Sati je... Ma mrš! Koga boli kurac koliko je sati! Vazda isto: datum taj i taj u toliko i toliko sati u - a ko bi rek´o Mostaru, jok evo me na Marsu! Mali zeleni, Ana i ja. Tu nema vremena, datuma, Mostara. Mars ima tu sreću da nema Mostar, a samim time nema laži, šupljaka, žuganja, levata, konjina nafuranih koji misle da ako ima za mić koke i vozi BMW da su uhvatili boga za muda.
Na Marsu nema Centra za prevenciju i izvanbolničko liječenje vesele omladine. Mane pahe na Marsu bratkoooo! Nema dilera, nema gudre. A znate zašto?
Vi i mi ne znamo, ali zna Obama i oni iz NASA-e, samo što to drže u strogoj tajnosti.To je velika prevara čovječanstva. Lafo NASA nešto istražuje u svemiru, ma jes kurac! Oni vam dovoze drogu iz svemira! Ispituju sastav Mjeseca već 50 godina, pa i zadnji idiot bi skontao od čega je nakon toliko godina.
Ja ću vam reći pa nek sve ide u P.M.
Opojna droga tipa KOkain nije iz Kolumbije, a ono lišće koke što oni garibi beru, e od toga se prave Nike tenisice. Ali, to znaju samo u vrhu FBI-a.
Židovi, Masoni, Vatikan, to su igrači koji vuku sve konce. Izmislili su neku Cosu nostru, nekakvu mafiju, da oni bilderi imaju šta raditi, a ustvari varaju čovječanstvo.
Stao sam kod sastava Mjeseca. E pa čitav Mjesec je ustvari grumen kokaina, a ture na Zemlju se voze onim raketama Apollo, samo što ovi na TV-u prikažu lansiranje tek svake 10 000.-e. Svaki dan na Mjesec idu po tri rakete, a u njima su po jedan svećenik katolik, onaj bradati Židov sa solufima i jedan stari Rus.
On se zove Jevgenije i on mi je sve ovo ispričao jedne večeri kada se u Mostaru sa mnom napušio dobre vutre domaćice. Stari Rus se razvalio i otvorio mi se.
Kad neko povuče lajnu i kaže "A uh, k´o da sam u svemiru!" najradije bi mu odgovorio uz šamar: "Konju! Svemir ti je u nosu budalo zaluđena!" Ali ne smijem jer bi mogao imati broblema, već su mi jednom isključili kablovsku, i to na dva dana! Opasni su, udaraju gdje najviše boli! Kakao da živim bez kablovske? Zato, tišu-mišu.
Afganistan, Turkmenistan, Turska i ostale zemlje iz tzv. Heroinske rute. Ha, ha, ha, joj! Crknut ću od smijeha! Polja maka, pa cijede opijem, pa prave heroin...jest, ali u spolovilu!
To što oni tamo prave, beru, cijede, pakuju, e to je glavni sastojak za pravljenje slanih štapića, i to onih sa kikirikijem u sredini. Zamisli! Pa ko bi oljuštio sav taj kikiriki za sve te silne štapiće! Ona smjesa unutar štapića, e to vam oni prave i šalju. I još jednu stvar da vam odam, pravi vlasnik ove firme je Bill Clinton, pravim imenom John Auschwitz.
Pravi Heroin dolazi iz središta Zemlje, točnije - on se nalazi u magmi, lavi. Pa čemu tolika frka kad je erupcija vulkana, što evakuiraju svo stanovništvo u širem području erupcije? Svugdje po svijetu samo prate kad će erupcija vulkana pa da se suknu! Onda vam tu lavu hlade posebnim postupkom prdežima tisuća ilegalaca u SAD-u koje drže u Gvantanamu. Zatvor za teroriste, jest k´o što sam i ja plavokos! Ilegalce svakodnevno četiri puta šopaju grahom da prde, jer prdež je veoma važan, ako ne i najbitniji sastojak u procesu stvaranja heroina. Samo da vam malo otvorim oči. Kad pušite dop na folijum pa kad kap dođe kraju, desi se šta? Ona "prdne" kako svi mi kažemo. Eto!
Nadam se da su vam stvari napokon jasne i da više nemate strahova u životu. Nema više potrebe sveopći puku da se brinete za recesiju i ostale stvari koje vam serviraju židovski mediji da vas zastraše i skrenu s pravih stvari.
Dok još ima Mjeseca i i dok ilegalci u SAD-u prde, nema zime da narkomane.
Moram gibat, jer mali zeleni nešto more Anu, pa odoh da joj pravim društvo. Javim se kasnije kad se spustimo dole. Ovaj jedan vrlo simpatični zelenko će nas trznuti za koji satak do usranog Mostara. Mali zeleni stvarno dobro vozi ovo okruglo svijetleće govno od svemirskog broda.
P.S. Nemojte ni mene ni Anu zvati na mobitele narednih nekoliko sati, jer nemamo signala.
Ć (kao Ćićarija) AO!
By: M.M.
Podrijetlo opojnih droga - SUROVA ISTINA !!!
Moderator: sanela
Re: Podrijetlo opojnih droga - SUROVA ISTINA !!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaahahhhhahahahahhahhaaaaaaaaaaaaaa
)))))))))))))))))))))))))))))))

SAMO CEO ŽIVOT...
Re: Podrijetlo opojnih droga - SUROVA ISTINA !!!
Mastovito nema sta...Pa moramo se nekad i nasmijati.Sad sam tek ukapirala zasto oni toliko trce traziti i otkriti sve meteore pale iz svemira...

tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...