"za sada bez dobrog naslova"
Moderator: sanela
Re: "za sada bez dobrog naslova"
jao
Last edited by nanii on Fri Feb 04, 2011 11:23 pm, edited 1 time in total.
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
Pa baš jao,glupo se osjećam skroz........................
Last edited by nanii on Fri Feb 04, 2011 11:44 pm, edited 1 time in total.
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
sanela wrote:i mene je valavudd wrote:Sjebalo me ovo....
Sve nas je izgleda...
Tužno je sve to. Čitaš nečije tekstove i imaš osjećaj kao da je zaista tu i onda shvatiš da je jedan cijeli život nestao, samo tako.
Mjesto gdje odbacujem svoje unutarnje demone:
www.detoxonline.bloger.hr
www.detoxonline.bloger.hr
molim vas informisite me...znam da je bio popio neki deterdzent....bio/jeste mi drag......ne znam sta je bilo poslje...jel izasao iz H?
hEIL hEIMAt
Ja sam slucajno cijelu temu procitala....u biti njegove tekstove....znaci od januara do februara on se ubio i nitko da mu makar kaze hej laka ti zemlja ili RIP.....a svi ste nesto sa njime pricali i bla bla bla,od sanele do saleta i svih drugih.....znate tko je sa njim bio u kontaktu
sramite se
R.I.P ja niti ne znam njegovo ime,ali bio je tu,medju nama,i plakao i veselio se,moje godiste....ima i dijete i zenu.....pa sta svakome ide tako lako da se rijesi svega? jebeno nikome.....ja ni ne znam sta je bilo na kraju ali neka mu je laka zemlja....odvratni ste,svi od reda
sramite se
R.I.P ja niti ne znam njegovo ime,ali bio je tu,medju nama,i plakao i veselio se,moje godiste....ima i dijete i zenu.....pa sta svakome ide tako lako da se rijesi svega? jebeno nikome.....ja ni ne znam sta je bilo na kraju ali neka mu je laka zemlja....odvratni ste,svi od reda
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sun,izgleda da je izbrisano ili je na nekom drugom mestu na forumu. Dosta je ljudi napisalo o Nikicinoj smrti,bar R.I.P.! Skoro ,pa da je bilo kao "obavestenje" ,ruzno zvuci,ali tako je!
Niti ih pravdam,niti sta drugo,samo se secam da sam procitao dosta toga. E,sada gde je to,verovatno Sanela zna ili je izbrisano,mada nema razloga........!?!
Niti ih pravdam,niti sta drugo,samo se secam da sam procitao dosta toga. E,sada gde je to,verovatno Sanela zna ili je izbrisano,mada nema razloga........!?!
ima posebna tema...malic wrote:Sun,izgleda da je izbrisano ili je na nekom drugom mestu na forumu. Dosta je ljudi napisalo o Nikicinoj smrti,bar R.I.P.! Skoro ,pa da je bilo kao "obavestenje" ,ruzno zvuci,ali tako je!