štucanje

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Anabela11

štucanje

Post by Anabela11 »

.
Last edited by Anabela11 on Tue Mar 15, 2011 8:18 pm, edited 1 time in total.
AnAna_mo

Re: sa methadona nema nazad

Post by AnAna_mo »

Ja sam štucala samo kada bi bila svježe navučena, i na hors i na hep. Ali to bi kod mene trajlo samo tri-četiri dana ispočetka... Ne znam zašto to, ali eto...
Potpis.
anfakabl

Post by anfakabl »

I ja sam štucala na dopu. Nekada je bilo pravo mučenje, taman prestane - zapalim cigaru i ponovo.
Mada, bolelo me uvo za štucanje, samo da šljaka.
all that I want is to play
saša-ex

Post by saša-ex »

anfakabl wrote:I ja sam štucala na dopu. Nekada je bilo pravo mučenje, taman prestane - zapalim cigaru i ponovo.
mene je ponekad nerviralo, ko kreten budem....pa onda zadrzavam vazduh,pijem vodu, plasim samog sebe i te fore :)
SAMO CEO ŽIVOT...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

saša-ex wrote:
anfakabl wrote:I ja sam štucala na dopu. Nekada je bilo pravo mučenje, taman prestane - zapalim cigaru i ponovo.
mene je ponekad nerviralo, ko kreten budem....pa onda zadrzavam vazduh,pijem vodu, plasim samog sebe i te fore :)
Ovo što Tinka reče, ko hebe štucu - samo da sam ja odvaljitis! :)
A šta kažeš Sale, plašiš samog sebe? Lud si stvarno! Šta, sam sebi priđeš iza čoška i drekneš BUUUUUUU!!!!!??? :D
Niste normalni, jao kuku s kim se ja družim! :wink:
Potpis.
inesz

Post by inesz »

da,i ja sam stucala na her prvih 2,3 mj pa onda vise ne..inace ne cujem ljude da puno stucaju...
toto-rina

Post by toto-rina »

Ranije se mnogo vise stucalo jer je dop bio drugaciji. Otvoris foliju kada te zapahne onaj miris i dan danas ga se secam. Pripegla ti se odmah od njega. A prosle godine u Januaru kada sam uzimao dop zbog nestasice leka, ono nema miris nikakav a ukus na lekove neke. Samo sredjuje. Samo je jednom mi lik doneo u celofanu od cigara je bio spakovan ono kao trava sto se pakuje providnom. Jer je takav dop bio da nije bio praskast nego kuglice znaci skoro pravilniog oblika. Taj je ubijao. Nema nosio je to u dzepu ali ne ostavlja prasak uopste izvadi ga rukom i stavi na sto kao koku. Ali ni taj nije imao miris kao dop pre kada se puknes a ukus ti i u ustima i u nosu od heroina. Sada ljudi da krenu da cepaju taj heroin znas kada bi ga ostavili to je rad ne padas u san i ne kunjas onako nervozan sav a posle 3 h normalan. Jos pre 5-6 godina nista nije valjao kada sam ja pocinjao sa metom a sada mogu da zamislim sta se ljudima prodaje. Dop gorkastog ukusa, dopo bre kada liznes to ti iz zeludca krece podrigivanje da jedva iskuliras da ne povracas.
Sada ovo e i ne moze nazvatio drogom u smislu da izaziva blazenstvo ovo je mesavina koja menja svest i sredjuje krizu ali pitanje cega mesavina i trunka heroina cisto da sa tim pomesanim sredim. Pa ko je video 1/2 gr za 8 e u evropi ili gram za 14-15e. Ne proizvodi se on ovde pa da je ta cena i kvalitet.
Samo mislim da nije to samo do secanja nenormalnog to i dolazi losiji kvalitet koji se obradjuje sto pre samo da se isporuci. Pre su ga pravili kako valja pa izbeljivali da bude beo pa cuda muda i mesalo se ali se mesalo 1-3 da ne bude otrov pa da umre n jih 5 od cetvrtine grama zbog toga se mesalo a sada imas neki mali radic koji ne mozes da poboljsas ni sa 2-3 gr vise. Kazem sada m islim pre koju godinu mozda se i promenilo sada ali ne verujem bice sve gore. Kuvace ljudi 2 gr praska za 5 e i imati rad kao 5 trodona 30 kapi Metadona i 3 bensedina da si popio.
Meni se desavalo sa 17-18 godina da zaspim stojeci u busu.A nije to bio bas pocetak bio sam navucen koju godinu pa da se kaze tolerancija tek si pocinjao. Bio sam na 1/4 pa ostane za sredjivanje sutra a ujutru se probudim jos drogiran iako sam posle rucka recimo uzeo prethodni dan. Stucanje, cesanje, promukao glas, oci prevrnute skroz maltene beonjace samo da se vide to je bio dop. Ovo bolje se skidati sada. Imas krizu a nemas dejstvo zeljeno. A unistavas se vise nego onaj da uzimas.
I krize su pre bile uzas ali traju 5-7 dana i ti posle vec imas snagu u rukama i nogama. Sada se jeze ljudi po mesec dana, niti su u krizi niti su normalni. I to kada je heroin izasao iz organizma ali nije izaslo ko zna sta sve i zato je covek i sjeban tako.
Post Reply