki milf?Natasha wrote:Ma ljudi ja imam utisak da je ovaj param neko razmazeno djeriste

nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
paaa..razmazeno djeriste moze da se bude i sa 25 godina, zar ne..tu nemaju veze godine,vec ponasanje..momce
da u pravu s..a milf je ipak milf 

nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
- SuperSynthetic
Jel te zabolelo kad si se izvinula ili si elasticna? Kaze se izvinila. Sorry...morao sam...mada ako si se stvarno izvinula onda ne znam sta da radimo? Muka je to.Natasha wrote:A opet sa druge strane,izvinula sam se..Zar ne?
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
a mozda je cura iz Bosne, nemoj da zezas...
mi u Bosni velimo i ''izvinula'' pa sta?
mi u Bosni velimo i ''izvinula'' pa sta?

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Paramparčad... jel se sječas kad sam ti rekla da ce pocet kukat sto te nema? 

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.