Po e-mail-u koji sam dobio od jednog od (najvisi vrh) Novosadske klinike,suboxon treba da bude u upotrebi u Srbiji sredinom Januara.Dugacko mi je jaaako da cekam ,i zelim da predjem sa cistog antagonista na polu agonsit-polu antagonist SUBOXONE... E sad,moji roditelji su cak za .I nije im tesko da odemo do Hrvatske ili gde vec treba. Samo su mi potrebne informacije gde i kako nabaviti suboxon,jer kako vidim metadonski centar NS nece mi ga ispistati,iz ne znam kojih razloga.Ja vidim taj lek kao savrsen za mene jer ce ubiti tog crva u meni KOJEG KAO STO SVI ZNATE I DAN DANAS IMAM iako sam vec 2x lezao tamo. MOLIM VAS,gde kako i koliko para treba da se izdvoji za mesec dana suboxona. znaci 31dan...
HVALA UNAPRED.PORODICA MILANOVIC
Suboxone
Moderator: sanela
Re: Suboxone
Iskljucivo pricam o Suboxone-u,ne o Subutexu jer je subutex cist agonist dok Suboxone nije.Sa Suboxone-om bi bio siguran da mi samo ON treba i NISTA VISE,a na to bilo sta vise sam BLOKIRAN. POMOC
Pa ne znam sada ako ima Sub predji na njega. Sto da cekas januar da dodje i suboxone. Ako uvozimo od Alkaloida ne znam ni dal prave Suboxone ili ce da ga uvoze od Francuza ili odakle vec kako bi imalo prostora da vlast zgrce pare na leku kao Hrvati. Francuska ponuda nema sanse da je povoljnija nego Makednoska, Suboone je gori negoSubotex i ne samo za blokator tako da je su tu onda pare u pitanju. Ti nisi u krizi tako da 4 dana da ne pijes tu hemisku bombu koju pijes i mozes da popijes Subutex tj lek koji je napravljen i da te malo zadovolji a ne da te onemoguci da se drogiras a tebe ko jebe.
Pazi ovde postoji jos uvek problem kod ljudi sto su mnogima roditelji unezvereni od tih silnih stresova i oni vise ne znaju ni sta rade. Pazi ti kada covek kaze moji roditelji su cak za. Pa ja da sam slusao moje ne bi ni dobio Metadon jer bi sedeo kuci i kukao nema sanse da mi ga daju. Samo sam ih obavestio da sam dobio odobrenje za lek pa nek se valjaju po podu ako hoce. I to 3-4 dana kasnije od dobijanja terapije.
Ja vam to ne mogu opisati pogled na onaj psihijatri9ski izvestaj kao dete kada dobije novu igracku e tako sam ja kada se probudim ujutru prvih nedelju dana odmah se setim tog papira pa ga gledam tumacim svako slovo na njemu da nema neka ogranicenja slucajno. Kao da je sisao bog na zemlju i rekao dosta je bilo vise se neces muciti. Od sada ti heroin vise nece pruzati zadovoljstvo kao pre.
Prtvih mesec dana onda kada cujem nesto protiv leka ja sam se prvo dobro smejao. Ali to je razumljivo desetogodisnji stres sa saznanjem tela i mozga da se drugacije necu skinuti i odlucnim resenjem da pravim sranje dok se ne domognem necega sto bi mi 300 km dalje bilo normalno da dobijam.
Pazi ovde postoji jos uvek problem kod ljudi sto su mnogima roditelji unezvereni od tih silnih stresova i oni vise ne znaju ni sta rade. Pazi ti kada covek kaze moji roditelji su cak za. Pa ja da sam slusao moje ne bi ni dobio Metadon jer bi sedeo kuci i kukao nema sanse da mi ga daju. Samo sam ih obavestio da sam dobio odobrenje za lek pa nek se valjaju po podu ako hoce. I to 3-4 dana kasnije od dobijanja terapije.
Ja vam to ne mogu opisati pogled na onaj psihijatri9ski izvestaj kao dete kada dobije novu igracku e tako sam ja kada se probudim ujutru prvih nedelju dana odmah se setim tog papira pa ga gledam tumacim svako slovo na njemu da nema neka ogranicenja slucajno. Kao da je sisao bog na zemlju i rekao dosta je bilo vise se neces muciti. Od sada ti heroin vise nece pruzati zadovoljstvo kao pre.
Prtvih mesec dana onda kada cujem nesto protiv leka ja sam se prvo dobro smejao. Ali to je razumljivo desetogodisnji stres sa saznanjem tela i mozga da se drugacije necu skinuti i odlucnim resenjem da pravim sranje dok se ne domognem necega sto bi mi 300 km dalje bilo normalno da dobijam.
Voyager wrote:Uff, tih prvih mesec dana Metadonskog odrzavanja...ja sam bio kao raketa.
Dali suboxone moze izazvati visoku temperaturu?Posto mi je sestra sva u bolovima ima 39 temperaturu,doktori kao nista ne znaju.Pomoc molim vas!
Ako je tek pocela sa sub. moguce je da jos ima apstentcijsku krizu od narkotika koje je uzimala prije. To je vrlo moguce.
hEIL hEIMAt
Upravo to sam i ja htjela reći.
Kada se počinje sa Suboxonom, moraš jedno određeno vrijeme biti čist od heroina, metadona, trodona...
Ona se vjerovatno sredila prije nego što je popila sub ili nije prošlo dovoljno vremena od uzimanja zadnje supstance - bila to legalna terapija ili iliegalno uzimanje opijata.
Možda je u pitanju i neinformiranost...
Uglavnom, sestra ti je u krizi.
Kada se počinje sa Suboxonom, moraš jedno određeno vrijeme biti čist od heroina, metadona, trodona...
Ona se vjerovatno sredila prije nego što je popila sub ili nije prošlo dovoljno vremena od uzimanja zadnje supstance - bila to legalna terapija ili iliegalno uzimanje opijata.
Možda je u pitanju i neinformiranost...
Uglavnom, sestra ti je u krizi.
Potpis.
Voyager wrote:Ako ima bolove i temperaturtu i lekari ne znaju sta je, onda je definitivno kriza 80%.
Zveknula je nesto za poslednji put pre otpocinjanja terapije i sada dozivljava hemijsku krizu.
To moze biti fatalno po zivto, samo da znate.
Skinite je sa Suboxone-a, neka strejtira nekoliko dana i onda ponovo pocnite terapiju.
Ovako, ako je hemijska kriza dovoljno jaka - moze da umre.
Ta-da...
.::VOYAGER::.
Izvini a cime onda da lijeci krizu?Posto sam ja bas neinformiran sto se tice svega toga oko droge?!
Hvala.