Veliki pozdrav svima!!!Pisem iz BG-a,tj. okoline,nagovorili me ovi narkomani iz NA da se ukljucim i delim sa vama svoja iskustva iz oporavka.Deset godina sam se cepao u kosku,ali necu da vam pricam o tome,nase su price sve slicne jedna drugoj.Zelim da vam pricam o svom oporavku,o putu kojim koracam sigurniji u sebe nego ikada,putu isceljenja.
Cist sam pet i po meseci (nije puno ali meni je to vecnost),skinuo se na suvo,pet dana sam lezao na patosu sobe i grizao nogar kreveta,srao i pisao u gace,al' proslo...Onda sam prvi put u zivotu zatrazio pomoc psihijatra i imao srece pa naleteo na jednu predivnu zenu,prvog doktora kome je bilo stalo do mene,koja je razumela sta i o cemu pricam.Posle par terapija me je uputila u NA,dala mi neke njihove flajere.Mesec dana mi je trebalo da se javim na broj koji je tamo pisao,da odem na sastanak.Posle tog prvog,bio sam u fazonu ovi nisu normalni,bezim ja odavde.Ja,koji sam ceo zivot "huligan",najjaci na svetu da idem na tamo neke sastanke gde ima gomila narkomana koji ce mene izleciti????Otisao sam i na sledeci sastanak,ni sam ne znam zasto,i na tom drugom sastanku se desilo to nesto.Osetio sam energiju tih ljudi,neverovatno pozitivnu.Bilo je njih koji su po nekoliko godina cisti,slusao sam njihova deljenja i bio fasciniran njihovom iskrenoscu.Spontana i opustena atmosfera gde se od mene nista ne trazi,gde smo SVI JEDNAKI,ZAVISNICI U OPORAVKU,sve me to kupilo i naterao sam sebe da nastavim da dolazim.Ta pozitivna energija me je toliko ispunjavala da sam jedva cekao sledeci sastanak.I danas jedva cekam sledeci.Uvek se nadje neka tema u kojoj se svi prepoznamo,o kojoj pricamo i svako pronadje deo sebe u tudjoj prici.To je ono sto me fascinira,koliko smo svi u stvari slicni a tako razliciti,i to je ono sto je nemerljivo.
Danas se osecam odlicno,na dop ni ne pomisljam,imam ljude oko sebe koji me samim svojim prisustvom cuvaju od tog demona.Rec hvala mi je nekako isuvise slaba za osecaj koji ja imam prema ljudima iz NA.Polako su pocele da se slazu kockice u mojoj bolesnoj glavi,polako pocinjem da gledam na zivot drugim ocima.Znam,dug i tezak put je preda mnom,ali dok idem tim putem nemam cega da se plasim!!!Ne moze se za kratko vreme izbrisati sve ono sto sam radio godinama,ali znam da ako ovako nastavim stvarno nemam cega da se plasim.
Da,postoji samo jedan uslov za ulazak u NA,a to je zelja da budes cist.Ja sam to iskreno zeleo,zelite li vi?
Veliki pozdrav svima!!!
KONACNO SE OSECAM KAO LJUDSKO BICE!!!
Moderator: sanela
-
Re: KONACNO SE OSECAM KAO LJUDSKO BICE!!!
Di si ministre legendo!!! :smt038
De si brate ministre!
Naš bilbord za oporavak! Kako si došao i kako si se zakačio za celu priču i ostao čist...svaka čast! Samo gazi!
Naš bilbord za oporavak! Kako si došao i kako si se zakačio za celu priču i ostao čist...svaka čast! Samo gazi!
Moon child
- vjeraufanjeiljubav
Dobrodosao 

Ako je vazno ostavite komentar na blogu tamo sam cesce. Bog vas blagoslovio.
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
Čestitke na 6 mj. ŽIVOTA. :smt023 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Evo i do mene aplauz za gospodina Volju, svaka čast lave, nije mala stvar!
Samo napred, idemo zajedno!
Samo napred, idemo zajedno!
Moon child
Aaaaa, pa to prođe godinica. Brate, ponos je ono što trebaš da osjećaš. Svako dobro ti želim, a sreću osjećam što te poznam. Ma koliko god loše ponekad ide, ako se prvi uvjet ispuni, sve se na kraju posloži. :smt038
Evo jedne prikladne.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fbKN8sTFPyI[/youtube]
Evo jedne prikladne.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fbKN8sTFPyI[/youtube]
pa kako sad ponos... zar ponos nije grijeh?
bravo mister ministar.. samo napred. keep walking 

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...