Oni koji znaju moju pricu znaju i to da nije bilo lako,a ja sama znam da nisam cula bas puno tudjih iskustava,pa zato i pisem da olaksam nekima drugima,a i da podjelim svoje misli sa vama dragi *kolege*.
Proslo je 3 mj i mogu vam reci da je sada puno puno lakse,skoro pa odlicno,kad usporedim sa pocetkom,bolovima,bezvoljnoscu,depresijom,i onim osjecajem da ne mogu bez suboxona,eto moze se,i vrijeme olaksava sve,samo se treba strpiti,stisnut zube i cekati da prodje !
Mogu reci da to skidanje sa terapije ide u nekim fazama,i da treba proci duzi vremenski period,ja sam pogrjesila sto sam bila uvjerena da to ide lako,brzo,i da cu ja u 3 tj biti dobro,medjutim sada znam da je put do toga drukciji.
Dosla sam u fazu kada se bojim uopce uzeti suboxone,a imala sam prilika,a kamoli heroin.
Zelim biti cista,i volim to.
Zelim svima srecu na putu do toga !
I ako je covjek jak,i odlucan u svojoj namjeri,i ako poslozi svoje misli moze mu biti jos bolje ..
Sjetim se ja H.ponekad,i prodje mi kroz glavu onaj flesh,i osjecaj da je sve lijepo,divno,ali brzo se trgnem i prisilim se odmah zamislit u glavi onaj grozni osjecaj krize,kemijanja,i sve ruzno sto ide uz to..
NAPOKON SLOBODNA

pozdrav