CHAT možete koristiti
Moderator: sanela
- pepeljuga84
Pepe, ja mogu da zovnem, al cenim da u vreme kad se ja pojavim na chatu, a to je obicno posle sljake, vecina vas verovatno knjava (i setate se goli u snu.. sramota bre), ili ste na nekoj ljutoj zurci daleko od kompa.
Trenutno sam na poslu, al ne mogu da chatujem odavde. Tu i tamo bacim pogled na forum.
Juce je bio izuzetak, jer sam zapalio s'posla.
Subota je manje vise ok.
Trenutno sam na poslu, al ne mogu da chatujem odavde. Tu i tamo bacim pogled na forum.
Juce je bio izuzetak, jer sam zapalio s'posla.
Subota je manje vise ok.
-
-
to je bilo moje iskustvo,...meni se to desilo. I ja sam iznijela svoje misljenje...Kako se neko moze neslagati s tim? I kako sam ja to u krivu pa mi obrisa sve postove o tome?
moje licno iskustvo...imam pravo da ga podijelim sa svima. Oni koji idu ici ce i dalje...ja necu. Sto je to tako strasno????
imam pravo da kazem necu da idem jer se ne osjecam sigurno...Eto ludak poput LIMUNA me zamalo sjebao skroz....I sta ??? ja to ne smijem reci jer se ti ne slazes s tim i ne odobravas?
ne kontam....
ma boli me i za chat i za sve....brisi ba i to me briga!
moje licno iskustvo...imam pravo da ga podijelim sa svima. Oni koji idu ici ce i dalje...ja necu. Sto je to tako strasno????
imam pravo da kazem necu da idem jer se ne osjecam sigurno...Eto ludak poput LIMUNA me zamalo sjebao skroz....I sta ??? ja to ne smijem reci jer se ti ne slazes s tim i ne odobravas?
ne kontam....
ma boli me i za chat i za sve....brisi ba i to me briga!
- Polly_Jean