godina dana...
tad sam mislio da je to nemoguce,bar meni,ali eto na moju srecu zajebo sam se,naravno da nije bilo dobrih ljudi koji su mi pomogli na pocetku nebi bio sad tu gdje jesam i zato hvala svima...
Koliko dugo smo str8
Moderator: sanela
Re: Koliko dugo smo str8
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
skoro 6 god. sa dva izleta. 2 x po pola kvotera na foliju. i to naravno kada sam bio pijan a pijancio sa drugarom koji se i dana danas gudra, pa me u tom stanju i nije tesko nagovoriti. mada sam odbio milion puta, ali ta dva puta sam popustio. feeling? bezveze.. ne secam se pomesano sa alkoholom... sutradan nisam imao rovca, a ni zelje da ponovim... ne razmisljam o tome... ali ne zelim da se zavaravam. nepostoji izlecen narkoman, vec samo privremeno zalecen. pozdrav
- preispitivac
:finga:
Last edited by dzankoza on Tue Feb 22, 2011 11:46 pm, edited 1 time in total.
Pa kad si ti to recidivirao?preispitivac wrote:Metar dana. I kul sam.
- preispitivac
Od avgusta pa do Bozicasanela wrote:Pa kad si ti to recidivirao?preispitivac wrote:Metar dana. I kul sam.

Jurim rep
...jos s osmjehom?! 

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
- preispitivac
Pa sama rec "recidivirati" mi je cudna a pogotovo kad to traje 5 meseci skoro.malmase wrote:...jos s osmjehom?!
Za Novu Godinu umalo nisam zavrsio u hitnoj od spida, rekao sam da ga necu nikad vise u zivotu uzeti (ah ta cuvena recenica), onda mi je ostalo jos par zurkica i svirkica koje sam morao napusen proci i na Bozic, zadnji put. Od tad je sve u redu. Nemam demone koji me jure da se razvaljujem, ovako se osecam super. To mi je i najcudnije - obicno se suzdrzavam sa velikim naporom.
Jurim rep