JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

Ma za šta te baš briga,nerviraš ljude ovde a sad vičeš baš me briga,jel ti to baš pričinjava zadovoljstvo jebote daj smiri se malo pa da razgovaramo ko ljudi :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
manson

Post by manson »

evo hajde da razgovaramo...o cemu bi ti da razgovaramo...? :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
zvrky

Post by zvrky »

manson wrote:evo hajde da razgovaramo...o cemu bi ti da razgovaramo...? :)
Opet bre izazivas... Pa sto si takav amaaaaaaan.... nisam mislila sa mnom vec sa svima pa i sa mnom........ Uporan si pa to nije normalno, ali neka, tvoj izbor.

Sta god bilo, počeli normalno da pricamo i zezamo se, ili ne, sve jedno.... onaj kontejner ti necu oprostiti samo da znaš :axe:
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
manson

Post by manson »

Ma neeeee,ja sam ozbiljan ,nisam sarkastcan,majke mi...evo pianje,ako nije mnogo licno...ne kontam kako si cista 5-6 godina ,pa koliko ti je godina...i od cega si cista? :D
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
zvrky

Post by zvrky »

Ko bre čist 5-6 godina?????????????????????? Ja sam se 5-6 godina drogirala a čista sam godinu ipo danatačnije godinu i tri meseca,a čista sam od svih droga i lekova,neračunajući ono veče kad je otvorena ova tema tad jesam progutala svašta,a i higijenski sam čista bar se trudim da ne smrdim i tako to .
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
manson

Post by manson »

hahaha ,ma ja sam te bio pogresno shvatio jos davno...aha ,pa majke mi dobra si...pa u cemu je sada problem,neprilagodjena si ili sta ,mislim zasto si zeljela da se ubijes?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
zvrky

Post by zvrky »

Ah zašto, pa čitaj od početka šta je pisano,ako nešto znaš o narkomaniji onda znaš i to da ljudi dugo nakon skidanja upadaju u depresije i imaju jako velikih problema sa psihom,a meni je bilo malo muka od života i da ti sad ne pričam sve ispočetka....mislim svima je jasno zašto se to desilo a tebi nije pa jebiga,nije to sad bitno,ja sam ti samo rekla da iskuliraš i da počneš lepo da razgovaraš i samnom i sa ljudima koji su na forumu,sa svima se nešto svađaš a meni nije jasno zašto to radiš?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
manson

Post by manson »

Pa nije to bas tako licno,mi imamo samo razlicite stavove vezane za drogu i narkomane...i naravno nacine tretiranja istih...ali to je vec stara prica,a necu da ulazimo u nju...
Nego da te pitam...uzimas li ibogain,posto je tvoja mama nesto danas spominjala?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
zvrky

Post by zvrky »

e znaš šta ti si stvarno budala i nemaš pojima niočemu,zato ja s tobom više neću da pričam jer si ti stvarno čisto lud,i bezobrazan :!: :!: :!: Ja sam pokušala da pričam s tobom ali stvarno si sve granice bezobrazluka prešao ćaooooooooooooooooooo zdravi čoveče...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
manson

...svasta....

Post by manson »

Zvrky,majkemi izvini ako sam nesto rekao pogresno, bilo je iskreno i dobronamjerno...jebi ga, laku noc i lijepo sanjaj.... :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Locked