CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
saša-ex wrote:Objavite na nekom malo vidljivijem mestu, recimo Svedocanstvima ili Opstim temama, dobro je da sto vise ljudi vidi.
:smt082 :smt081 :smt082bojanol wrote:Sjajno suceljavanje stavova... IZLAZAK VS JAGANJAC!![]()
http://www.trojka.rs/zivot-i-stil/3225- ... anjac.html
Vala ima budala... 
Heroina, odakle si iskopirala ovaj moj tekst, koji si citirala, kada sam ja to napisao?

Heroina, odakle si iskopirala ovaj moj tekst, koji si citirala, kada sam ja to napisao?
SAMO CEO ŽIVOT...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pZk6Tz82ak8[/youtube]
Ako sam ja, bez apstinencije ostala. To se neko ulogirao mjesto mene. (radi tajna sluzba:)
Ej, neka paranoja
(o kako je Fin..ovaj smajli) napisao jesi, na forumu ovoj.Imas gore desno pretraga..kopiraj rijeci i samo ce ti se kasti (nemoj da me banira sanela
Sledeci korak je ..Mogu napisat?
Ako sam ja, bez apstinencije ostala. To se neko ulogirao mjesto mene. (radi tajna sluzba:)
Ej, neka paranoja

Sledeci korak je ..Mogu napisat?
Čuš, nemoj u apstinenciju da se kuneš, bolje u srecu, zdravlje i ostale sitnice...Apstinenciju ne diraj !!!
)))

SAMO CEO ŽIVOT...
Neka, Salesaša-ex wrote:Čuš, nemoj u apstinenciju da se kuneš, bolje u srecu, zdravlje i ostale sitnice...Apstinenciju ne diraj !!!)))

APSTINENCIJA je osnov za srecu, zdravlje i ostale "sitnice". Nego, ne odgovori mi na pitanje. (nije bilo retoricko

Napisi sta god hoces, ako je to bilo pitanje...
Ne snalazim se jos, ne mogu da provalim u vezi cega sam ono napisao...ma standardno za mene....
Ne snalazim se jos, ne mogu da provalim u vezi cega sam ono napisao...ma standardno za mene....

SAMO CEO ŽIVOT...
Nasao, napisao sam to na temi vezanoj za crnogorske anonimne, pre skoro godinu dana
Vidi se da ti je to draga tema 

SAMO CEO ŽIVOT...
Ti znas. Nije ni tebi daleka ta tema :rolleyes: Nego, pitanje...ne citaju chat djeca i roditelji?! 

Opet te ne razumem, mozda zbog tvoje nesanice 
Al u pravu si, nije ovo mesto za chat, ugusismo temu
))

Al u pravu si, nije ovo mesto za chat, ugusismo temu

SAMO CEO ŽIVOT...