Imao sam prekrasno dijetinjstvo,sve je bilo idilično,u obitelji punoj topline,moji roditelji zu zaista bili brižni i sav svoj život su posvetili nama svojim prekrasnim blizancima.
Onda je došao taj prokleti rat,majka koja je bila direktorica jednog respektabilnog poduzeća ostala je bez posla,firme su prropadale..
98 se nakon vojske vračam,mrzija san heroin a posebno narkomane jer mi nije bilo jasno da se neko svjesno ubija,najviše
šta san iša bili su bonboni,tripovi,trava,cuga i mislija san kako mi je lipo,bija san poželjan u društvu cure su me volile,
čak mogu reči da su mnogi bili sretni kad bi bija sa njima u društvu zbog moje reputacije poželjnog i dobrog dečka iz
fine obitelji.
Onda san upoznao nju,došla je kao konobarica raditi u naš kafić,onako smišna cura par godina starija od mene
nakon nekoliko dana počeli smo vezu,ništa posebno
međutim ja nisam znao,ništa o njoj,neki su mi govorili ona ti je kći od toga i toga,makni se od nje problematična je
pa jel nevidiš i sam pogledaj,oko sebe stari joj drži pola grada a ona došla tu konobarit!
Doduše bilo mi je čudno kad me odvela doma,jer njeni su stvarno bogati,ogromna vila sa desetak apartmana,bazen,oko kuće prirodna morska uvala,nemoš virovat di ljudi žive,i jebi ga meni se tu svidilo tako da san napravija grešku u koracima
jer ja sada živim kod njenih,jedno večer dok smo spavali pronaša san u njenoj torbi gan,kiselinu,čep
mislin užas jebote i probudin ja nju ona počme plakat,mogu ja bez toga,ja te stvarno volin to mi je ostalo,bacit ću to
Naravno nije bacila,več san ja pošto san i po prirodi jako znatiželjan idučih dana je pita kako to djeluje zašto to uzima..
Da bi ona jedan dan došla kuči sva bisna ,otišla na wc i kuvala dop u čepu..pukla se..
opet priča mogu ja bez toga,ja tebe volim,bla bla,međutim meni je stvarno bilo lipo tamo,nisan ništa mora radit,hranija san se kod nje u restoranu kad mi se nebi dalo konobar bi mi u sobu nosija spizu a mislin ono par exelance.pravo uobraženo
balavo dite,,i reka san joj pa jeben mu miša daj da i ja proban to sranje da vidin šta ima u tomu
a poznavajuči sebe,vjerojatno če mi se zgadit,i ona cila sritna počela radit crtu,aaa ne i ja ču tako..
jeeebote kad me je pukla kad san osjetija onu toplinu u sebi,osječaj koji svi dobro znate pa san na kolina..
normalno to mi nse to,liko svidilo da smo iduči dan več skupa kupovali...
IGRA BEZ GRANICA
Moderator: sanela
- vjeraufanjeiljubav
Re: IGRA BEZ GRANICA
Veca greska u koracima ti je bila sta si mislija da ce ti se zgadit... ja to nikad nisan proba zato sta znan da ti se mora svidit, a neznan ko je toliki karakter da kad proba moze ostavit. A i da ostavi sicat ce se cilog zivota kako mu je bilo lipo i nikad vise nije siguran da se nece vratit po jos.
Drago mi je da si poceja pricu, nastavi---
Drago mi je da si poceja pricu, nastavi---
Ako je vazno ostavite komentar na blogu tamo sam cesce. Bog vas blagoslovio.
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
Re: IGRA BEZ GRANICA
Kao mlad, krajem 7 razreda poceo sam pusiti marihuanu. Dugo sam bio protivnih svega ostalog. U zivotu posle marihuane sam probao heroin. Uzeo sam ga svega 5 puta i cvrsto resio da to vise ne radim. Interesovalo me je kako ljude odvratiti od toga. Heroin je nista drugo svem sam djavo. Posle heroina sam voleo da povucem par crta Speeda(amphetamine). Sa tim sam prestao u srednjoj skoli. Posle srednje skole sam upisao Medicinski fakultet. Diplomirao sam, zatim sam prosao i specijalizaciju. Sada radim kao Sub Specijalista Neuropsihijatar i Anesteziolog.
Mladim ljudima, kao i vama koji ste zapoceli temu, ne zelim da solim pamet. Zelim samo da vam kazem da to sto radite(a i sami znate) vodi ka smrtnom ishodu kojem se ne zna kad ce doci. Moze doci sutra moze za 5 godina.
Savetujem da svoje slobodno vreme, svoju dosadu iz koje sve to i proizilazi usmerite u koriste delatnosti. Da se okrenete necemu sto vredi. Necemu od cega cete imati koristi. Ni mi lekari nismo svi isti, neki poput mene su imali poucnu proslost pa su shvatili sustinu i danas zele da pomognu svima koji to zaista zele. A oni koji ne zele, nema sile i zakona koji ce ih naterati da svoj uzitak prekinu.
Toliko od mene, srecno!
Mladim ljudima, kao i vama koji ste zapoceli temu, ne zelim da solim pamet. Zelim samo da vam kazem da to sto radite(a i sami znate) vodi ka smrtnom ishodu kojem se ne zna kad ce doci. Moze doci sutra moze za 5 godina.
Savetujem da svoje slobodno vreme, svoju dosadu iz koje sve to i proizilazi usmerite u koriste delatnosti. Da se okrenete necemu sto vredi. Necemu od cega cete imati koristi. Ni mi lekari nismo svi isti, neki poput mene su imali poucnu proslost pa su shvatili sustinu i danas zele da pomognu svima koji to zaista zele. A oni koji ne zele, nema sile i zakona koji ce ih naterati da svoj uzitak prekinu.
Toliko od mene, srecno!