OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

klara60

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by klara60 »

Param,
svidja mi se ovo kako je heroinapg sve to obrazlozila, jer mislim slicno.
Moja kcerka je uradila isto poslije dva mjeseca apstinencije i isto kao i ti priznala to, sto nije za potcjeniti. Malo me buni to sto ti, cini mi se, prihvatas model tog tvog prijatelja, a ne bi smio.
I ja sam se odmah sjetila onog tvog nedavnog pisanja u stilu: "Sve je OK, samo sam nekako prazan...". Vidis tu je stos: kako kvalitetno upotpuniti tu prazninu.Na tome treba da radis Param-da radis na sebi tako da te praznine popunis necim kvalitetnim, nesto sto bi te cinilo sretnim (ali zaista sretnim i ispunjenim), a da to ni slucajno nema veze sa opijatima.

Hajde pocni intezivnije tragati to nesto (nije lako,ali je ostvarivo). Imas moju podrsku u tome!
bojanol

Post by bojanol »

Što se ozdravljenja tiče, ako se to takvim i može zvati, više verujem u parm-parče nego u one koji, kao brinu o njemu. Jebeno sam siguran.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

hvala svima na lepim recima,vudd ti si standardan,marija ti si preopsirna,ali u svakom slucaju hvala na potrosenom vremenu...kucajuci toliki post sigurno si dobro ogladnela i jedino sto mogu da odgovorim da cu se potruditi za sve sto si me savetovala isto se odnosi i na klaru...bojane,ti si bio najkoncizniji ali mi se najvise svideo sadrzaj:)...cinjenica je da mi se dopao model ponasanja mog drugara i gledajuci njega on stvarno uziva u zivotu ali moguce je da ste u pravu...ipak sam ja zavisnik...evo,da se ne lazemo,i danas mi je palo na pamet da uzmem tramale,svi uslovi su bili tu(nedelja je,smor...)ali umesto toga sam se pokrenuo,otisao u teretanu,isfuserio tamo maksimalno i prodje dan nekako bezveze,kao i vecina dana pre ovog izleta.najvise me jebe jesen-zima jer je to period...ma,da ne serem puno jer imam jak osecaj da ce se sve pretvoriti u patetiku...pisacu malo ovde jer nemam drugog izbora,na to sam marija mislio na sta sam spao,nije mi bila namera da ispadam patetican...pozdrav svima.
OMG sta jos ovde necu doziveti.ja moderatora i govana...
sanela

Post by sanela »

Param-parcad wrote: OMG sta jos ovde necu doziveti.ja moderatora i govana...
:D
Boban

Post by Boban »

Param-parcad wrote: najvise me jebe jesen-zima jer je to period...ma,da ne serem puno jer imam jak osecaj da ce

Znam taj osecaj ali zajebi filinge i osecaje i samo gazi jer filinzi i osecaji puno puta nas mogu odvesti na pogresnu stranu jer ne znamo da rukujemo sa njima i dosta puta im se ne mozemo odupreti pa se stvara taj cemer iznutra koji lecimo na sebi svojstven nacin.Ispao si p...a nedavno kada si me iskulirao na chat fb.Drzi se.Pozzz
Param-parcad

Post by Param-parcad »

BOBAN wrote:.Ispao si p...a nedavno kada si me iskulirao na chat fb.Drzi se.Pozzz
nisam veruj mi te iskulirao,nego me jebava fejsbuk na mobilnom pa cesto ne izadje poruka od nekoga ili nenormalno zakasni...
Vuk

Post by Vuk »

Nekad kad se skinemo krene onaj URAA osećaj. Valjda uzjebana hemija u mozgu vraća zaostale doživljaje, šta li. Sve se može, za dop ni da čujemo i ponekoliko meseci, kuliranje teretana, sve po redu. A onda taj osećaj malo nestane. Izgleda kao da je krenulo nizbrdo. Cenim da je isto kao posle gripa i visoke temperature. Prvi dan kad ozdravimo je sve do jaja, sve izgleda tri puta lakše nego obično, a onda se sve vrati u normalu. Zajebana je "normala" za nas zavisnike. Ja valjda nikad i nisam naučio da živim u toj brzini, ili je sve do jaja ili sve u Q! Normalno, šta je to? Ali može da se nauči i što je još bolje može da se i uživa u tim stvarima, kao što sam ranije uživao u ludilu na neki svoj patološki način danas po malo učim da živim ovako "običan". I ne bih se puno žalio za "običnost". Jbg, valjda mi se smučilo ludilo.
Da ne ulazimo u filozofiju da li možeš sam ili ne možeš sam, činjenica je da NE MORAŠ SAM! Vidi, razmisli, javi se...i budi dobro, idemo dalje, jbg, okliznuo, ustao, nikom ništa.
Moon child
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ne bih rekao da je normala ta koja me je sjebala vec oslonci koje sam nasao nakon sto sam se skinuo...i kojih vise nema,zivot mi je nalupao par samara a ja zaboravio kako se protiv toga boriti strejt,jos ako uzmemo u obzir cinjenicu da sam ceo zivot uljuskan bio sto od mojih,sto od dopa...nije ni cudo sto sam se razvio u ovakvu placipicku...hvala vuce i pozdrav.a ti vudd,sto povuce post,taman da ti odgovorim...jes` ti covek ili baba koja se predomislja?:)
vudd

Post by vudd »

coek sam zeno:)...coek koji se predomislja da ubije jedno 5-6 baba..

evo
Rado bih ti napisao komentar koji ce da sprzi narkomansku dusu kao cevap-meso,od kog ce dah da zastane,oci zasuze,i poslije kojeg nista vise nece biti isto..Nakon kojeg ces se radovati cak i pticijem govnetu,a i ono tebi.Rado bih....Al' kurac...ne umije to svako

onda je bilo nesto da ti je spika na riplej(replay nacija)
Red teretane,pa red cutanja...red slanine,pa red sunke.Pa obavezni te neizbjezni 1 od x drugara,strejtera (ja govana)koji cuci u zbunu i ceka tvoj povratak od nekud da te presretne i napadne dopom,tramalima...koje ti naravno u strahu za sopstveni zivot,prihvatis:)Pa dokle tako brate mili em dragi em ususkani?Ah dokle...ko to zna(odgovorih ja sam sebi,i zbrisah post)

Bilo je i ''Cest uspijeh u sevdalinkama'',ali neka me Bog ubije ako sad znam sta je to trebalo da znaci.Eto...nadam se da sam uspio prenijeti sadrzaj mojih tesko zamisljenih misli .A ti bujrum...odgovaraj,jer kako kaze stara kineska''pas koji laje ,nije dobro skuvan''

ja bih rado okacio klip neki,ali...tvoja je tema,a ja se nisam izuv'o, pa nek stane malo za drugi put...drzi se,moras ako hoces,a hoces jer ti je stalo do nas i srece nase:)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Param-parcad

Post by Param-parcad »

naravno da mi je stalo do vase srece...ne bih ni bio ovde da nije vas:)
u pravu si za te drugare sto cuce u zbunu,sto li zele po svaku cenu da mi daju drogu u sok da mi je znati...ccc.hteo sam da napisem nesto o tim vikendasima sto nikad nisu bili pravi zavisnici jer kad pogledam istoriju,kad god sam se skidao najvise bi me oni ujebali(a ne pravi dzaneri,jer njih bi tada izbegavao u sirokom luku)...ujebali bi me jer je ceo moj zivot jebena laz,nikada nisam ni sebi hteo a kamoli drugima da priznam da sam narkoman i da imam problem sa tim nego sam ja iznad toga,da ja mogu bolje cak i od njih da kontrolisem to...nema tu zle namere a cinjenica je da sam uvek morao deo krivice da svalim na drugoga,valjda da dokazem da sile rade protiv mene,sta li...a prava je istina da sam ja taj recidiv vec imao u planu,samo sam cekao da se dogodi.isto tako sam godinama krivio djomlaniju(koji je sada u zabeli i casno sluzi svoje dve godine) i mislio da kada on ode u zatvor da vise necu imati problema ali kurac...
nego...sta ti vudd meni predlazes?da odem u komunu?sta ako i tamo izgubim par godina pa opet puknem o ledinu kao ti(ovo nije nikakvo prozivanje)?da ponovo krenem u komunu i tako u krug?pa i ovako se vrtim u krug...
Post Reply