JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...
Moderator: sanela
hehehe
ma mrsh tamo.
Ne znaci...ako pamatno reagujesh. Pa ja bi vec zuticu imala da sam svaku minutu uzela zdravo za gotovo. hehehe Nemoj. Bitno je da nista ne radish impulsivno. Ehh kad bit o bilo lako...definicija narkomana -impulsivnost. ALi treba nauciti....stani razmisli. Sta ce to da rijesi? Hoce li biti bolje? I sl...idi pricaj s nekim u tom momentu...samo ne ne predaji momentu.!!!!
to i sebi govorim bash sada..
ma mrsh tamo.
Ne znaci...ako pamatno reagujesh. Pa ja bi vec zuticu imala da sam svaku minutu uzela zdravo za gotovo. hehehe Nemoj. Bitno je da nista ne radish impulsivno. Ehh kad bit o bilo lako...definicija narkomana -impulsivnost. ALi treba nauciti....stani razmisli. Sta ce to da rijesi? Hoce li biti bolje? I sl...idi pricaj s nekim u tom momentu...samo ne ne predaji momentu.!!!!
to i sebi govorim bash sada..

Evo da vam kažem koliko mi je lep život upravo mi je javljeno da mi de drugar overio i to pre dve nedelje i niko se nije setio da to javi smradovi jedni,jebiga morala samovo i ovde da kažem,ali nije mi nidočega,toliko o tome da će biti bolje....Pepa je bila mnogo bolja sa njim nego ja i sada je u stanju neopisivom eto toliko o tome biće bolje....Pepo izvini ali morala sam ovo da napišem ovde jer teško mi je palo to što si mi javila,prosto ne znam šta sad...jedno divno biće je otišlo u večni san...ne mogu više dovoljno je...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Hej Zvrks, stvarno mi je zhao...
Mene je nesto u petak pravo sjebalo. Izasao mi drug iz zatvora na vikend, nisam ga vidio 8 mjeseci, samo smo se culi par puta telefonom i to... Nismo se dogovarali da izadjemo, nije mi ni rekao da izlazi, sasvim slucajno se sretnemo u istoj birtiji. I tip je bio otkinut, bas otkinut od dopa. I tako je tuzno izgledao, onako ofiran i lud i izgubljen... ( a strashan je momak.) Bash sam se sjebo do daske. Izdrzao sam jedno pivo sa njim i onda pobjegao.
Mene je nesto u petak pravo sjebalo. Izasao mi drug iz zatvora na vikend, nisam ga vidio 8 mjeseci, samo smo se culi par puta telefonom i to... Nismo se dogovarali da izadjemo, nije mi ni rekao da izlazi, sasvim slucajno se sretnemo u istoj birtiji. I tip je bio otkinut, bas otkinut od dopa. I tako je tuzno izgledao, onako ofiran i lud i izgubljen... ( a strashan je momak.) Bash sam se sjebo do daske. Izdrzao sam jedno pivo sa njim i onda pobjegao.