Ramona, zašto lažeš???
Meni si, kad sam bia u osnovnoj školi (ili vrtiću, sad se ne sjećam točno) nudila bombone, tripove i DROGU!!!
Dala si mi besplatno prvih par puta, onda si mi počela naplačivat!
Zašto, a rekla si mi da će mi bit SUPER od toga!
RAMONU U ZATVOR!
DILERI, dobri i oni manje dobri!!!
Moderator: sanela
Prvo je pita za koliko para, kad sam mu reka "samo" 200 kn (radi samo na 200, inače par puta me odjeba za 380 kn), reka mi za sat vremena. Pojavia se za sat ipo sa opet novim autom, kad je vidia da iman 190 kn, govori mi: "Klošaru jedan, nemoj mi više radit te šeme!". Klošar sa 200 kn u đepu!
[/quote]
Uvijek su mi isli na zivce ljudi koji ti dolaze na shemu sa vjecito 10 kuna manje.. bez uvrede tebi...
[/quote]
Uvijek su mi isli na zivce ljudi koji ti dolaze na shemu sa vjecito 10 kuna manje.. bez uvrede tebi...
Zivot je lijep kada se zivjeti zna..
meni idu na zivce ljudi koji dop promatraju kao biznis.
dop se zivi... brije... tripuje... a ne prodaje.
dop je zivotna filozofija a ne gradjevinski materiijal... fakat mi nije jasno zasto ti ljudi uopce petljaju sa njime? bolje mu neka ide prodavati regips ploce za baustlle, legalno je a isto tako donosi novac.
ja dok sam dilao po njemackoj... jebo te dijelio sam i kapom i sakom i dzankijima i musterijama... i jos je i za mene ostajlo poprilicno.
kupis od kurda za tadasnjih 500dm 25g zutoga koje je 5 grama pure zuto a 20 katma... od kojega je svaka beutel (ramona -
) od gram isla na stritu za 100-120dm bez problema.
i budali je jasno kolika je tu razlika u cijeni... cak i kada namiris sve dzankije fermitlunzima, kundama nesto i na grbu dadnes ako nemaju bas toga momenta za platiti - ti ipak ubijes bar trodupli novac koji si platio uz to da je ostalo i tebi za fino se puci.
to je bas ciganluk u tome biznisu toliko cjepidlaciti, teski ciganluk.
dop se zivi... brije... tripuje... a ne prodaje.
dop je zivotna filozofija a ne gradjevinski materiijal... fakat mi nije jasno zasto ti ljudi uopce petljaju sa njime? bolje mu neka ide prodavati regips ploce za baustlle, legalno je a isto tako donosi novac.
ja dok sam dilao po njemackoj... jebo te dijelio sam i kapom i sakom i dzankijima i musterijama... i jos je i za mene ostajlo poprilicno.
kupis od kurda za tadasnjih 500dm 25g zutoga koje je 5 grama pure zuto a 20 katma... od kojega je svaka beutel (ramona -

i budali je jasno kolika je tu razlika u cijeni... cak i kada namiris sve dzankije fermitlunzima, kundama nesto i na grbu dadnes ako nemaju bas toga momenta za platiti - ti ipak ubijes bar trodupli novac koji si platio uz to da je ostalo i tebi za fino se puci.
to je bas ciganluk u tome biznisu toliko cjepidlaciti, teski ciganluk.
i am what i am and what will be will be
jelene, šta pričaš...
Daj, molim te, pa to šta oni (ili ti, nije bitno) prodaju ne vrijedi ni 20 kuna, a on meni sere za 190!Jelena wrote:Uvijek su mi isli na zivce ljudi koji ti dolaze na shemu sa vjecito 10 kuna manje.. bez uvrede tebi...
Druga stvar je kad se spajaš za shemu s nekim, ovaj ti reče iman 100 kn pa dođe sa 80. To je zajeba mene, ne dilera...ali da mi se diler buni za tih smrdljivih 10 kuna...i to prodaje smeće!
Nemoj se ni ti ljutut al pričaš pizdarije!
Vlado_M wrote:Ja dilere ni za sta ne krivim. Krivim jedino sebe sto sam sebi dozvolio da imam posla sa svakakvim smecem. Sto sam dozvolio svinjama da me drze u saci.
...
Ne zelim vise u taj film.
Poz.

...
Re: jelene, šta pričaš...
Je, Mirzas je u pravu - sad će on meni srat za 10 kuna - aj kad ti BAŠ UVIK fali 10 kuna - recimo - uzimaš svaki dan, danima i danima, i svaki dan ti fali 10 kuna - ali meni se znalo dogoditi da liku uzimam po 500-700 kuna DNEVNO - i jedan dan mi fali 15 kuna - a on mi da piz i posli 5 minuta dobijem poruku 'drugi put mi reci kad ti fali 15 kuna, da znam' - ma što 'da znaš', đubre jedno malo - milijun kuna sam ti ostavila a ti'š meni srat za 15 kuna - pa sam mu rekla to, i 'jesi ti siguran da si mi da baš piz od 300 kuna a ne od 285?' - o jebemu mater - a ovo što kažeš Mirzas - kad mi 'frend' reče imam 100 pa ajmo u shemu, pa ima 84 kune - e takvog jednog imam - to mi strašno ide na kurac jer se uvik sve na mojoj kičmi rješavalo - 'Ramona imaš li pokrit B.., vidiš da mu fali 17 kuna' - a ovaj 'čovik' ne voli niti kovanice ni previše onih od 10 i 20, čak i kad je točno, a kamoli kad fali ... i onda di ćemo dok se čeka - ajmo, naravno, na makjato - e ali ima li ko što love za makjato - ja nemam, ali imaš li ti Ramona - e pa daj Ramona duvan - pa daj i meni jedan pa imaš li Ramona za jedan poziv kratki pa aj Ramona pa aj aj ajde Ramona aj aj aj Ramona aj Ramona - da bi posli nekog vrimena kad je Ramona u krizi i bez kune u džepu i mobitelu pa traži bilo kakvu vaticu iz Caritasa ili zeru hepta, onda je svima žao i tako daljemirzas wrote:Daj, molim te, pa to šta oni (ili ti, nije bitno) prodaju ne vrijedi ni 20 kuna, a on meni sere za 190!Jelena wrote:Uvijek su mi isli na zivce ljudi koji ti dolaze na shemu sa vjecito 10 kuna manje.. bez uvrede tebi...
Druga stvar je kad se spajaš za shemu s nekim, ovaj ti reče iman 100 kn pa dođe sa 80. To je zajeba mene, ne dilera...ali da mi se diler buni za tih smrdljivih 10 kuna...i to prodaje smeće!
Nemoj se ni ti ljutut al pričaš pizdarije!
Re: jelene, Å¡ta priÄ
Daj, molim te, pa to šta oni (ili ti, nije bitno) prodaju ne vrijedi ni 20 kuna, a on meni sere za 190!Ramona wrote:mirzas wrote:Jelena wrote:Uvijek su mi isli na zivce ljudi koji ti dolaze na shemu sa vjecito 10 kuna manje.. bez uvrede tebi...
Druga stvar je kad se spajaÅ¡ za shemu s nekim, ovaj ti reÄ
Daj Majo, pa to je kriza...zajeba bi bilo koga!
Ja sam radi takvih gluposti izgubia sve najbolje prijatelje, al ne smatram da su to govna od ljudi, jednostavno su navučeni.
Za 100 godina kad svi budemo čisti...hahaha...neću im to sigurno uzet za zlo...bilo pa prošlo...svi smo bili u istom sranju!
Sve je to tako jadno i tužno...
Ja sam radi takvih gluposti izgubia sve najbolje prijatelje, al ne smatram da su to govna od ljudi, jednostavno su navučeni.
Za 100 godina kad svi budemo čisti...hahaha...neću im to sigurno uzet za zlo...bilo pa prošlo...svi smo bili u istom sranju!
Sve je to tako jadno i tužno...
Da i ja se slazem sa Vladom i naravno da mi nije diler kriv za to sto sam se drogirao. Inace ovde kod mene dileri su dosta korektni, pre svega zbog konkurencije, jer moze da te zajebe al onda te je izgubio zauvek jer imas bar jos 3-4 sheme u blizini. To znaju tako da cuvaju musterije, jer dop je velika i brza lova. Vecina dilera su narkomani tako da rade da bih sebe prehranili, mada ima i onih koji su strejt. Sa njima mi je mnogo bolje da se kombinujem, jer dostupni su non stop, dok ovi koji se rade prespavaju pola dana, a ja inace slabo i malo spavam tako da sam gotovo uvek hors cimao pre podne, mislim naravno ne uvek, jer zikra ne bira vreme al eto da kazem cesce sam se cimao preko dana nego nocu. Inace osim toga sto su dostupni non stop, vecina imaju i kola tako da se iscimaju gde meni odgovara, da i naravno strejt dileri gotovo ne kasne dok ovi koji se rade, au pa njih nekad sam cekao i po 45 min. Naravno kad se pojavi izvini se, i da malo preko jer zna da ako to ne uradi izgubio je musteriju. Sto se tice uzimanja na ler, uglavnom moze al da ti veruje tj.da je siguran da ces imati kesh za 2-3dana. MA SVE U SVEMU SMUCIO MI SE TAJ FILM!!