KONTEMPLACIJE O BESMISLU
Moderator: sanela
- preispitivac
Re: KONTEMPLACIJE O BESMISLU
Simon, je l' ovo tvoje pisanije? Ova o tatinoj devojcici.... uf..... sto ne napisa - "ne citati izjutra".... brutalno i dobro...
Jurim rep
- simon_says
ta divna paranoja...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HoPAuOj9n5M[/youtube]
ima noći koje se čekaju, pa dođu,
ima noći koje se muče, a ipak prođu,
ima noći u kojima treniram gubljenje,
ima noći koje su talentovane za ljubljenje…
ima noći koje su me već pohodile,
ima noći koje se još nisu rodile,
ima noći pogodnih za serijske ubice,
ima noći kada u ogledalu ne vidim svoje lice…
ima noći kada nisi siguran šta si,
ima noći kada ti se pred nosom jedna zvezda ugasi,
ima noći koje bi svima da ispričaš,
ima noći koje prvo moraš samom sebi da prepričaš…
ima noći kada se ne plašiš ničega,
ima noći kada ne možeš da se setiš bilo čega,
ima noći kada sutra ideš kući,
ima noći kada ne znaš kako ćeš se do iste dovući…
ima noći u kojima se završava jedno godišnje doba,
ima noći u kojima nas čuje i gluva soba,
ima noći u kojima radiš treću smenu,
ima noći u kojima primetiš novu mesečevu menu…
ima noći u kojima se olovke mašiš,
ima noći kojih se jednostavno plašiš,
ima noći u koje bih se vraćao često,
ima noći koje još uvek nisu pronašle svoje mesto…
“ima noći koje prolaze, prolaze, prolaze, kao jedan voz…”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HoPAuOj9n5M[/youtube]
ima noći koje se čekaju, pa dođu,
ima noći koje se muče, a ipak prođu,
ima noći u kojima treniram gubljenje,
ima noći koje su talentovane za ljubljenje…
ima noći koje su me već pohodile,
ima noći koje se još nisu rodile,
ima noći pogodnih za serijske ubice,
ima noći kada u ogledalu ne vidim svoje lice…
ima noći kada nisi siguran šta si,
ima noći kada ti se pred nosom jedna zvezda ugasi,
ima noći koje bi svima da ispričaš,
ima noći koje prvo moraš samom sebi da prepričaš…
ima noći kada se ne plašiš ničega,
ima noći kada ne možeš da se setiš bilo čega,
ima noći kada sutra ideš kući,
ima noći kada ne znaš kako ćeš se do iste dovući…
ima noći u kojima se završava jedno godišnje doba,
ima noći u kojima nas čuje i gluva soba,
ima noći u kojima radiš treću smenu,
ima noći u kojima primetiš novu mesečevu menu…
ima noći u kojima se olovke mašiš,
ima noći kojih se jednostavno plašiš,
ima noći u koje bih se vraćao često,
ima noći koje još uvek nisu pronašle svoje mesto…
“ima noći koje prolaze, prolaze, prolaze, kao jedan voz…”
ANONYMOUS does not forgive
ovo mi se bas svidja...
"Grlom u jagode",muzika 80-ih(Spandau Ballet...npr),Miroslav Antic,kafic "KP","Beleske jedne Ane","Mali princ","Na rubu pameti",Dostojevski....ima jos toga....Sajmone sta kazes...
- simon_says
npr.Aj se vidimo 8) ?
kafic "KP",super si ga izvukla iz proslosti;-)
a najvise me intrigira to tvoje "ima jos toga" 8)
ako te ne mrzi napisi sta bi to bilo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PGBHpAcqdyE[/youtube]
kafic "KP",super si ga izvukla iz proslosti;-)
a najvise me intrigira to tvoje "ima jos toga" 8)
ako te ne mrzi napisi sta bi to bilo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PGBHpAcqdyE[/youtube]
- simon_says
Ništa. Sedeo sam u čekaonici i razmišljao o svojim strahovima. I ništa. Nisam mogao da se setim baš ničega, a do tada sam imao utisak da sam vrlo plašljiv čovek. Rešio sam da ne obraćam pažnju na ostale ljude koji čekaju, samo sam buljio u plafon i pravio se uplašen. Sećao sam se da sam se kao mali bojao da će roditelji da mi se razvedu. Sada skoro da bi mi bilo drago, pogotovo posle one badnje večeri kad smo svi poslednji put bili zajedno. Majka me je ranije redovno vodila kod zubara, a njega se nekako i danas pomalo bojim. Ipak, sada mi i taj strah deluje smešno, poput tih njihovih svađa. Zato razmišljam dalje. Plašio sam se oduvek da mi neka u koju sam zaljubljen kaže da sam joj ja najbolji drug. I da mi na to otpeva još i neku pesmicu. Jeste to malo zajebano, ali kad malo bolje razmislim i nije tako loše. Jeste da sam ja vodolija u horoskopu, ali ne mogu da ih imam baš sve koje bar malo poželim. To za vodoliju mi je bilo posebno smešno. Već su mi njih dve ove godine rekle kako su vodolije posebna priča, a ja na to nikad nisam obraćao pažnju. Sad već razmišljam da to stavim u svoj CV kad krenem da tražim posao. Jedna mi je rekla kako imam najbezbrižniju facu, a zapravo sam najkvarniji, dok je ova druga zaključila da sam ja zapravo vodolija u vodoliji. Eto, toga se plašim, kad me takve pročitaju na prvu loptu. To se retko dešava, pa se zato i vrlo kratko plašim, a posle mi se samo sviđa(ju). Ali, to je sve. Plašim se daljeg intimiziranja. Više volim da lažem. Moj sedmoipogodišnji bratanac i ja najbolje lažemo na svetu... „Đorđe!“
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y7Z56dxeGMA[/youtube]
Neka starija medicinska sestra me je prozvala i za koji sekund eto me na zubarskoj stolici. Dolazi i doktorka, nisam je ranije viđao, i kažem joj kako mi je ispala plomba dole levo, ne znam tačno koji zub. Za mene je to pomalo dramatičan događaj, ali ona se ponaša kao da je to najnormalnija stvar na svetu i nastavlja priču sa svojom pomoćnicom, koju je moj ulazak očigledno prekinuo u prepričavanju nekog sepktakularnog porodičnog događaja. Desni lakat mi je blago isturen i zubarka se nagnula preko njega da ima bolji uvid u moju donju vilicu. Osećam kako se blago trlja o moj lakat svojim međunožjem i pitam se da li je uopšte svesna toga ili je surovi profesionalac... Meni se diže, ja sam amater. Zažmurio sam i pravio se da me boli i samo povremeno otvarao oči da vidim kako se njih dve dodaju zubarskim aparatima iznad moje glave. Ova starija priča o svojoj unuci, a ova mlađa se pravi da je sluša i nastavlja da mi namešta novu plombu i da se i dalje trlja. U tom trenutku se setim jednog filma, verovatno najglupljeg u istoriji čovečanstva, koji se zvao „Vagina dentata“, u kojoj je glavnu ulogu igrala, pogađate, pička sa zubima. Pomislio sam kako bi bilo sasvim logično da baš zubarka ima jednu takvu i u istom trenutku privukao ruku k sebi. Ostatak intervencije, koja se ispostavila mnogo rutinskijom nego što sam mislio, proveo sam gledajući kroz prozor u krošnju jednog drveta. Nikad se nisam razumeo u drveće i nemam pojma koje je to drvo bilo, ali znam da stoji tu još od vremena kad sam bio klinac, a verovatno i mnogo ranije. Bilo je tu još onda kad me je majka dovodila kod zubara. Drvo i moj lakat su tu, sve ostalo se promenilo.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y7Z56dxeGMA[/youtube]
Neka starija medicinska sestra me je prozvala i za koji sekund eto me na zubarskoj stolici. Dolazi i doktorka, nisam je ranije viđao, i kažem joj kako mi je ispala plomba dole levo, ne znam tačno koji zub. Za mene je to pomalo dramatičan događaj, ali ona se ponaša kao da je to najnormalnija stvar na svetu i nastavlja priču sa svojom pomoćnicom, koju je moj ulazak očigledno prekinuo u prepričavanju nekog sepktakularnog porodičnog događaja. Desni lakat mi je blago isturen i zubarka se nagnula preko njega da ima bolji uvid u moju donju vilicu. Osećam kako se blago trlja o moj lakat svojim međunožjem i pitam se da li je uopšte svesna toga ili je surovi profesionalac... Meni se diže, ja sam amater. Zažmurio sam i pravio se da me boli i samo povremeno otvarao oči da vidim kako se njih dve dodaju zubarskim aparatima iznad moje glave. Ova starija priča o svojoj unuci, a ova mlađa se pravi da je sluša i nastavlja da mi namešta novu plombu i da se i dalje trlja. U tom trenutku se setim jednog filma, verovatno najglupljeg u istoriji čovečanstva, koji se zvao „Vagina dentata“, u kojoj je glavnu ulogu igrala, pogađate, pička sa zubima. Pomislio sam kako bi bilo sasvim logično da baš zubarka ima jednu takvu i u istom trenutku privukao ruku k sebi. Ostatak intervencije, koja se ispostavila mnogo rutinskijom nego što sam mislio, proveo sam gledajući kroz prozor u krošnju jednog drveta. Nikad se nisam razumeo u drveće i nemam pojma koje je to drvo bilo, ali znam da stoji tu još od vremena kad sam bio klinac, a verovatno i mnogo ranije. Bilo je tu još onda kad me je majka dovodila kod zubara. Drvo i moj lakat su tu, sve ostalo se promenilo.
- simon_says
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aemXgP-2xyg[/youtube]
Kafic "TP","povratak Filipa Latinovica",Miroslav Antic,"OZON"(!!!),platan u ulici Hercjeg Stjepana na Dorcolu i osnovna skola "Prva proleterska brigada",XIII beogradska,Ada...jos?
- simon_says
moze jos malo 8)
a gde bese ta OShkola?
13 gimnazija je banovo Brdo,ili gresim?Tamo je i Hemijska? Ili gresim?
A muzika?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YOzd7mLTs4E[/youtube]
a gde bese ta OShkola?
13 gimnazija je banovo Brdo,ili gresim?Tamo je i Hemijska? Ili gresim?
A muzika?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YOzd7mLTs4E[/youtube]
sandokan,virsle sa PKB-ovog kioska kod okretnice trolejbusa na Kalemegdanu,Frankie goes to Hollywood,Ostoja iz bureta...jos?
*OS je na dorcolu,XII na B.brdu,preko puta Hemijske
*OS je na dorcolu,XII na B.brdu,preko puta Hemijske