SUBOXON DOBAR ILI LOŠ AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

zac-gušče

SUBOXON DOBAR ILI LOŠ AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Post by zac-gušče »

meni osobno super jer mi ubija želju za ostalim drogama. hvala bogu.
anoniman1

Re: SUBOXON DOBAR ILI LOŠ AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Post by anoniman1 »

Lijep pozdrav.Ja bih samo da upitam nesto..Imam sestru koja je bila ovisnica par godina,i sada je na suboxone-u..Ima visoku temperaturu,malaksavost.Kod doktora kazu da nista ne znaju..Moze li to biti od uzimanja suboxona?Unaprijed hvala
toto-rina

Post by toto-rina »

Da je Metadon odmah bi rekao da ne moze jer nema organizma kome ne bi prijao opijat. Ali ne znam sta je u Suboxonu to je zbrljan lek posle Subutexa. Ne znam trebao bi da je odvedes na ifektivnu kliniku, koliko ti se drogira sestra, kako je zivela dok se drogirala. Nek joj pogledaju pluca, zaviscnici zakace upale cekajuci dilere i jureci za drogom. Samo ako je upala pluca sa 39 temp onda je jos nesto obicno ako je samo upala obicno nije tako visoka temp a zavisi i kakva je upala, mozda je samo prehladjena a mozda je Suboxone ne sredjuje. Covek kada se skine tek pocinje napad bolesti kojima si pod heronom odolevao. Moza ima neko nezeljeno dejstvo od tog blokatora desava se to je otrov bre. Ja vam kazem kada izmisle nesto slicne tek cete citati sta ste pili.
Zato ja pijem leko koji postoje ljudi koji su na terapiji jos od 60 god a izgledaju isto kao onog dana kada su poceli terapiju ili bolje. Zavisi koliko su osteceni. Ako dobiju Metadon sa 25 imaju veliku sansu da se oporave a ako dobiju sa 35 onda tek da prezive.
anoniman1

Post by anoniman1 »

toto-rina wrote:Da je Metadon odmah bi rekao da ne moze jer nema organizma kome ne bi prijao opijat. Ali ne znam sta je u Suboxonu to je zbrljan lek posle Subutexa. Ne znam trebao bi da je odvedes na ifektivnu kliniku, koliko ti se drogira sestra, kako je zivela dok se drogirala. Nek joj pogledaju pluca, zaviscnici zakace upale cekajuci dilere i jureci za drogom. Samo ako je upala pluca sa 39 temp onda je jos nesto obicno ako je samo upala obicno nije tako visoka temp a zavisi i kakva je upala, mozda je samo prehladjena a mozda je Suboxone ne sredjuje. Covek kada se skine tek pocinje napad bolesti kojima si pod heronom odolevao. Moza ima neko nezeljeno dejstvo od tog blokatora desava se to je otrov bre. Ja vam kazem kada izmisle nesto slicne tek cete citati sta ste pili.
Zato ja pijem leko koji postoje ljudi koji su na terapiji jos od 60 god a izgledaju isto kao onog dana kada su poceli terapiju ili bolje. Zavisi koliko su osteceni. Ako dobiju Metadon sa 25 imaju veliku sansu da se oporave a ako dobiju sa 35 onda tek da prezive.
2-3 godine,trcala sa dilerom..Satro ljubav ovo ono,razumijes?Nije bila na igli,samo folija i smrx..
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Ja mislim da se seka pukla uz redovno uzimanje suboxona, pa sad krizira...
Potpis.
Voyager

Post by Voyager »

Da se pukla preko Suboxone-a ne bi imala nikakvu krizu.
Zapravo nista se ne bi desilo.

.::VOYAGER::.
toto-rina

Post by toto-rina »

anoniman1 wrote: 2-3 godine,trcala sa dilerom..Satro ljubav ovo ono,razumijes?Nije bila na igli,samo folija i smrx..
Ja da sam diler znas kada bi bio sa zavisnicom, NIKADA. Da razmisljam nocu dal se dohvatila za drogu tj za pare pa posle da je vezem dok ne zapadne u krizi u da je siluju njih 5 takvu. Takve stvari mi ne trebaju zavisnice kada su sa dilerom zna se zbog cega su ili sa zavisnikom. Posle sledecem pricaju da su se istripoale za prvog i takog redom to bolje znaju dileri koji su bili sa takvima a znam mnoge koje su zavrsile na urgentnom zbog poal grama koje su uzele preko onoga sto dobiju u toku noci.
Samo jednu znam kojoj su stvari bile izbacene ispred vrata ujutru jer je decko bio kul pa se napravio da spava kada je cuo da smrce iz steka nocu ja bi joj gurapo glavu u wc solju. Naravno izbacio je ujutru iz gajbe a i to je dovoljno jer sobzirom koliko je uzimala pored njega jer sama bi izabrala batine pre nego to. Sta ce ona jadna posle 4-5 godina drogiranja u neogranicenim kolicinama nerazdvajajuci se od dilera odjednom nema a treba 50e dnevno da se smiri kriza. Kada mi je pricao koje izjave ljubavi je dobijao narednih dan od nje u krizi i koje recenice ja nisam mogao da poverujem.
A lepo se secam da je glupaca jednom prilikom mi rekla kakav trodon kakv metadon ne bi vam dala nista sem diklofena, mora da je promenila misljenje koliko ujutru kada je bila izbacena sa gajbe. Da sam se ja pitao ja bi joj pojacao dozu narednih dana pre izbacivanja. Svakome takvome ko drugima prica kako bi voleo da se mucite i trebate da se mucite to se desi jednog dana.
Nego ribe nekada precene situaciju i misle da ce se izvuci a naprave sranje gde nema ispravke. Sto je morala da stondira do krajnih granica nego je krala jos iz kuce gde je i ona.
Samo to se desavalo kada su oni rekli da idu da se skidaju a posle toga ne znam dal su se skinuli pa je ona uzimala krisom ili je skidanje bilo neuspesno pa je uzimala preko onoga sto je odredjeno da se uzima.
Taj lik i dalje prodaje koliko znam.
Od riba uvek polazi prekomerno uzimanje i za to treba mlatiti ili ibacivati kako je volja kome. U stvari ja nisam iskreno da se devojka udara bilo zbog cega ali kultruno otvoriti vrata a samar samo ako pokusa da objasni neobjasnjivo.
Mada je najbolje da se snalaze same kada su same one to najbolje rade.

Iako su ljudi imali silnu driogu. Jedna je zavrsila i osisana na celavo silovana urinirano po njoj kasnije je tuzila te likove. A pricala je da se zaljubila u dilera. ZALJUBILAAAA U DILERA I to bas kada je poceo da prodaje.
E sada ima i one koje setaju od dilera do dilera i pricaju kako su zaljubljeni oni u nju a oni pricaju da imaju kurvu ceo dan za 500 din koliko njih izadje gram heroina kada kupuju na veliko.
anfakabl

Post by anfakabl »

toto-rina wrote:Da razmisljam nocu dal se dohvatila za drogu tj za pare pa posle da je vezem dok ne zapadne u krizi u da je siluju njih 5 takvu.
toto-rina wrote:ja bi joj gurapo glavu u wc solju
toto-rina wrote:Od riba uvek polazi prekomerno uzimanje i za to treba mlatiti ili ibacivati kako je volja kome.
toto-rina wrote:e. U stvari ja nisam iskreno da se devojka udara bilo zbog cega ali kultruno otvoriti vrata a samar samo ako pokusa da objasni neobjasnjivo.
vec sam zaboravila kakav si ti divan mladic
all that I want is to play
Voyager

Post by Voyager »

Hahahahahaha.
toto-rina

Post by toto-rina »

Ne pustio bi da rade sta hoce da se penju po glavi do prekosutra. Takvima je najbolje otvoriti vrata da izadju a kazem u dariti amo ako se pravdaju. Ali nisu svi takvi imas ljudi koji biju do besvesti za takve stvari.
Ne neko treba da se krije od milicije da prodaje a da pusti da ga neko ko lezi po ceo dan i siri noge za drogu podkrada.
Sve se mislim posetice ga u zatvoru ne bice sa drugim ko to radi a sa trecim i tako. Zato dileri moj vam je savet tucajte kurve od 150 e a ne raspade za drogu. Te kurve skupe nema sanse da bi uzele nesto ma ni kokain.
Vi valjda znate da ove recenice obicno cacnu one koji su to radili vec pa takvi prvi ostave komentar da im to smeta.
To je jasno kao dan i tu ne treba psihijatar da bi znao to, ako sto ja poletim kada neko kaze za Metadon urve polete kada napadas sortu.
E kasnije moze da se umesa neko kome stvarno smeta maltretiranje zenskog roda, pa i ja nikada nisam udario zensko ali prvi salecu slicni tako je covekov mozak nastelovan.
Locked