JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
mise en place

zvrky

Post by mise en place »

e bash sad nesto kontam..
Mislim za pocetak bi bili o.k. da zatvorish ovu temu kojiu si na onaj jebeni dan otvorila.
Mozda bi to bio dobar potez,naravno trzni Sanelu ili nekog odgovornog da to uradi.Jebiga svaki dan ukljucish kompish i naletish na ovu jebenu temu,i svaki dan te podsjeti na isto.Zato predlazem zatvori,bice bolje..
Nadam se da si dobro i sve o.k. u tako jednom divnom drushtvu..Hajde sad za ljibav svim ljudima kojima je stalo...
Zajebi ovo..

Srcani pozdrav

mise
palefaced

Post by palefaced »

M4j4 wrote:
palefaced wrote:svijet je naseljen ljudima poput mene koji su ismijavaju bolesnima, slabima, ruznima... ma uopce svima koga u tome momentu ocjene inferiornijima jer to je nekako ljudski raditi stoga jer na taj nacin utjesis sama sebe posto vidis da ima netko kome je gore od tebe.
Jos samo ovo: nisam te zamisljala takvog! Zar je tebi potrebno da se smejes jadnijima od sebe da bi se osecao imperiorno??? Onda ti patis od kompleksa nize vrednosti. Kazes "ljudski je",ok,jeste,ali ja to ne radim coveku u lice! Kada vidim gore od sebe,ako vec ne osecam sazaljenje (a takva sam ,jebiga,za koga me nije briga,nije me briga,i ne osecam nista,nije mi zao miliona ljudi koji pate a ne znam ih)ali ja pomislim U SEBI "Uh,jebote,pa dobro je meni,vidi kako je njemu",mozda cu ogovarati kad dodjem kod nekoga tog-i-tog jadnika,ali necu mu se smejati u facu i ismejavati ga i ponizavati. Nije to potrebno mom egu,dovoljno mi je da VIDIM i da ZNAM,a ne moram da vicem na sred ulice kako je taj jadan a ja super.
Ako sam te pogresno protumacila,unapred se izvinjavam.Prosto ne mogu da verujem da si to rekao,do sada sam te bas jako gotivila i skoro svaki tvoj post mi je bio "amin" ali posle ovoga ne znam sta da kazem.
Pojasni mi ovo,molim te....???
nije 'imperriorno' nego 'superiorno'.... da se sad igram malo ramone. :-D
inace... ne znam ja sta sam tu sve pisao jer sam sinoc to napusen pisao... ali nisam ja od tih ljudi koji se nekome ismijavaju... nemam vremena. 8) mislio sam na to kako je svijet pun ljudi koji poput mene - ne suosjecaju sa drugima a usput su i luzeri koji na taj nacin kada nekoga drugoga tlace pokusavaju sebi dokazati kako nisu toliki luzeri.
na neki nacin to jeste ljudski jebi ga jer mi ljudi smo kao grabezljivci opstali a kod grabezljivaca je najnormalnija stvar slabijega tlaciti - stavlja te na visi stupanj hijerarhije u coporu... a svako jebi ga zeli u nekoj jebacini biti gornji radje nego donji stoga se trudi kako moze i umije toga polozaja i docepati.
ljudski kako rekoh, da je pozitivno i dobro nije ali gdje pise da su ljudi pozitivni i dobri?
to ti je inace moja teorija levativiteta :D kada levat nadje vecega levata od sebe pa ga levati kako bi sebi dokazao da nije levat.
ok jesam se ja, sad vidim u ovome citatu, nedovoljno jasno izrazio pa kuzim zasto si tako protumaciila... nema frke.

nego, nema pojma da bih ja mogao imati kompleks manje vrijednosti, jedino vise. :-D ne trpaj mene u tu pricu sa ljudima... jer ja nisam covjek nego Covjek. unikat, the one and only... a manson neka mi popusi. :-D

a sta sam htio reci tim postom zvrki - nemam pojma. :D
ja uvijek slijedeci dan zaboravljam poente necega sto sam jucer govorio jer jebi ga prosao vlak vec, dosao novi dan, vrijeme za nova pametarenja. :D
valjda sam htio reci kako je jebi ga ne samo dop nego i zivot jebena igra pa nema tu mjesta trazenju pomoci i samilosti nekakve... jer nema sanse da je i od koga osim svoje krvi dobijes... a i od njih je racunaj kao blagoslov posto ima limita i tome.
u se (na se i poda se :D) i u svoje kljuse je zlatna deviza koja jedina garantira uspijeh u bilo cemu - ostalo su sve nekakve supstitucije ili samoobmane.
bizi, mrsko mi pisati vise... dosao sam tek sa posla pa idem se odmorit.
imas kiss pa se citamo.

palefaced over! 8)
i am what i am and what will be will be
zvrky

Post by zvrky »

Ja sam zamolila Sanelu da zaključa temu ali još nije,pa ćemo videti...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

samo nemoj zaboraviti sta si htjela uraditi.....procitaj ovo sve svaki put kad si super i sretna. I reci sebi...a mene umalo se ne ubih a vidi kako je sve ok. vidjeces....samo naprijed zvrks...cmok cmok
manson

Post by manson »

E moj Pale...kada sam ja bio u toj Nietzsche - sranje-ja-sam-nadcovjek-bez-pokrica-filozofiji... :-D a istina je da vecina ljudi koji se drogiraju imaju i kompleks nize vrijednosti...ja samo govorim cinjenice jer bio sam tamo a ti ovdje nisi...i jebo dogmatske rasprave,ovo je dobronamjerna sugestija... :wink:
p.s. Ne mislim da je Nietzscheova filozofija sranje,da se zna...jedna je od najboljih,ma najbolja...samo kada se drogiramo..."mi smo divovi samo u svojim snovima".. :wink:
Last edited by manson on Sat Nov 19, 2005 12:52 pm, edited 1 time in total.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
zvrky

Post by zvrky »

Neću to luna nikad da zaboravim veruj mi,guram ja dalje šta ću...ljubi te zvrky
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Zvrxx maco, dangubice draga: čula sam što si napravila, tj. otprilike, ali nigdi ne mogu to nać po postovima - uhh draga, jebate, stvarno ti se znači skupilo ... Nadam se da si do sada puno puno bolje!!! Javila bi ti se na mob al mi je prazan, tj. nema kuna u njemu - zato te ovako puno puno pozdravljam, drži mi se - bit će sve ok :wink:
M4j4

Post by M4j4 »

palefaced wrote:
M4j4 wrote:
palefaced wrote:svijet je naseljen ljudima poput mene koji su ismijavaju bolesnima, slabima, ruznima... ma uopce svima koga u tome momentu ocjene inferiornijima jer to je nekako ljudski raditi stoga jer na taj nacin utjesis sama sebe posto vidis da ima netko kome je gore od tebe.
Jos samo ovo: nisam te zamisljala takvog! Zar je tebi potrebno da se smejes jadnijima od sebe da bi se osecao imperiorno??? Onda ti patis od kompleksa nize vrednosti. Kazes "ljudski je",ok,jeste,ali ja to ne radim coveku u lice! Kada vidim gore od sebe,ako vec ne osecam sazaljenje (a takva sam ,jebiga,za koga me nije briga,nije me briga,i ne osecam nista,nije mi zao miliona ljudi koji pate a ne znam ih)ali ja pomislim U SEBI "Uh,jebote,pa dobro je meni,vidi kako je njemu",mozda cu ogovarati kad dodjem kod nekoga tog-i-tog jadnika,ali necu mu se smejati u facu i ismejavati ga i ponizavati. Nije to potrebno mom egu,dovoljno mi je da VIDIM i da ZNAM,a ne moram da vicem na sred ulice kako je taj jadan a ja super.
Ako sam te pogresno protumacila,unapred se izvinjavam.Prosto ne mogu da verujem da si to rekao,do sada sam te bas jako gotivila i skoro svaki tvoj post mi je bio "amin" ali posle ovoga ne znam sta da kazem.
Pojasni mi ovo,molim te....???
nije 'imperriorno' nego 'superiorno'.... da se sad igram malo ramone. :-D
inace... ne znam ja sta sam tu sve pisao jer sam sinoc to napusen pisao... ali nisam ja od tih ljudi koji se nekome ismijavaju... nemam vremena. 8) mislio sam na to kako je svijet pun ljudi koji poput mene - ne suosjecaju sa drugima a usput su i luzeri koji na taj nacin kada nekoga drugoga tlace pokusavaju sebi dokazati kako nisu toliki luzeri.
na neki nacin to jeste ljudski jebi ga jer mi ljudi smo kao grabezljivci opstali a kod grabezljivaca je najnormalnija stvar slabijega tlaciti - stavlja te na visi stupanj hijerarhije u coporu... a svako jebi ga zeli u nekoj jebacini biti gornji radje nego donji stoga se trudi kako moze i umije toga polozaja i docepati.
ljudski kako rekoh, da je pozitivno i dobro nije ali gdje pise da su ljudi pozitivni i dobri?
to ti je inace moja teorija levativiteta :D kada levat nadje vecega levata od sebe pa ga levati kako bi sebi dokazao da nije levat.
ok jesam se ja, sad vidim u ovome citatu, nedovoljno jasno izrazio pa kuzim zasto si tako protumaciila... nema frke.

nego, nema pojma da bih ja mogao imati kompleks manje vrijednosti, jedino vise. :-D ne trpaj mene u tu pricu sa ljudima... jer ja nisam covjek nego Covjek. unikat, the one and only... a manson neka mi popusi. :-D

a sta sam htio reci tim postom zvrki - nemam pojma. :D
ja uvijek slijedeci dan zaboravljam poente necega sto sam jucer govorio jer jebi ga prosao vlak vec, dosao novi dan, vrijeme za nova pametarenja. :D
valjda sam htio reci kako je jebi ga ne samo dop nego i zivot jebena igra pa nema tu mjesta trazenju pomoci i samilosti nekakve... jer nema sanse da je i od koga osim svoje krvi dobijes... a i od njih je racunaj kao blagoslov posto ima limita i tome.
u se (na se i poda se :D) i u svoje kljuse je zlatna deviza koja jedina garantira uspijeh u bilo cemu - ostalo su sve nekakve supstitucije ili samoobmane.
bizi, mrsko mi pisati vise... dosao sam tek sa posla pa idem se odmorit.
imas kiss pa se citamo.

palefaced over! 8)
Ok,ok,nije mi bilo jasno,sad te shvatam ,no frks.Jebiga i meni je izletelo ovde nekoliko puta takva neartikulisana misao pa su drugi smatrali da ih napadam,a nije mi to bila namera.
Kiss i tebi,pa se citamo :wink:
Image
zvrky

Post by zvrky »

Bolje mi je malo naravno,malo sam se smirila,jebiga žuta minuta moja Ramona šta da ti kažem....a čućemo se već nekako ja nemam tvoj broj pa kad to regulišemo čujemo se.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

zuta minuta....svima nam dodje...! Nedaj joj....i osim toga samo je minuta-sta da je zuti mjesec heheheh....cmok zvrks.
mansone-jebi ga...al to je tacno.
Ramona...dzesi ti....
a gdje je NS opet nestala.....???
majo....!!! cmok
Locked