Šarao i varao....sebe
Moderator: sanela
Re: Šarao i varao....sebe
bravo motorasu,bicemo i mi jednom nasi............[img][/imhttp://vukajlija.com/posteri/zemljotres-39http://vukajlija.com/posteri/zemljotres-39758.jpg?1288780316&ref=nf758.jpg?1288780316&r[img][/img]ef=nfg]
Borba i dalje traje!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!
NADAM SE PETRE DA JE SVE OK...
JA SAM NOVA..ZA SADA SAMO CITAM,I SKUPLJAM HRABROST!
PISI
JA SAM NOVA..ZA SADA SAMO CITAM,I SKUPLJAM HRABROST!
PISI
Naravno da te citamo,pisi.Zelimo ti da istrajes..Nazalost ja te ne mogu savjetovati jer na tom raskrscu na kojem si,moji ti savjeti ne trebaju..samo podrska...Istraj i nemoj da se predas toj vjestici depresiji!
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
- petraaa
hvala vivaldi,hvala devojcice.
Malo me je zapanjilo da se neko javio,osim jedne devojke mogu reci prijeljice,kao sto ste vi to uradili.
Stvarno Vam iskreno hvala/
nadam se da cemo se napricati bas onako pravo.
Vivaldi,mislim da se znamo vec,voleo bih da gresim!?
A,ti devojcice,nemoj dugo da cekas i skuoljas,to sto nosis u sebi.
SloBODNO PUSTI DA POKULJA IZ TEBE TALASI I CUNAMI,POVREDJENOSTI,NESRECNIH DEVOJACKIH GODINA,RAZOCARWBJA I SVEGA STO TE TISTI.
u,prvo vrenme neces primetiti da ce biti dobrodoslica,paa onda podrske bez obzira zasto.
Nisam siguran kako si i kojim povodom stigla u ovaj vrtuelni pola pakao,pola cistiliste.
pa,kada sam ja ovde po ko zna koji put,ipak vredi,,,,bar malo.
vecina koji ce ti reci dobrodosla,su iskreni ljud,samo nemaju vremena za nas/mene kao primer. niko me ne zarezuje ni za oikavac,jer su ponovo sagradili svoje zivote,neki od temelja,neki su samo ojacali svoje naruseno ognjiste,i zato i nemaju vremena da se previse upustaju u pomoc novim ljudima. MALO ME TO POGADJA,JER NEKE POZNAJEM, A GLAVNA MOJA ZAMERKA JE NJIHOV DUALITET. IZVUKLI STE SE,NA PUTU POBEDE,STA CETE OVDE,KADA VEC NE MOZETE DA SE POSVETITE PUNOM PAROM NEKOME KOGA "IZABERETE"
TAKO DOK NEVIDIS STA JE STA KO KAKVE"NAMERE" IMA,PISI ALI,SAMO ONO STO OSECAS SA POTREBOM I PROCENOM KAKO TI MOZE TAJ FALS VAZDUH=VENTIL POMOCI.
PISI I ONO ZA STA MISLIS DA JE GLUPOST,VAZNO JE DA KADA JE FRKA I KADA TREBA SAVET,TO BAS TADA URADIS/
ZA NEKE BAS INTIMNE PROBLEME,IMAS PRIVATNE PORUKA,I UKLJUCI IH,KAO I MAIL.
NPR. MENI MOZES UVEK SVE RECI,A DA TO NE BUDE JAVNO,NA BAS OVE DVE STVARI. SAMO AIDS I HEPATITIS NEMM SVE OSTALO LOSE ME JE PRONASLO,ILI SAM JA TO SA TRAZIO?!
DO TVOG JAVLJANJA,
POZDRAVLJA SVE KOJI ME UCINE SRECNIM, JAVLJAJU CI SE NA OVU MOJU TEMU
A,ZA TEBE SPEC. JR SI NAJNOVIJA,DA NE ZABORAVIM VIVALDIJA/
P.S.CUDNA "ANOMALIJA OVDE POSTOJI:IMA LJUDI BAS SPREMNI ZA POMOCI.ONDA ONI KOJI ZLOUPOTEBLJAVAJU TERAPIJE I TAKO KRUZE I PALAMUDE,KAO I ONI KOJI PISU SAMO KADA ZAVRSW DOZE ZA TAJ DA,PA SE OVDE OPUSTAJU. DA ZAMALO DA ZABORAVIM,OVDE UVEK POSTOJI NEKO KO JE TRENUYNO IM,ILI NEKA VRSTA ZVEZSE,PA SE NNEKO VREME "SVE" VRTI OKO NJEGA/
ALI,NIKAKO NE SMEM DA ZABORAVIM I LJUDE KOJIB SU ISKLJUCIVO NA SVOJIM TERAPIJAMA;METADON,HEPTANON I SUBOTEKS.....ONI SU NEKAKO NAJPOSTENIJI U ODNOSIMA I SAVETIMA,NE LAZNIM DOBRODOSLICAMA........JADAN JE ONAJ KOME SE OVDE POZELI DOBRODOSLICA
Petra
Malo me je zapanjilo da se neko javio,osim jedne devojke mogu reci prijeljice,kao sto ste vi to uradili.
Stvarno Vam iskreno hvala/
nadam se da cemo se napricati bas onako pravo.
Vivaldi,mislim da se znamo vec,voleo bih da gresim!?
A,ti devojcice,nemoj dugo da cekas i skuoljas,to sto nosis u sebi.
SloBODNO PUSTI DA POKULJA IZ TEBE TALASI I CUNAMI,POVREDJENOSTI,NESRECNIH DEVOJACKIH GODINA,RAZOCARWBJA I SVEGA STO TE TISTI.
u,prvo vrenme neces primetiti da ce biti dobrodoslica,paa onda podrske bez obzira zasto.
Nisam siguran kako si i kojim povodom stigla u ovaj vrtuelni pola pakao,pola cistiliste.
pa,kada sam ja ovde po ko zna koji put,ipak vredi,,,,bar malo.
vecina koji ce ti reci dobrodosla,su iskreni ljud,samo nemaju vremena za nas/mene kao primer. niko me ne zarezuje ni za oikavac,jer su ponovo sagradili svoje zivote,neki od temelja,neki su samo ojacali svoje naruseno ognjiste,i zato i nemaju vremena da se previse upustaju u pomoc novim ljudima. MALO ME TO POGADJA,JER NEKE POZNAJEM, A GLAVNA MOJA ZAMERKA JE NJIHOV DUALITET. IZVUKLI STE SE,NA PUTU POBEDE,STA CETE OVDE,KADA VEC NE MOZETE DA SE POSVETITE PUNOM PAROM NEKOME KOGA "IZABERETE"
TAKO DOK NEVIDIS STA JE STA KO KAKVE"NAMERE" IMA,PISI ALI,SAMO ONO STO OSECAS SA POTREBOM I PROCENOM KAKO TI MOZE TAJ FALS VAZDUH=VENTIL POMOCI.
PISI I ONO ZA STA MISLIS DA JE GLUPOST,VAZNO JE DA KADA JE FRKA I KADA TREBA SAVET,TO BAS TADA URADIS/
ZA NEKE BAS INTIMNE PROBLEME,IMAS PRIVATNE PORUKA,I UKLJUCI IH,KAO I MAIL.
NPR. MENI MOZES UVEK SVE RECI,A DA TO NE BUDE JAVNO,NA BAS OVE DVE STVARI. SAMO AIDS I HEPATITIS NEMM SVE OSTALO LOSE ME JE PRONASLO,ILI SAM JA TO SA TRAZIO?!
DO TVOG JAVLJANJA,
POZDRAVLJA SVE KOJI ME UCINE SRECNIM, JAVLJAJU CI SE NA OVU MOJU TEMU
A,ZA TEBE SPEC. JR SI NAJNOVIJA,DA NE ZABORAVIM VIVALDIJA/
P.S.CUDNA "ANOMALIJA OVDE POSTOJI:IMA LJUDI BAS SPREMNI ZA POMOCI.ONDA ONI KOJI ZLOUPOTEBLJAVAJU TERAPIJE I TAKO KRUZE I PALAMUDE,KAO I ONI KOJI PISU SAMO KADA ZAVRSW DOZE ZA TAJ DA,PA SE OVDE OPUSTAJU. DA ZAMALO DA ZABORAVIM,OVDE UVEK POSTOJI NEKO KO JE TRENUYNO IM,ILI NEKA VRSTA ZVEZSE,PA SE NNEKO VREME "SVE" VRTI OKO NJEGA/
ALI,NIKAKO NE SMEM DA ZABORAVIM I LJUDE KOJIB SU ISKLJUCIVO NA SVOJIM TERAPIJAMA;METADON,HEPTANON I SUBOTEKS.....ONI SU NEKAKO NAJPOSTENIJI U ODNOSIMA I SAVETIMA,NE LAZNIM DOBRODOSLICAMA........JADAN JE ONAJ KOME SE OVDE POZELI DOBRODOSLICA
Petra
nesrecan je onaj kome se ovde pozeli dobrodoslica,ali ako se ne proba 100@ se nece uspeti
Dobro dosao na ovaj forum, ponovo, ali nadam se u novom izdanju, izlecen. 

- petraaa

nesrecan je onaj kome se ovde pozeli dobrodoslica,ali ako se ne proba 100@ se nece uspeti
Je li Perice, koliko si dugo na ovom forumu? I koliko ti je postova bilo namenjeno? Koliko je ljudi pokusalo odavde da ti pomogne, ne mislim samo virtualno? I sta sad vise? Da ti pisemo-izdrzi, samo napred, uz tebe smo...ma daj, brate, znas sta ti je ciniti, samo to neces. I sta jos da ti mi kazemo?
SAMO CEO ŽIVOT...
Hvala Perice na onako lepim recima i svoj onoj podrsci sa tvoje strane.
Znas moja drugarica vivaldi82 je otvorila svoju dusu ali bas onoooo,ispricala mozda i neke stvari koje nisu za pricati tako javno i na sta je naisla
na osudu i nerazumevanje...
E,pa ja bas nisam tako otvorena.
Ucila sam i na svojim i na tudjim greskama.Vise na svojim-zato sam danas sa vama i tipkam tebi ovo,ali jos nisam spremna da pocnem da pisem...opekla sam se mnogo x,padala ali se i dizala..bila na dnu videla djavola al i on pobegao od mene
A sta sad jeste nece me ni djavo
HVALA NA PODRSCI..bice i pisanja kad pocnem da verujem nekim ljudima ovde,a kada se raspisem molicete me da prestanem ..hehehehe

Znas moja drugarica vivaldi82 je otvorila svoju dusu ali bas onoooo,ispricala mozda i neke stvari koje nisu za pricati tako javno i na sta je naisla

na osudu i nerazumevanje...
E,pa ja bas nisam tako otvorena.
Ucila sam i na svojim i na tudjim greskama.Vise na svojim-zato sam danas sa vama i tipkam tebi ovo,ali jos nisam spremna da pocnem da pisem...opekla sam se mnogo x,padala ali se i dizala..bila na dnu videla djavola al i on pobegao od mene

A sta sad jeste nece me ni djavo

HVALA NA PODRSCI..bice i pisanja kad pocnem da verujem nekim ljudima ovde,a kada se raspisem molicete me da prestanem ..hehehehe

- petraaa
SALE,STA TI BI DA NAPPISES OVAJ TVOJ GORE POST?
PA,JA NE TRAZIM NISTA,NA STOTINE POSTOVA SAM DOBIO PODRSKE,ALI MI NIJE JASNO,CEMU JE SLUZIO OVAJ,ILI SLUZI.TVOJ POST. ZNAM DA NIJE ZLONAMERAN,ALI ZASTO MI TO PISES.
PA,JA SAM ZAHVALAN tEO. DO NEBA ZA NJENU PODRSKU,I STRUCNU DA OVDE NEPISEM O TOME,ALI,NIJE MI JASNO STA JE SADA PROBLEM?
JA,SAM DEVOJCI SAMO POKUSAO DA PRIBLIZIM MNOGE STVARI KOJE SE OVDE DOGADJAJU.
MNOGO SANSI SAM PROPUSTIO,I NE ZNAM STA CU DRUGO NEGO DA NASTAVIM SA BORBOM.
KOD TVOJIH SAM SE JAVIO,ALI NE I VIDEO,IMAM NEKE SVOJE RAZLOGE,KADA JE TA FIRMA U PITANJU.
DEVOJKA MI SE OBRATILA POSTOM,KAZE NOVA JE,I TAKO,ZIVI TAMO U Madre italia,nije joj sigurno sjajno cim je dovde stigla,i normalno da sam morao da joj odgovorim.
KAKVE VEZE SA BILO CIME IMA PITANJE KOLIKO SAM DUGO TU?
ZACUDJUJES ME SALE!
IZABELL ,HVALA I PISI MENI,AKO NECES JAVNO.
PETRA
IABELL
PA,JA NE TRAZIM NISTA,NA STOTINE POSTOVA SAM DOBIO PODRSKE,ALI MI NIJE JASNO,CEMU JE SLUZIO OVAJ,ILI SLUZI.TVOJ POST. ZNAM DA NIJE ZLONAMERAN,ALI ZASTO MI TO PISES.
PA,JA SAM ZAHVALAN tEO. DO NEBA ZA NJENU PODRSKU,I STRUCNU DA OVDE NEPISEM O TOME,ALI,NIJE MI JASNO STA JE SADA PROBLEM?
JA,SAM DEVOJCI SAMO POKUSAO DA PRIBLIZIM MNOGE STVARI KOJE SE OVDE DOGADJAJU.
MNOGO SANSI SAM PROPUSTIO,I NE ZNAM STA CU DRUGO NEGO DA NASTAVIM SA BORBOM.
KOD TVOJIH SAM SE JAVIO,ALI NE I VIDEO,IMAM NEKE SVOJE RAZLOGE,KADA JE TA FIRMA U PITANJU.
DEVOJKA MI SE OBRATILA POSTOM,KAZE NOVA JE,I TAKO,ZIVI TAMO U Madre italia,nije joj sigurno sjajno cim je dovde stigla,i normalno da sam morao da joj odgovorim.
KAKVE VEZE SA BILO CIME IMA PITANJE KOLIKO SAM DUGO TU?
ZACUDJUJES ME SALE!
IZABELL ,HVALA I PISI MENI,AKO NECES JAVNO.
PETRA
IABELL
Bogati Perice, jesi li se to registrovao pod novim nickom? Jel znaš da to nije dozvoljeno? Gdje je ba zapelo?