Gdje su, kako su oni sto su bili ovdje?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

klara60

Gdje su, kako su oni sto su bili ovdje?

Post by klara60 »

Cesto se zapitam sta je s nekom osobom, koja je jedno vrijeme bila izuzetno aktivna na ovom forumu i onda naglo nestala. Vijest da je neko od takvih sada OK, da je pobjedio ovisnost, svakako bi bila kao podstrek onima koji su trenutno u borbi. Isto tako i losa vijest da se neko predao u toj borbi, mogla bi da bude opomena...
Ovih dana pitala sam se sta je sa Tessom, vidim Otac se javlja na "vicevima", ali ne pise nista na svojoj temi (nadam se da je to zato sto je sve u redu), Winston doleprsa, ispise par komentara i nestane, Yugos je najavio svoj odlazak i mislim da je dobro, onaj djecko "NisamJa" svasta napisa i nema ga....i jos bezbroj njih...
Zbog svega navedenog otvaram temu na kojoj bi mogli saznati ponesto o ljudima, koji su nam u ovoj nasoj komunikaciji postali dragi, a sada ne znamo sta je s njima...
preispitivac

Re: Gdje su, kako su oni sto su bili ovdje?

Post by preispitivac »

Gde li je nestala PROCITAJ ME? Ona se nesto zveknula ako se secam i nestala... Pojavila se i ona Dark Angel, rekla da ce poceti da pise i zapalila, nema Pepeljuge, Yuga bas odavno. Zvrky pre milion godina. Ja se nadam da su se ti ljudi poskidali i da im se ne da da vise ovuda...
Jurim rep
selma

Post by selma »

preispitivac wrote:Gde li je nestala PROCITAJ ME? Ona se nesto zveknula ako se secam i nestala... Pojavila se i ona Dark Angel, rekla da ce poceti da pise i zapalila, nema Pepeljuge, Yuga bas odavno. Zvrky pre milion godina. Ja se nadam da su se ti ljudi poskidali i da im se ne da da vise ovuda...
PROCITAJ ME je u Reto centru u Beogradu.
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
klara60

Post by klara60 »

YugoS je ovo napisao u julu:

"Sto vrijeme vise odmice ja sve manje imam zelje da pisem.I ovo je vise da imam zapisano kako napredujem.Kontam da je to i normalno.Moja veza sa bolescu je samo ovaj forum i ujutro kada istopim terapiju.Dani mi prolaze kao i svakom drugom koji nema ovih problema.
Sve vas puno,puno pozdravljam!"

I poslije :

PostPostao/la YugoS » 31 aug 2010, 13:24
:D Samo zelim da vas sve pozdravim !

Ja sam i dalje pravo dobro !
7474

Post by 7474 »

ja nešto nisam baš bio redovan na forumu, poslednjih meseci..

zanima me kako je onaj CHECK021 rešio svoje stanje.. tj. u kom se stanju nalazi sada. da li je pobedio majku zlih namera? da li je podigao dozu metadona i da li je sada dobar i zadovoljan?
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
ivano

Post by ivano »

evo i mene nakon duže vremena. Vjerojatno je prošlo i više od godinu dana pa vas sve skupa forumaše lijepo pozdravljam i naravno , našu dragu Sanelu. U to vrijeme sam baš diplomirao i bio u intenzivnoj potrazi za poslom, kojeg sam danas čak i dobio, u ovo ludo vrijeme. Već je prošlo pet godina otkako sam izišao iz Reta i ne mogu vjerovati da je već toliko godina iza mene. Moram priznati da me isto povremeno zna uhvatiti želja za dopom i svim osjećajima koje on nosi, ali se uvijek sjetim onih puno težih posljedica i svega lošeg što sam zbog njega napravio i to me drži da opet ne pokleknem. Svima bih preporučio(koji imaju problem s tim) da odu makar i na dva mjeseca u koji od centra da razbistre glavu i tek onda odlučuju kako i što dalje. Ne sviđa mi se što se i dalje nastavljaju na forumu prepucavanja oko Reta i da li je on sekta ili nije, jer je u konačnici sve bolje od dopa,ali s druge strane, ne treba ljudima uskraćivati njihovo mišljenje ili doživljaje, i u redu je da se slobodno iznose dokle god nisu preagresivni i ne prelaze crtu pristojnog ponašanja na forumu. Zato se i kaže da list ima dvije strane ha ha. Veliki pozdrav svima :bear:
selma

Post by selma »

Pozdrav Ivano
bas super da si ok. .
Sto se Reta tice..to je prica koja se vrti u krug...
i kao sto velis, bez obzira na sve, ipak komuna...koja je svakako bolja od dopa ;)
Pozdrav i cuvaj se
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
winston85

Post by winston85 »

Zna li tko šta je sa ego manijakom Adamom??
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
ivano

Post by ivano »

pozdrav i tebi Malmase :bear:
winston85

Post by winston85 »

Jel Jasmina jos u retu?
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Post Reply