CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
super
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Dita dear
evo za tebe jedna
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zZS7LoSVbcE[/youtube]
Btw, bila sam na koncertu, mislila sam na tebe, čak sam isčekirala publiku, ne bi li se nekome na čelu napisalo "dita"
.
Zanimljivo, vreme je bilo slično kao za Chainse, padala kiša i iz zemlje, ali dragom čoveku to nije smetalo. Još je bio i radni dan.
Mogu ti reći da sam oduševljena kako matorci krljaju, bilo je žestoko. Bez predgrupe, bez fazona kojekakvih, samo čisto prženje. Izlazi lik na binu, sa nekakvim čudnim šeširom, ja pomislih "šta sad ovaj dimnjačar hoće?", hehe, jbg.
A pevač ispriča pričicu kako je davne 1992. dobio pismo od lika sa "Balkana" koji ga je zamolio da, ako ikada budu svirali ovde, odsvira "Love like blood" i počeše sa tom pesmom...brrrr...preprejebeno.
Pozdrav svima, prolazi lagano jedan neloš dan...
evo za tebe jedna
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zZS7LoSVbcE[/youtube]
Btw, bila sam na koncertu, mislila sam na tebe, čak sam isčekirala publiku, ne bi li se nekome na čelu napisalo "dita"

Zanimljivo, vreme je bilo slično kao za Chainse, padala kiša i iz zemlje, ali dragom čoveku to nije smetalo. Još je bio i radni dan.
Mogu ti reći da sam oduševljena kako matorci krljaju, bilo je žestoko. Bez predgrupe, bez fazona kojekakvih, samo čisto prženje. Izlazi lik na binu, sa nekakvim čudnim šeširom, ja pomislih "šta sad ovaj dimnjačar hoće?", hehe, jbg.
A pevač ispriča pričicu kako je davne 1992. dobio pismo od lika sa "Balkana" koji ga je zamolio da, ako ikada budu svirali ovde, odsvira "Love like blood" i počeše sa tom pesmom...brrrr...preprejebeno.
Pozdrav svima, prolazi lagano jedan neloš dan...
all that I want is to play
Hvala za recenziju anfakabl! Ufff, ja sam cijeli taj dan bila glavom na koncertu…gadno sam se borila sa sobom da prihvatim činjenicu da nemam para za iči na koncert…
E, a znam i ja dok lamanjam Zagrebom gledati cure zajebanog izgleda
, ne bi li kojoj na čelu pisalo “anfakabl”
Sunrise, djevojčica ti je med medeni!
Danas se osjećam jako sretno…
E, a znam i ja dok lamanjam Zagrebom gledati cure zajebanog izgleda

Sunrise, djevojčica ti je med medeni!
Danas se osjećam jako sretno…
Hvala Dita
Moja Kika nema jos tri godine a bez beda prica i razumije tri jezika,hrvatski,engleski i njemacki. Ali danasnja djeca su puno pametnija od nekad sto smo mi bili. Ona vec zna upalit kompjuter,upisati password i sa mausom bez beda radi. Broji do 10 na tri jezika cak i racunati zna. No nama je sve to nekkao normalno
Moja Kika nema jos tri godine a bez beda prica i razumije tri jezika,hrvatski,engleski i njemacki. Ali danasnja djeca su puno pametnija od nekad sto smo mi bili. Ona vec zna upalit kompjuter,upisati password i sa mausom bez beda radi. Broji do 10 na tri jezika cak i racunati zna. No nama je sve to nekkao normalno
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Istina!
Moj sin gore prica srpski a dole automatski prevodi na njemacki....
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
tek sam sad vidjela tvoj potpis Vudd
dobar
Zasto?
dobar
Zasto?
Zato sto je dobarsunrise wrote:tek sam sad vidjela tvoj potpis Vudd
dobar
Zasto?

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
stimmt
meni forum nesto steka.treba mu krdo vremena za bilo sta
A vama?
meni forum nesto steka.treba mu krdo vremena za bilo sta
A vama?
hahahahahahahavudd wrote:Istina!
joj vudd
Fuck you, you shit births ....sunrise wrote:tek sam sad vidjela tvoj potpis Vudd
dobar
Zasto?
Jebi se, vas guzica rođenja ....
Ovo mi je google preveo. Please, vudd, prevedi mi svoj potpis.