CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Ne dajte se momci-borite se!
I ja se nakanjujem dugo da pocnem da treniram, al mi se neda...
ne znam zasto...
Inace ok je...

Inace ok je...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Super sam.
Radim.
Radim.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Rad je super stvar, sunrise...
I ja sad idem da asovim bastu, pa cu nesto vec izmisliti za kasnije...
Inace sam 8)
sasvim kull...
I ja sad idem da asovim bastu, pa cu nesto vec izmisliti za kasnije...
Inace sam 8)
sasvim kull...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Da, koliko god da sam uzivala biti sa malom odkada ide u vrtic a ja opet radim kuzim koliko mi je falilo ici u shop.
Planiram za nekih 10dana otpiciti do Beograda na sedam dana pa se veselim tome i nadam da ce sve ici po planu.
Planiram za nekih 10dana otpiciti do Beograda na sedam dana pa se veselim tome i nadam da ce sve ici po planu.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
"Surprise
Surprise
Never something I could hide
When I see we made it through another day"
dobar jutar, .ba!
Surprise
Never something I could hide
When I see we made it through another day"
dobar jutar, .ba!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
nervoznno jer mi se prosula boca metadona pa delim dozu za jedan na dva dana i može se izdržati nije frka, samo ako čovek ume da iskalkuliše koji dan da uzme više od propisane doze za 40 posto a posle dva dana da deli onih 60 posto što siu ostali u boci i zadnji dan opet cela jer ga ima u krvi i sporo izlazi kako i inače se sporo taloži.
Tužan sam da, nedelja je ja sam sam kući nisam navikao na cele vikende bez ikoga devojka mi je uvek bila tu ovo je već drugi, da li ću se ikada navići
hajde da je u pitanju neko s kim se čovek vidja onako osrednje ali kad je tako bilo kako je bilo onda je mnogo teško ne znam da li ću ikada moći nekog drugog da stavim na njeno mesto...kao da je sve gore...čitam Ekarta Tola "Novu zemlju" nekad malo pomaže nekad se pitam čemu, jebiga ....život možda su to neke stare zasluge ili ne znam šta da ne budem nikada srećan u tome jebem li ga. jel zna neko neku babu Kuranu, vračaru
<' Da mi skine čini ovo mora da su čini da ga jebem 
Tužan sam da, nedelja je ja sam sam kući nisam navikao na cele vikende bez ikoga devojka mi je uvek bila tu ovo je već drugi, da li ću se ikada navići

Jbg emocije su gadna stvar pogotovo kad se upotpunis sa nekim pa nastanu problemi.Sto se tice babe Kurane najbolje ti je da chantraljku smislis sam jer ce baba kintu da ti uzme citao sam da to moze samo mora da se rimujedragance72 wrote:nervoznno jer mi se prosula boca metadona pa delim dozu za jedan na dva dana i može se izdržati nije frka, samo ako čovek ume da iskalkuliše koji dan da uzme više od propisane doze za 40 posto a posle dva dana da deli onih 60 posto što siu ostali u boci i zadnji dan opet cela jer ga ima u krvi i sporo izlazi kako i inače se sporo taloži.
Tužan sam da, nedelja je ja sam sam kući nisam navikao na cele vikende bez ikoga devojka mi je uvek bila tu ovo je već drugi, da li ću se ikada navićihajde da je u pitanju neko s kim se čovek vidja onako osrednje ali kad je tako bilo kako je bilo onda je mnogo teško ne znam da li ću ikada moći nekog drugog da stavim na njeno mesto...kao da je sve gore...čitam Ekarta Tola "Novu zemlju" nekad malo pomaže nekad se pitam čemu, jebiga ....život možda su to neke stare zasluge ili ne znam šta da ne budem nikada srećan u tome jebem li ga. jel zna neko neku babu Kuranu, vračaru
<' Da mi skine čini ovo mora da su čini da ga jebem

Ja sam ok.Danas mi drugar dobio terapiju za HCV otisao covek kad i ja kod doktora i rekao da je verovatno dobio kod zubara HCV i njega su smarali ko mene ali on kaze da je poslao nekog vaznog kod dr,Fabri i da mu je terapija sredjena nije mu trebao izvestaj od psihijatra jer je kao dobio od zubara a dobio je ustvari iv. uzimanjem heroina.Ja cu ici za koji dan na odeljenje u NS da vidim da li je potreban papir izricito od psihijatra ili mogu neke zajednice da mi napisu to.Ovaj psihijatar je kreten kaze:"Kako ja da ti napisem da si godinu dana cist i pored toga sto te testiram 1 mesecno kad ti mozes da se drogiras 25 dana za 5 se ocistis i dodjes na testiranje".Ja mu kazem covece par godina sam ok ali on drzi svoju pricu,jer sam se umalo potukao sa njim pre 4 godine i vredjao ga na nacionalnoj osnovi i ne volimo se.Zapamtio me i nece da mi napise da sam bar godinu dana cist sto komisija zahteva iako dolazim na testove svaki mesec.Da idem na 2 nedelje nemam toliko love za testove.Uzdam se samo u Gospoda da ce mi pomoci da resim ovo,vise mi nista nije ostalo.Pozzz ostalima...
Jebiga Bobane sad me malo i sramota zašta ja kukam kao loše sam kad pazi ti nekoga ko je položio hipokratovu zakletvu a za tako nisku stvar se hvata. Jeste djubre i to na kvadrat.Ne znam da li bi imalo vajde ima nešto u drajzerovoj potpisali su sa bolnicom na zvezdari KBC testiraju te godinu i ako si čist neb itno koliko često imaš pravo na terapiju. Ali toliko dugo tamo pa sad ovamo zajebavati se nema svrhe. Ne znam da li tabak saviti pa u ministarstvo. Na kraju ako je malo jednom nedeljno a ko to kaćže kad mnogi tako rade i u b g su mislim tako na Zvezdari pa možeš ti i jednom nedeljno da se provučeš mislim to su gluposti. Piši ministarstvu, pojuri b udi dosadan, ne znam šta da ti kažem oni gledaju uvek da se naprave ludi ali kad stigne jedan, drugi, treći pedeseti mail pa podrška još od nekoga naći će se neko da to preispita samo galamu dići. Kako na tebi je da malo razmisliš ili se konsultuješ ali ne popuštaj nikako. Ni za živu glavu. Jebem im mater, izvinjavam se za psovku, što zbog puste sujete i ega oni koji bi prvi to trebali da razumeju dakle psihijatri šta je ego, šta je super ego, id još od čika frojda pa nadalje i taj mehanizam rade suprostno. Samo zapni i ne daj se. pozdrav nadam se da će biti dobro sve
Hvala ti covece.Pisao sam ministarstvu jednom i nisu mi odgovorili i ja odustao jer mislim da ih boli uvo za raspalu doduse bivsu narkomancinu kad oni imaju mlade ugladjene narkomane ciji roditelji samo turaju novac u njihove dzepove.Znas i sam da je zdravstvo kod nas najkorumpovanije.Drzi me neki inat necu se predati.Hvala ti jos jednom na podrsci.Pozzdragance72 wrote:Jebiga Bobane sad me malo i sramota zašta ja kukam kao loše sam kad pazi ti nekoga ko je položio hipokratovu zakletvu a za tako nisku stvar se hvata. Jeste djubre i to na kvadrat.Ne znam da li bi imalo vajde ima nešto u drajzerovoj potpisali su sa bolnicom na zvezdari KBC testiraju te godinu i ako si čist neb itno koliko često imaš pravo na terapiju. Ali toliko dugo tamo pa sad ovamo zajebavati se nema svrhe. Ne znam da li tabak saviti pa u ministarstvo. Na kraju ako je malo jednom nedeljno a ko to kaćže kad mnogi tako rade i u b g su mislim tako na Zvezdari pa možeš ti i jednom nedeljno da se provučeš mislim to su gluposti. Piši ministarstvu, pojuri b udi dosadan, ne znam šta da ti kažem oni gledaju uvek da se naprave ludi ali kad stigne jedan, drugi, treći pedeseti mail pa podrška još od nekoga naći će se neko da to preispita samo galamu dići. Kako na tebi je da malo razmisliš ili se konsultuješ ali ne popuštaj nikako. Ni za živu glavu. Jebem im mater, izvinjavam se za psovku, što zbog puste sujete i ega oni koji bi prvi to trebali da razumeju dakle psihijatri šta je ego, šta je super ego, id još od čika frojda pa nadalje i taj mehanizam rade suprostno. Samo zapni i ne daj se. pozdrav nadam se da će biti dobro sve