Pozdrav ljudi evo nov sam ovdje tako da se jos nisam stigao predstavit kak treba.
Zanima me par stvari pa ako bi mi mogli pomoc i uputit me bilo bi mi drago.
Evo drmam po horsu vec neko vrijeme i iskreno da vam kazem nisam se jos kreno pravo skidat i to jer me uzasavaju price o supsiticijama kako treba godinama smanjivat polako itd dok se sve ne vrati u kakvu takvu normalu. U zadnje vrijeme moram priznat da sam smanjio sa razbijanjem i presao sa dosta navucen na cirka 0.2 grama po danu i imam feeling da mi poprilicno dobro ide, djelomicno je tome zasluzno i to kaj sam cuo da skidanja sa metadona i subova te ostavlja na kraju u krizi koja traje po mjesec dana i vise.
Nedavno sam se zaposlio tak da mi je psihicki dosta lakse jer sam okupiran sa kakvim takvim radom te me nehvataju bedalice kao sto je to bilo kad sam imo hrpu slobodnog vremena na rukama.
Zanima me sljedece... Ovako, zna se dogodit da se ne sredim tu i tamo tak da me na poslu i vec prije posla pocne hvatat krizica, nista me ne muci tolko kao bol u nogama, nemogu dugo stajat i samo gledam i snimam di se mogu sjest, a poslovodje i ekipa je malo alergicna na to, zanima me dali bi mi tablete za bolove pomogle. Znam i svjestan sam toga da nece maknut krizu al samo da mi maknu tu pokakanu bol iz nogu da mogu "normalno" izdrzat stajajuci duze vrijeme.
Ako i postoji nes kaj bi mi moglo pomoc molio bih nekog da mi kaze koje tablete ako zna al da to nisu metadoni i subovi. Inace dobivam suboxonsku terapiju za koju znam da mi stvarno dobro pomogne ali trenutno zbog nekih razloga nemogu do njih.
bolne nogice
Moderator: sanela
- SvetiJimmy
bolne nogice
Ako vijesti noćas jave da sam nestao bez traga,
Smiri se, ne skaći od sreće.
Moj pokvareni osmijeh ti dobro pogledaj,
Vidjet ćes, đžubre kao ja ne umire...
HLADNO PIVO - Trening za umiranje
- SvetiJimmy
Re: bolne nogice
ej ljudi izvinite kaj se nisam javljo, Saša hvala ti na odgovoru. nisam još probo te tablete, al sam čuo da i tramal ili tramadol dosta pomaže u vezi problema s nogicama, al probat ću i ovo prvom prilikom pošto mi nije u cilju uzimat ljekove na narkotičkoj bazi kao tramadol. evo još jednom hvala na savjetu i nadam se da ću bit aktivniji na forumu jer je fakat lakše uz vas i znajući da nisam sam u problemu droge. puno pozdrava
Ako vijesti noćas jave da sam nestao bez traga,
Re: bolne nogice
Ali,diklofenak onaj u kapsulama DUO,dan covek neosteti zeludac. to je ipak sada najvaznije.
EH,Sale
EH,Sale
Borba i dalje traje!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!