Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dejanx

Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Post by dejanx »

ovako SALE sve u svemu jos jedna identicna prica svih nas koji smo prosli sve to sto iti.neko manje[ja] neko vise,ali sve je to isto sranje.ja nisam nikada niti cu biti PRISTALICA tih komuna,centara,[kao da si u vojsci] ama uopste nisam pristaica toga,jer sve je to u nasoj glavi tj,mozgu.da idem tamo i da me neko bije lopatom i pesnici kao da sam mu pobio sve najmilije,zajebi i neka hvala[to mi pade na pamet,i DA KAZEM DA SE TO NE DOGADJA SVUGDE].TO JE BIO PARAVN ZA PLJACKANJE VEC IONAKO OPLJACKANJIH RODITELJA OD SVOJE DECE,MAMICU IM POKVARENU,NO SKRENUO SAM SA TEME.tebi svaka cast i dobro je sto si uspeo,da nisi doziveo samo dno zivota ko zna gde bi bio sada i da li bi bio.ja idem na terapiju metadona i to je to,radim,imam svoju firmu za moleraj,4 radnika. I NA KRAJU KAZEM DA SU KOMUNE,CENTRI I ITD ZA MENE JEDNO TAKO SRANJE DA NEMAM RECI.SALE POZZ
vudd

Post by vudd »

E nek si vala rek'o...I dokle vise to iskoristavanje jadnih ljudi bre ... ,bre!!!
Pa kako ih nije sramota lopatama i pesnicama da biju ovaj ionako ubiven narod i njihove roditelje.To je pic...,pljacka .Ne svagdje,ali pretezno
I ko ustvari izmisli te komune...koji moj ce nam to?Da nas tlace,biju?
Zamisli ti samo da moras trule banane tamo da jedes,dok se oni goje i rastu im stomaci.
Na kraju krajeva,bolje ostati dozivota narkoman,bar te niko ne ponizava,ne pljacka,i sto je najbitnije, svoj si covjek pa nek ide u picku materinu...
Pozz Sale
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
dejanx

Post by dejanx »

da da vudd drago mi je sto se slazes sa mnom,kakve bre komune,satro neki centri,jesmo mi ludi pa da ne znamo sve sami to da radimo ali samo kod svoje kuce i jos BESPLATNO.jer svi znamo koliko je narkomanija skupa i da posle tolikih para potrosenih na unistavanje samoga sebe jos dajem pare nekom tamo da me zaludjuje i prica mi sve sto i ja sam znam NEKA HVALA.ja sam se drogirao i najbolje znam sta sam sve pretrpeo i moji roditelji i koliko sam para potrosio,mogao sam da imam 3 kuce,2,3 mercedesa,ma jebem li ga ves sta sve,i da onda kada nemam vise kada su se svi resursi iscrpili onda tamo neki iz satro nekih komuna,centara traze ti lovu da bi ti satro pomogli,da li su oni normalni.NISU.ja sam se prvi put skinuo 2002g sto se kaze na suvo uz malo trave,tramadol i jos nekih lekova,i MAJMUNCINA TJ."JA" pocnem ponovo pocetkom 2008g opet da se drogiram i sve pare sto sam ustedeo 4,455eura spiskam sa stedne knjizice na heroin,i onda krajem godine stanem i nisam hteo da se skidam u bolnici ili na suvo i krenem na metadonsku terapiju,e sada dokle cu da idem ne znam ni sam,ali znam da se sve moze ostaviti i da nema to sto covek ne moze da prezivi i ostavi,COVEK JE TVRDJI OD NAJTVRDJEG KAMENA.eto toliko KOMUNE,CENTRI MARS IZ SRBIJE.
selma

Post by selma »

hm
Last edited by selma on Sat Dec 25, 2010 2:57 pm, edited 1 time in total.
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Pawa

Post by Pawa »

dejanx wrote:da da vudd drago mi je sto se slazes sa mnom
Zbog ove recenice napravih i ja recidiv na forumu.
Sad opet moram sve ispocetka, ali...
Drago mi je da se ti i Vudd slazete :)

Pozdrav svima :smt039
preispitivac

Post by preispitivac »

Dejane. Volim te. :heart: PDT_Love_09
Jurim rep
dejanx

Post by dejanx »

HVALA NA KOMPLIMENTU ,mislim da se ne lazemo i zavaravamo sami sebe,E SADA KADA ODEM U KOMUNU ILI CENTAR ONI CE DA MI POMOGNU I BICU IZLECEN ZA ONOLIKO VREMENA KOLIKO SAM UPLATIO-DA DA DA.jos kad bi od dede mogao da se napravi mladic,pa gde bi nam kraj bio.svim vernicima KATOLICKE VEROISPOVESTI ZELIM SRETAN BOZIC!
vudd

Post by vudd »

Zasto su komune zle,i zasto mali broj ljudi uspije?
Malo koji ,iole, ozbiljan narkoman nije pokusao sa komunom.U cemu je fora?Fora je u nama...Jebes ti moralne norme i istjerivanje pravde tipa zasto se komune prosiruju,i zasto koriste jeftinu narkomansku radnu snagu,zasto je sve prepuno fraza i zasto tamo svi isto pricaju,svi isto hodaju,svi se na jednak nacin cesu po jajima...jebes to, to nije bitno.Nije bitno onome ko je po svaku cijenu odlucio da je kraj,da ne zeli vise biti to sto je bio i da zeli zivjeti cisto.

Nemojte ljudi zajebavati....tesko je promjeniti se iz korjena.Meni je to bilo nezamislivo,i zato nisam zavrsio ni jednu komunu.Svjestan sam da sam time usao u mnogo zajebaniju varijantu,punu rizika...I ne mogu sad kenjati kako je komuna sranje i zlo,kad nisam odradio do kraja...mislim,mogu ja :) al cu to vjerovatno raditi da bih opravdao svoj neuspjeh
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
selma

Post by selma »

Pawa wrote:
dejanx wrote:da da vudd drago mi je sto se slazes sa mnom
Zbog ove recenice napravih i ja recidiv na forumu.
Sad opet moram sve ispocetka, ali...
Drago mi je da se ti i Vudd slazete :)

Pozdrav svima :smt039
Pawa ,jesi ziva? :)
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Vivaldi82

Post by Vivaldi82 »

Izvinite,ako mogu i ja jedan komentar da nasvrljam?Hvala lepo.
Da je Vudd napisao Dejanov komenar mogla bi da ga shvatim.Covek je otisao video probaO,IAKO nije zavsio program ,opet bi mogao da kaze Komuna je jedan veliki zajeb,retko kome pomaze,ljudi u komuni su obrlaceni,uslovi zivljenja su grozni,komuna mi nije pomogla uopste,mogao sad da se skinem i bez nje...Mislim da ce vecina narkomana napraviti recidiv po izlasku iz komune--itd itd--Mogao BI DA PRICA O KOMUNI NA OSNOVU SOPSTVENOG ISKUSTVA.I to je iskustvo iz jedne komune,a nisu sve iste.
Dejan ima negativan stav o komuni..zasto??Zato sto je cuo lose price o gvozdenoj disciplini? Zato sto se komuna placa?Novcem ili radom.Kako moze Dejan imati o komuni takav stav , i biti siguran u ono sto govori,kad unutra nije proveo ni jedan jedini dan???Nisu sve komune lose,niti su sve dobre."Ko je odlucio da bude cist moze biti cist i kod kuce bez rigoroznih pravila komune i bez trosenja novca"-kaze Dejan.Koooo to moze??Moze 20 % narkomana,da se skida kod kuce i da ostane cist dugo..Da mogu kod kuce,ne bi toliki ljudi isli u komune??I "BACALI"te silne pare,nego bi se svi skidali lepo kod kuce...EVO JA prva ne bi mogla!Nisam karakter,droga je moja salabost i jaca je od mene trenutno,.Da se skidam kod kuce,mogla bi lakse da izadjem i jos lakse da budem ponudjena drogom bez da je ja trazim.Mozda mi se neko i skinuo kod kuce i posle onako rovit sedeo kuci i vise rizikovao recidiv nego da je u Komuni.Moj decko o Komuni ima isti stav kao Dejan.Drogira se 25 godina.Nikad mu ne bi palo napamet da ode u Komunu,i kad bi ja otisla ne bi me podrzao ni cekao,jer po njemu bi samo izgubila dve god zivota , i navukla se odmah po izlaSku.PA NEZNAM::A NEZNA NI ON;NE ZNA NI DEJAN:Kako da zna kad nikad nije bio u Komuni??Niti sam za niti sam protiv,cak mislim da ne bi izdrzala sve to..jer nemam jak motiv .Po meni,jedna strucna komuna sa terapeutima,psiholozima i doktorima,koji uz bivse zavisnike imaju dobar program za skidanje,bez hriscanskih preterivanja u zrtvovanju,,i odricanju..MOZE DA pomogne narkomanu koji ima slab karakter ali jak motiv i zelju da se skine i da cist ostane,kao Dedal npr.
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
Post Reply