x
Moderator: sanela
Re: KAKO doci do supstitucione terapije??? HITNO!!!
Videcemo kako ce biti, budi stalozena ali reci da stvarno vise nemas ni snage ni zivaca ni nicega i da nije potrebno tvoje dalje propadanje da bi za godinu dana shvatili ono sto im sada pricas. Ako kazu neko drugo lecenje reci im da nije u redu stvarno sto moras da im dokazujes da si za Metadon svojim daljim drogiranjem jer nemas snagu da prezivljavas to mucenje a nemas odakle da je iskopas volju i da trpis mesecima nesto sto nikada na duze nije dalo rezultate. Potrebno ti je nesto sto ce da te sredi kako bi sklonila misli od heroina i da ne brines vise o mukama koje donosi svako jutro... Videcemo na kraju cu sve vas posavetovati kako da dobijete a sam za sebe ko zna kako bi se snasao u ovom gradu. Imasas prednost sto si u Vojvodini, valjda gore sto si prema severu vise je stanje normalnije vise ka zapadu okrenuto. Ka jugu je ludilo mozga, razvijeni ko Albanija sa mentalitetom Rusije. Ubitcna kombinacija.
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 1:22 am, edited 1 time in total.
Javi sta je bilo kod lekara. Koliko se dugo drogiras??? 8 god jel tako si rekla???
To je vise nego dovoljno za Metadon. Ja cu napisati jedno pismo i objasniti zasto je potrebno Metadonsku Terapiju izdavati vec posle 5 god drogiranja. Ako je neko poolovinu vremena od tih 5 god bio drogiran vec je vreme za Metadon. Lek ne ostecuje i vece su sanse da se povrati covek. Ovako sjebani ljudi sa 10-15 god drogiranja pitanje kako ce to sve da bude i da se zavrsi.
To je vise nego dovoljno za Metadon. Ja cu napisati jedno pismo i objasniti zasto je potrebno Metadonsku Terapiju izdavati vec posle 5 god drogiranja. Ako je neko poolovinu vremena od tih 5 god bio drogiran vec je vreme za Metadon. Lek ne ostecuje i vece su sanse da se povrati covek. Ovako sjebani ljudi sa 10-15 god drogiranja pitanje kako ce to sve da bude i da se zavrsi.
.
Last edited by Dreamer on Sun Jan 01, 2012 2:50 am, edited 1 time in total.
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
.
Last edited by Dreamer on Sun Jan 01, 2012 2:51 am, edited 1 time in total.
.
.
Idi bre kao ti, kao to što jesi. Ne glupiraj se mnogo. Ako budeš neko drugi doktori će i lečiti nekog drugog, a kako da onda izleče TEBE?! Idi i neka ljudi kojima je to posao i koji su stručnjaci vide iz svog znanja i iskustva što je ono što najbolje može da ti pomogne.
Moon child
Zoey, Zoey, bacio te taj tvoj minimalac u teške dileme.
Nemoj da se opterećuješ glupostima, nije to tamo prijemni za glumačku akademiju već za ludaru.
Važnije ti je da nabaviš uput, odeš u Z.O.V. i tamo doktorici ispričaš kako ti je dosta svega, kako hoćeš u bolnicu na skidanje i da ti za to treba uput za komisiju, mada će ova već sve to znati i sama.
Sa tim uputom u četvrtak odeš do met.centra, sačekaš komisiju i ispričaš isto.
Posle komisije krećeš kod psihologa i stvari počnu da se slažu same ili se uopšte ne slažu i to ti je to.
Nego jel tebi ono beše važnije da se skineš ili da dođeš do metadonskog održavanja?
Sve u svemu, bez detoksikacije u bolnici nema metadona.
Doduše, ležanje u bolnici ti ne garantuje dobijanje supstitucije ali ako izdržiš do kraja barem se skineš.
Nemoj da se opterećuješ glupostima, nije to tamo prijemni za glumačku akademiju već za ludaru.
Važnije ti je da nabaviš uput, odeš u Z.O.V. i tamo doktorici ispričaš kako ti je dosta svega, kako hoćeš u bolnicu na skidanje i da ti za to treba uput za komisiju, mada će ova već sve to znati i sama.
Sa tim uputom u četvrtak odeš do met.centra, sačekaš komisiju i ispričaš isto.
Posle komisije krećeš kod psihologa i stvari počnu da se slažu same ili se uopšte ne slažu i to ti je to.
Nego jel tebi ono beše važnije da se skineš ili da dođeš do metadonskog održavanja?
Sve u svemu, bez detoksikacije u bolnici nema metadona.
Doduše, ležanje u bolnici ti ne garantuje dobijanje supstitucije ali ako izdržiš do kraja barem se skineš.

znam da je pravilo u Zmaj Ognjena Vuka da prodješ 2 ambulantna lečenja. ako ona ne uspeju, pošalju te na detoks.i to opet treba da neuspe dvaput! tek te onda pošalju pred tim koji se "veća" da li da ti odobre met. održavanje.
ne bih da te zbunjujem time, jer postoje i drugačiji slučajevi.
na psihijatriji sam bio sa čovekom koji se pojavio sa željom da ga skinu s dopa i prebace na metadon, po hitnom postupku.
on je išao na iskrenu priču da se drogira 25 godina, da mu je droga uništila život i da bi želeo da se prebaci na metadon što pre. i uspelo mu je.
odradili su mu neki detoks, pomalo surov, mislim da su ga za manje od deset dana skinuli trodonima i nije da mu je bilo baš lako.. ali, sad je na metadonu.
dakle, razne varijante su u opticaju.
javi šta je bilo. pozzZZz!
ne bih da te zbunjujem time, jer postoje i drugačiji slučajevi.
na psihijatriji sam bio sa čovekom koji se pojavio sa željom da ga skinu s dopa i prebace na metadon, po hitnom postupku.
on je išao na iskrenu priču da se drogira 25 godina, da mu je droga uništila život i da bi želeo da se prebaci na metadon što pre. i uspelo mu je.
odradili su mu neki detoks, pomalo surov, mislim da su ga za manje od deset dana skinuli trodonima i nije da mu je bilo baš lako.. ali, sad je na metadonu.
dakle, razne varijante su u opticaju.
javi šta je bilo. pozzZZz!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"