Koliko dugo smo str8

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Re: Koliko dugo smo str8

Post by sunrise »

Svaka cast svima
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sanela

Post by sanela »

Svaka čast joespappa. Ja se sjećam kad si se tek prijavio na forum, pa smo se dopisivali preko pp-a i kad si mi poslao Jo-ovu fotografiju kad je bio beba.
Radujem se tvom uspjehu. :D
saša-ex

Post by saša-ex »

Pappa je ćale i super heroj. I ima veliki aplauz i skidanje kape :)
SAMO CEO ŽIVOT...
tamarra

Post by tamarra »

joesspappa wrote:od 1 maja 2007 je proslo tacno 1280 dana (42 meseca ili 3 godine i 6 meseci)... :)

Doslo mi da se podsetim koliko je vazno imati ovakve stvari na umu i podeliti to s nekim... malo sam ispao iz elementa... ali ovo gore napisano jos uvek stoji kao temelj.
Bravo! :D
sunrise

Post by sunrise »

I ja se sjecam slika Joa,mislim da je bilo na nekoj plazi kad je bio mali,slatki bebac
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
joesspappa

Post by joesspappa »

Hvala, bez pomoci vase tesko da bi opstao ... i ostao cist.
@Sanela... da secam se kad je to bilo, davne 2006 te i joe jako mali... a ja neam pojma ni ko sam, al eto porasli smo i ti i ja i Joe. Hvala ti sto radis ovo sve sto radis. I rastes.
@Sale, respekt!! Gospodine sa kapom na glavi, ti si mi bio, kako b&h to rekao, primer od starta, mislio sam se ako moz ovaj, onda mogu i ja ;) Kamen bi pre shvato nego ja...
@Dedal, matori, svaka tebi cast i hvala ti puno. Mozda ja jednom dodjem do tvog stadijuma da imam 3+ na karte :)
@Tamarra, hvala ti hvala, za identifikaciju i pomoc kad mi je trebala.
@Sunrise, mislim da nemam slika sa Joeom na plazi jer ga nisam do sad vodio osim na Adu, ali nadam se dogodine da ce biti neka, pa ti hvala na lepoj zelji :)

Ostali, hvala vam sto ste tu :)
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
sunrise

Post by sunrise »

sjecam se slika gdje je on imao mozda jedno 2 ili tri godine.mozda sm pozadinu pobrkala.ne zamjeri
ali da je presladak to nisam pogrijesila
Dedal

Post by Dedal »

joesspappa wrote: @Dedal, matori, svaka tebi cast i hvala ti puno. Mozda ja jednom dodjem do tvog stadijuma da imam 3+ na karte :)
Ma brate, bit će full house u najmanju ruku!! :D
klara60

Post by klara60 »

Juce cijeli dan mislim otkud mi u mislima taj datum-12., razmisljam da li je neka obaveza, rodjendan isl. #-o i tek pred kraj dana shvatim da je to 18 mjeseci cistoce moje kcerke!!! :D
selma

Post by selma »

klara60 wrote:Juce cijeli dan mislim otkud mi u mislima taj datum-12., razmisljam da li je neka obaveza, rodjendan isl. #-o i tek pred kraj dana shvatim da je to 18 mjeseci cistoce moje kcerke!!! :D
a to vam dodje k'o rodjendan! :D
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Post Reply