NARKOMAN SAM OD 1997god i nema te grupe ili lijeka kojim se nisam probao skinuti..
Sad sam na metadonu skoro 2god. i zanima me da li smije da se pravi dijete pod njim??
Zena mi je cista nije se nikad drogirala.
Molim vas odgovorite mi???
hvala
METADONSKA DJECA
Moderator: sanela
Re: METADONSKA DJECA
ako ti je zena cista onda nemas beda. cak i kod nekih trudnica koje su na malim dozama metadona, djeca se radaju potpuno zdrava ili u slucaju ako su navucena to se vrlo lako rjesava. To ti garantiram.
Najvaznije je da je zena uredu. Jedina deviacija koju djete moze dobiti od tebe je eventualna genetska sklonost prema rizicnom ponasanju
Najvaznije je da je zena uredu. Jedina deviacija koju djete moze dobiti od tebe je eventualna genetska sklonost prema rizicnom ponasanju
Mjesto gdje odbacujem svoje unutarnje demone:
www.detoxonline.bloger.hr
tako je. voyager je to malo detaljnije napisao.
Nemas frke stari, glavno da je mama uredu
Nemas frke stari, glavno da je mama uredu

Mjesto gdje odbacujem svoje unutarnje demone:
puno ti fala brate moj
BRATE SA CIM JE NAJBOLJE SKINUTI SE SA METADONA?? KAD DODJES NA NAJMANJU MOGUCU DOZU?Voyager wrote:Samo mala iispravka:
Metadon je izuzetno toksican za decu, a kamoli za odojcad.
Smrtonosna doza za dete uzrasta 12 godina je samo 10mg.
Strogo se savetuje drzanje Metadona van domasaja dece, jer je to za njih cist otrov i ne bi im izazvao nikakve lepe opustajuce opioidne feelinge, vec bi ih otrovao, ispovracali bi dusu, ne bi znali gde su, dobili bi temperaturu i ako se ne bi reagovalo, umrli bi.
Na Internetu ima brojnih studija koje dublje ulaze u ovu problematiku i dublje objasnjavaju zasto je to tako kod dece.
Za uklanjanje neonatalnog apstinencijalnog sindroma koristi se dekodeinisana Opium Tinktura, dakle to je cist farmaceutski proizvod koji je registrovan u vecini zemalja (kod nas jos nije, ali ga uvoze za potrebe odredjenih centara) i koji je najbezbedniji za primenu kod beba.
Metadon bi i u najmanjim kolicinama bio fatalan po bebu.
Ta-da...
.::VOYAGER::.
TABLETAMA... SA CIM? NE BI VALJALO TABLETAMA!? JER SE NISAM SA DOP-A MOGAO SKINUTI TABLETAMA.