Da ili Ne???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

anfakabl

Re: Da ili Ne???

Post by anfakabl »

vudd wrote:a sta ako mu se svidi?
A svidjece mu se,jer ga cura narkomanka ostavila....Ejjj cura narkomanka ...treba tugu kvalitetno te dobrano utusiti.Jebes sport...Narkomanke ne vole sportiste,osim ako...ali i za to treba biti riba,a ne samo smrditi tako
Jebes to sto ce postati zadnje govno,olos,i deponija virusa...bitna je ona.
Narkomanka...Osoba njegovog zivota dugog dvaes' godina.
Sta je sad njemu postati narkoman,samo da bi bio blizu nje? Nista...ickin dim.
malac, procitaj ovo jos preko nekoliko puta

Toto-rina, veliki ljubitelj zena i poznavalac istih, iz iskustva dade opis skidanja sa prljave zle narkomanske bicharke...
toto-rina wrote:Prvi mesec ces misliti na nju svaki dan po ceo dan, drugi ces misliti samo nocu u krevetu, treci svaki peti dan a cetvrti ces da budes srecan jer ti se druga nasmejala i uhvatices sebe kako razmisljas o drugoj.
all that I want is to play
tamarra

Post by tamarra »

Booky, prebaci se na mala slova.
Pisanje velikim štampanim se u net komunikaciji tumači kao vikanje. :wink:
Cicibella

Post by Cicibella »

Booky drži se sporta, žene više vole sportaše nego narkomane.... Jbg mene dopao narkoman, ali tko mi je kriv, sama sam ga odabrala...
Pozdrav i sretno!!!
vudd

Post by vudd »

Buki,bate...zajebi drogu...Nije alarmantno sto te cura ostavila.Shit happens...
Fora je u tome da si pomislio da se samounistis zbog...nije bitno zbog cega.

Toto-rinka majka Corleonka(jel to bese rodno mjesto onije' bandita?)pa sto nagrdi ovisnice ovako?Sto ne napisa nesto i o nama ljudovima drogerantima? Mozda decku bude jasnije... :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Bookey

Post by Bookey »

Hvala ljudi! Nisam rekao da je zavisnk ali sam rekao da je po meni probala najgore sto me je strasno naljutilo kao i izjava da joj se to dopalo!! To mi je bio samo znak da moram da odem kao i da ona ne namerava da stane sa tim! Po njoj ja sam debil koji nikad nije probao nista od droge! Jeste,nisam probao nista i ne treba mi nista!! Koliko vidim mnogi su se pokajali sto su ikad probali tako da necu da eksperimentisem sa tim! Ako joj ne odgovaram dovidjenja! Mogu da razuemem ljude koju su krenuli sa tim jer su imali probleme u zivotu ali od lude glave i zbog drustva... Mislim da sam prerastao to! Hvala vam na podrsci !
A ovo da ce mozda jednog dana da se prodaje za dop...Pa i nije iskljuceno,masa ljdi je probala samo travu pa onda dosadi..pa probaju speed jednom..pa nece vise nikad do sledece prilike i tako se upropaste a bili su sasvim zdravi i pravi ljudi! Ako za ovih 20 godina nisam necu ni sad! Hvala jos jednom.
toto-rina

Post by toto-rina »

Ne kazace da joj se nije dopalo pa sta ce da kaze. Da droga ne pruza zadovoljstvo ne bi ni mi bili ovde.
Ili mozda bolje da te laze.
vudd

Post by vudd »

Posto je vrijedna cistacica pospremila te obrisala post spasavajuci ugled foruma..ajd reci covjeku kakvo zadovoljstvo droga pruza?Mozda se covjek ipak predomisli i krene da zivi zadovoljno
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sunrise

Post by sunrise »

Bookey
Ipak dosta razumno zboris ali svima nam je jaSNO DA TI JE SLOMILA SRCE I POVRIJEDILA TE,NE ZBOG DRUGOG DECKA NEGO NACINA ZIVOTA. dROGA JE NACIN ZIVOTA.JOJ izvini za velika slova,stvarno greska.
Makni se od nje. Izbrisi broj i idi drugim putem. Sigurno ces naci drugu curu vec sutra ako zelis.Ona se sad osladila u tom giru i nek se sama izbori za van jer ti joj to nisi duzan,nit imas snage,ni volje a najmanje znanja o borbi protiv droge.

Molim te da ju zaboravis i maknes iz svoje liste i gledaj na durgu stranu

Citaj ovdje,citaj,mozes 15dana da non stop citas, i redove i sve sto je izmedju redova. Cure cesto nisu do kraja iskrene i srame se reci sta su radile za dop i kako su dosle do jednog suta. Istina je jako ruzna a tvoja cura jako naivna
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

A zivot nemilosrdan
a kriza okrutna
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Dreamer

Post by Dreamer »

Citaj, citaj i samo citaj ovaj forum! Sve teme, cak i one koje ti se sada ucine da "nisu tvoj problem" jer uskoro mogu postati, a i iscitavanjem istih ces dobiti odgovor na svoje pitanje.

Imas podrsku ovde. srecno!
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
Post Reply