Stvarno me nervira...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

NisamJa

Re: Stvarno me nervira...

Post by NisamJa »

anfakabl wrote:Pa po nekim anketama ljudi bi radije imali komšiju pedofila nego narkomana. Bolest. U kojoj ne učestvujem.
Jeste to si u pravu, ljudi se jednostavno plase narkomana iako nismo svi losi (kao u vicevima) i bas to je razlog zbog kojeg mrzim sale o narkomanima koje su glupe.
klara60 wrote:(sto se uzalud trositi u raspravi sa ljudima koji imaju pecinske stavove i bez sanse da ih zele bar malo promjeniti)
Ne raspravljam se ja sa ljudima niti imam zelju. Ja poslusam sve sto ljudi imaju da kazu, jer sutim i slusam. Kad pokupim dovoljno informacija i kad upijem stav jedne osobe i njegovo razmisljanje, onda ga pobjedjujem u njegovoj igri. Jos neznam naziv za to sto radim, jednostavno svakoj osobi mogu da udjem u glavu i da upravljam tom osobom. Na taj isti nacin mogu da promijenim necije razmisljanje o nekoj stvari tj. o narkomanima ili o sebi. Trenutno sve ljude koje znam smatraju me svojim prijateljem iako ja to nisam.
To cu objasnim negdje drugo ovdje bas nije mijesto za tu temu.

Hvala...
sunrise

Post by sunrise »

Ne znam..jebes viceve.oni su tu da se covjek nasmije...a onaj ko se ne moze sam sebi nasmijati,sta reci..

Klara,razumijem vas i o cemu pricate,to je nesto drugo.to su prerasude.

Ipak kad me narkoman zic za pare i petlja i muti tesko da cu mu dati 50centi.Ali bas jutros sam vidjela jednog starijeg muskarca,koji je ocito klosar, ali nikad pijan ili nesto.Mada ima jako dugu bradu,tanku jaknicu i patike koje broje dane. J asm trcala za njime i molila ga da stane. Kad se okrenuo voda mu je isla kroz nos. Pitala samga ako mu smijem dati 10E, rekao je hvala. Gledala sam ga jos 5minuta. Htjela sam da dodje nazad pa da ga pitam ako hoce da mu dam zimsku jaknu i pulovere i cipele. Moj David ima toliko toga sto nam ne treba i nadala sm se da ce se okrenuti i opet vratiti no usao je u bus. Ipak,nadam se da cu ga sutra ili prekosutra vidjeti i dati mu sve sto mu treba a nama je visak. Mi cesto stavimo kese pune robe pored kante,vani isped zgrade ali ko zna ko to uzme.ja cesto vidim lika koji je jako pristojno obucen ali stalno kopa po kanti.No,ovaj ciko mi je stalno pred ocima i stalno tu negdje. Stvarno se nadam da cu dobti drugu sansu da mu dam malo tople robe i nove cipele.Ova zima ce biti okrutna.
Da je pijanac,iste sekunde bi se okrenuo i otisao u ducan,no nije,cekao je bus i otisako ko zna gdje.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zac-gušče

Post by zac-gušče »

čuj nemoj se obazirat na te idiotarije nego počni cijenit sebe pa če i drugi da te cijene.ok
heroinapg

Post by heroinapg »

preispitivac wrote:ili onaj cuveni....
Pita majka sina "Drogiras li se ti to?!!!" a on kaze "Paaaa.... u neku ruku da, u neku ruku ne...." :D
Monogo jak, mislim za iznervirati:)
NisamJa

Post by NisamJa »

sunrise wrote:Ali bas jutros sam vidjela jednog starijeg muskarca,koji je ocito klosar, ali nikad pijan ili nesto.
Juce dok sam sa drustvom hodao kroz grad, ugledao sam lika koji lezi na betonu i pisa u tom lezecem polozaju. Navece kada sam se vracao kuci on je sjedio na mjestu na kojem je predhodno pisao. Bilo je zalosno i smijesno u neku ruku. Smijao sam se kad mi je drug rekao: "kad ovako pisa, sta mislis kako sere" i to je bio vrh mojih mastarija. Okrenem se pogledam ponovo i vidim da covjek pjeva, znaci da je sretan vjerovatno. Ne smeta mu sto svi bjeze od njega, nije ga sramota biti tu u centru grada i pisati u lezecem polozaju ispred 5.000 ljudi. Cudno je to nekako, ljudima je smijesno ono sto je stvarno zalosno. Prave viceve od stvari koje su za plakanje, smiju se stvarima koje su stvarno teske. Da se nadju u toj situaciji vjerovatno im nebi bilo smijesno.

Pozdrav... :D
sunrise

Post by sunrise »

No,jos je gore kad prestanem obracati paznju na te ljude jer si ih vec toliko vidio u svakakvim stanjima.
Ja sam si rekla da kad drugi put vidim ovog covjeka da cu mu dati garderobu ako bude htio prihvatiti. Ja tog covjeka vidjam jako dugo,pretpostavljam da zivi na cesti (no mozda i ne,nij bitno) ali nije alkoholicar,nikad ga nisam vidjela pijanog. Uvijek ima navucenu kapu od jakne preko glave i hoda spustene glave. Ako mi Bog ikada bude dao sansu da imam dovoljno para sve bi od sebe dala da pomognem onima kojima je pomoc potrebna.
Bill Gates je isto rekao da ce sve svoje milijarde dati u neke dobrotvorne (kako se kaze,sta, dobrotvorne svrhe ili agencije ili kako) i da njegova djeca nece dobiti centa nego nek se sami izbore i izguraju kroz zivot.On im je pruzio najbolje skole i falkultete a na njima je sve ostalo. Sebi ce ostaviti neku bas sicu od te sume novaca. respect.
Isto tako,ajme,kako se zove,onaj sa blesvom frizurom? ufff On je napravio milijarde kroz imobilijen poslove. Njegove cure su dobile posao kod njega u firmi ali su ahhhhhhhhh TRUMP,Donald Trump, njegove cerke su dobile posao kod njega u firmi ali su pocele od najnizeg joba.a to je bilo nositi postu,raditi kavu,pripremati konferencije,bile su asistentice i same su se morale izboksati prema gore. Svaka mu cast na tom odgoju djece.

Ona cura koja glumi u Harry Potteru, Hermiona, je do prije par mjeseci dobila 150dolara mjesecno dzeparac.Kako je postala punoljetna i vidjela konto isjecak i kad je vidjela koliko ima milijona na kontu cura je pala na dupe. No,i dalje studira na faksu,cini mi se literaturu ili tako nesto.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
vanjavanja

Post by vanjavanja »

pre sam pisala pod nikom 'lela' ali nisam uspela da se ulogujem, ne bi me čudilo da me sanela banovala, nebitno...
mislim da nekih godinu dana nisam pisala, možda i jače... ali čitam povremeno.
malopre sam ušla i vidim ovu temu. mene sve živo nervira, po prirodi sam drkadžija... najviše me nervira što sam ovakva kakva sam. jedino što mi se sviđa kod mene je fizički izgled i ništa više...
danas mi je dan 'D' očigledno. vas boli kurac, kad ste loši nadrogirate se i ćao, ne osećate ništa... a ja sam kukavica, nemam herca da se nadrogiram, nego pizdim i drkam se na sve... u stvari nekako uvek imam nadu da koliko god je loše, da je u stvari prolazno i mislim da posle kiše dolazi sunce, bar je do sad tako bilo...
dva dana sam ko avion, pa jedan bljak i tako u krug... i tu je kao nešto zanimljivo...
elem, tema su vicevi o narkomanima...
meni su ok, često me nasmeju više od onih o muji i hasi i jebenim plavušama. mada kapiram narkomane kojima smetaju jer se mi strejteri smejemo vašoj muci, tako ispada...
pozz za sve

- čitam šta sam napisala, žešći sam kreten, slobodno me pljujte, sve prihvatam... ionako mi je lažnih komplimenata i foliranata preko glave
sanela

Post by sanela »

vanjavanja wrote:pre sam pisala pod nikom 'lela' ali nisam uspela da se ulogujem, ne bi me čudilo da me sanela banovala, nebitno...
Nisam te banovala. Vjerovatno si zaboravila password.
Da sam te banovala, ne bi mogla ni doći na forum.
vudd

Post by vudd »

lelo drkadzijo...i mene svasta nervira,drkadzija sam,a i fizicki se ne svidjam sam sebi.Dodju mi ''D ''dani i ne uradim se,
a opet,boli me kurac...i cao

I viceve o narkomanima ne volim,bezveze su.I plavuse su bezveze.Mujo je sranje,Haso jede govna..
Najvise volim viceve o pingvinima,ali....jebi ga
I ko te jebe sto te sve nervira,i ko jebe narkomane,sto im se ne svidjaju vicevi o narkomanima.Ko jebe citav svijet...

pozdrav i bolje nas nasla
Last edited by vudd on Fri Nov 19, 2010 5:04 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
vanjavanja

Post by vanjavanja »

nisam te čitala, nadam se da si dobro...
pozz i za tebe
Post Reply