Resocijalizacija....sta sa njom? Kako dalje?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

VVV -ex prokleti

Re: Resocijalizacija....sta sa njom? Kako dalje?

Post by VVV -ex prokleti »

A šta ću prijatelju, barem tu nema neke filozofije... :wink:
Svijetlo ne može postajati bez mraka u koji bismo ga stavili
Dreamer

Post by Dreamer »

Ex-prokleti,

Hvala i meni znaci tvoj odgovor, a verujem i mnogima ovde. Jos bih samo dodala da prestaje taj zacarani zavisnicki krug koji se od jutra do mraka vrti u razmisljanju i kombinovanju seme. Mene licno to ubija.

Pa skrnavi dileri koje cekas po pola sata, sat....pa svaki cas drugo mesto, dodjes na njega a on se vec pomerio dalje pa ga juris...joj, pa milion usranih situacija. Da ne pricamo o novcu. Potrosila sam citav stan velike kvadrature na drogu. Uzas.

Kada izadjem iz bolnice verujem da cu sa drugacijim pogledima i zakljuccima, pa i pitanjima nastaviti ovu temu, jer kako svi znamo onu krilaticu :"lako se skinuti, tesko je ostati cist", meni ce itekako trebati resocijalizacija i sve raspolozove metode da je uspesno odrzim.

Naravno da se plasim recidiva, ali kao sto ti rece, ne zelim ni da razmisljam o njemu a kamoli da protracim dane i mesece na jednu glupost.

Jos mi trenutno ostaje samo da ti cestitam na stazu od 9 meseci i da zaista imas razloga da se ponosis sobom. :)

Ti (a znam da ima i drugih) si dobar primer za ostale, pa pisi kad god i sto vise mozes.

Ja ne razumem ljude kojima su npr.tvoji ili moji ili bilo ciji postovi "smorni i "predugacki".....iskreno, ja sam ga procitala u dahu i bilo mi malo :)
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
meedl#nan

Post by meedl#nan »

Pa AD , za mene jesu potrebni , ali opet je sve stvar jake volje , i htenja da se ti isčupaš iz tog đavoljeg blata . To ti Zoey govorim , kao neko ko se svojevoljno skidao barem 200 puta , na sve moguće načine , i opet nakon 17 god razbucavanja sebe i svog mentalnog zdravlja ,ipak sam preko 4 godine na metu , a pride dobijam i zoloft , koji mi ponekad skrene toliko misli sa crva , da po pola dana se nesetim da nisam uzeo svoju dozu meta ...
Ipak svako je biće za sebe, pokušaj sa što manje lekova , a isto tako probaj da se sa svim strahovima izboriš
nekom varijantom autosugestije.
Sve u svemu ,sretno...
Post Reply