RODITELJI ALKOSI JA NA LECENJU

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

boki_

Re: RODITELJI ALKOSI JA NA LECENJU

Post by boki_ »

petar aha, ma ok, izvini, ja mislio ti naseg Voju zoves amerom....
ma, u pravu si skroz, samo nesporazum.
hEIL hEIMAt
petraaa

Post by petraaa »

Iskreno Borise samo ti ime kaze sta da radis u zivotu da se boris ali ne za koju kap vise nego za goli opstanak.Mlad si i jos ne znas sta je ulica i spavanje po klupama zimi,zivot na zeleznickim stanicama itd.Znam da ti ovo zvuci kao da ti kenjam ali to sto imas krov nad glavom je nesto sto bi vecina na zalost danas pozelela ili zeli.Metadon nije za tebe i majka to zna i gleda da sto manje uzimas to.Verovatno je razocarana kao i svi nasi roditelji i od silnog pritiska njene a i tvoje muke govori ti takve stvari.Mene su bili izbacili ali hvala Bogu primili su me natrag posle komune.Ti bi hteo da te oni razumeju da to bude kao sto voyager reklamira metadon kao svetu vodicu na forumu ali to nije tako.Videces ako prezivis sta je zivot na metadonu.Oprosti na ovim poslednjim grubim recima ali tako je.Pozdrav i drzi se.[/quote]

nakakio sam se a covek deckicu sve lepo objasnio u kratkim crtamsa.
bobane,to je to. ali je tesko poverovati,ja zelim da verujem,da ce poslusati,dok sam ne prozivi,a sSAMO KADA BI POVEROVAO.........STETA
nesrecan je onaj kome se ovde pozeli dobrodoslica,ali ako se ne proba 100@ se nece uspeti
toto-rina

Post by toto-rina »

Koji zlocin o cemu vi pricate doktor covek sa brdom skole dao coveku da izabere lek kojim ce da se bori protiv zavisnosti.Dozovite se pameti ljudi nece svi ni grip da lece bez lekova a ne zavisnost DA LI STE NORMALNI VI VISE.
Jedini zlocin koji je ovde radi je spopadanje tog profesora za koga ste vi mali ljudici. Kako vas nije sramota da kazete da je zlocin dati ne decko to je covek od 20 godina ljudi u tim godinama imaju porodice. Ja sam imao vec 2 godine kada je moj cale bio u tim godinama.
Vi ste skroz skrenuli bre svako bira svoje lecenje nema tu zlocina sem ako ne mislite da je komplentan odnos prema zavisnicma zlocin.
Ko god je dovoljno star da se ubode i pokrade pare za drpogu dovoljno je star i za Metadon.
A ja znam da je samo ono sto su nam radili dok su postupali kako pojedini sada govore. I to se zna zasto se tako postupalo jer je drzava prodavala drogu pa nije bilo scvrhe leciti ali vi nastavljate tu pricu. Pa tek posle 2 godine kako je uveden Metadon saopsteno je na opste cudjenje lekara da nije bilo povecanja broja zavisnika 2007, vi preko svih tih slucajnosti prelazite olako i da vam kazem to sto vi medjusobno iz tih centara podrzavate jedan drugog to nema nikakve veze sa ljudima koji su hteli Metadon i Metadon dobili sam svako bira svoj zivot. Vi niste tu da savetujete i da kritikujete lekare zar nema sta da se radi na Avali i slicnim centrima. Smetaju vam lekari, pa dobro meni smetate vi. Pa sta cemo sada.
I ja imama vece pravo da se pobunim da mi smeta vas nain lecenja nego vi nekih lekara.
I ja sam zavisnik i ja podrzavam lekare i Metadon i nas je preko pola miliona u Evropi plus 10 puta toliko zeli da se ukljuci u terapiju vas jer ima 50.000 u svim centrima. Dakle i tu smo vecina a i da smo manjina da nas je 5 pravice Metadon zbog nas 5. Jer nama petorici recimo pomaze.
Ja najveci zlocin koji sam video je onaj koji sam uradio prema sebi a to je da sednem za onaj alutobus za Split da sam znao kako je molio bi boga da se slupa negde da ni ne stignem do tamo. To je najveci pakao moj prezivljen u zivotu prema kome je totalno humanije izdavati heroin i spric svaki dan, a da ne govorim o registrovanom ne toksicnom leku.
I nadalje koliko kada budem sredio svoje psihicko stanje ja cu mortati da se obratim javnosti tako da kada svako iz Reto centra se pobuni protiv Metadona ja cu savetovati zatvaranje centra i pri tome mogu lupetati takve gluposti da se vama povraca od neistine i lazi jer to je ono sto vi sada radite pa da vidite kako izgleda kada 10.000 u Srbiji koji hoce Metadon se pobuni protiv vas jer se vi bunite protiv Metadona.
Ja cu da pricam recimo da je direktor nekog centra sakrio drogu tamo i slicne gluposti sve dok ne dospe do usiju policje govorkanje i dok ne naprave raciju a tada i ako ne nadju nista na vas ce se gledati drugim ocima. Bolje smanjite gas jer i Artemije je bio protiv metadona da ne bi pronasli neke pare tima koji vode centar ili nesto drugu nepostojece u kolima stanu i tako. Napali ste na globalnu politiku prema zavisnicima a plus sto je nas stotine hiljada zavisnika zadovoljno time.
Od sada cemo tako. A pre ce zatvoriti centar nego ukinuti Metadon. Tj nece zatvoriti dovoljno da vam ukinu donacije da prebirate po kontejnerima posle 2 meseca kada nestanu zalihe. Sto bi vama neko nesto davao i cinio kada vi kritikujete to sto mi biramo svoj lek.
A Evropa nece dati za donaciju za stacionare nego za Metadon kao sto je vec dala jer je to lecenje ovo sve spada u neku vrstu izolacije, mesavinu rada i nadrilekarstva plus kritika proverenih i dokazanih imena lekara kod nas i u svetu. Ej bre ljudi idu po Evropi razmenjuju misljenje o lekovima, nacinu lecenje koliko njih nije kralo jer dobija Metadon, vi mozete da idete po Evropi da kampujete ili tako ali niste pozvani da lecite nikoga.
toto-rina

Post by toto-rina »

Svako ima svoje mesto u drustvu i svako ima pravo da bira onda kada ne mozemo da izaberemo sebi lek onda postaje opasna situacija.
Tako ko hoce moze uvek da sedne na bus i prvac neki centar pa ako hoce izadje i vrati se na Metadon jer je to njegov zivot i niko nema prava savetima da rizikuje da nekome sjebe zivot. A to se desilo kada su mene posavetovali da idem u stacionar. Ja znam da se moj organizam ja mislim jos nije oporavio od ta 3 dana.
To vam je ovima kada su imali neku nesrecu saobracajnu ili udes pa kada se narednih godina sete dogadjaja oni zapadnu u neko uzasno stanje da moraju odmah da skrenu misli sa toga da im ne bi pozlilo e takav je moj dozivljaj tog centra.
vudd

Post by vudd »

sa kim se ti cijelo vrijeme svadjas?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Param-parcad

Post by Param-parcad »

i posvadja se sama sa sobom...i pomiri i dogovori...sigurna si petra da si sama u glavi? :)
saša-ex

Post by saša-ex »

Pitanje je bilo za Beobandita ;)
SAMO CEO ŽIVOT...
vudd

Post by vudd »

zatvarajte Window'se. Pobi nas promaja...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
petraaa

Post by petraaa »

Bravo ! Stvarno ubise!
nesrecan je onaj kome se ovde pozeli dobrodoslica,ali ako se ne proba 100@ se nece uspeti
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Kul. :)
Potpis.
Post Reply