"Покидај ланац зависности"
Moderator: sanela
- preispitivac
Re: "Покидај ланац зависности"
Nesto u sta moj razum ne veruje. Postoje ljudi koji su razumni a veruju, i imaju puno pravo na to, a ima i ovaca... Svako ovde zna na sta mislim
Jurim rep
Tvoj razum ne vjeruje?Znaci ne postoji,ili...?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- preispitivac
Napisao sam kako mislim. Ne vadi stvari iz konteksta. Znas sta hocu reci.
Jurim rep
Mi jesmo narkomani,ali ne citamo mislipreispitivac wrote:... Svako ovde zna na sta mislim

preispitivac wrote:Napisao sam kako mislim. Ne vadi stvari iz konteksta. Znas sta hocu reci.

Kako mozes ne vjerovati u nesto sto ne postoji?preispitivac wrote:Nesto u sta moj razum ne veruje. Postoje ljudi koji su razumni a veruju, i imaju puno pravo na to, a ima i ovaca... Svako ovde zna na sta mislim
- preispitivac
- IzgubljenaOvca
Pawa, jeste lijep osjecaj kada vjerujes ljudima, ali ja, nazalost ne vjerujem. (trudim se, ali..) Pozdrav 4U.
preispitivacu bih postavila apsolutno ista pitanja kao vudd :smt006 , ako bi se ako mogao "odreci" svog zanimanja koji mu stoji u Infou-"cinic"
Nisam upoznala autora knjige, znam da se postavlja neka analogija da se posle dopa moras navuci na nesto. Molitvu ne smatram nicim losis-daleko od toga, ucinila nesto kao ovaj Otac koji je napisao knjigu ne bih mogla, a razmisljala sam cak i o tome. Bukvalno, bolje bi mi bilo i to, pa cak iz perspektive iz koje ti posmatras, nego da se vracam gdje sam bila.. Jesi procitao knjigu pa upoznao pisca, ne lika, jer narkomani su likovi koji glume u filmovima, trejlerima..prije ili posle citanja knjige?! Nesto kontam da si prvo upoznao "lika".Ne mislim da se on osjeca kao jadan covjek.Nego kao spasen, tako oni komentarisu svoje preobracenje. Nisam fanatik, nisam zatucana, vjerujem u Visu silu.U Gospoda.
Bivsih narkomana ima medju njima i toliko mi je simpaticno i fakat realno bilo da cujem "Kakav heroin, kokain..trava"..Sibnes se molitvom, postom i "high" si. Trudim se iz petnih zila da odrzim vjeru.
Ja slusam rock,najvise rock, to ne mogu da prestanem, al kada covjek analizira rijeci pjesama, zamisli se. KAd slusas muziku, tekstovi ti ulaze u usli. Ovo jeste 21. vijek i kazem, ja cu spremat rucak uz hard music.
Preispitivac, hvala sto si se javio, licis na mene od ranije, al sam se ja promijenila dosta, al ne dovoljno, ne siba me ego 3p. A, sve sto pomaze, zlata je vrijedno. Pisacu o svom iskustvu s Manastirom i tada-dok sam bila tamo-imala sam slican, ili isti osjecaj kao ti. All` sada je potpuno drugaciji.
U tvjoj ispovijesti (u dijelu koji sam citala)sam vidjela neki dio sebe, ima slicnosti u svim nasim ispovijestima..karakternim tj. narko osobinama. Samo ih ja gusim, sklanjam, o sebe ganjam.
Pozdrav svima
Drzite se.
vudd-special txs
preispitivacu bih postavila apsolutno ista pitanja kao vudd :smt006 , ako bi se ako mogao "odreci" svog zanimanja koji mu stoji u Infou-"cinic"
Nisam upoznala autora knjige, znam da se postavlja neka analogija da se posle dopa moras navuci na nesto. Molitvu ne smatram nicim losis-daleko od toga, ucinila nesto kao ovaj Otac koji je napisao knjigu ne bih mogla, a razmisljala sam cak i o tome. Bukvalno, bolje bi mi bilo i to, pa cak iz perspektive iz koje ti posmatras, nego da se vracam gdje sam bila.. Jesi procitao knjigu pa upoznao pisca, ne lika, jer narkomani su likovi koji glume u filmovima, trejlerima..prije ili posle citanja knjige?! Nesto kontam da si prvo upoznao "lika".Ne mislim da se on osjeca kao jadan covjek.Nego kao spasen, tako oni komentarisu svoje preobracenje. Nisam fanatik, nisam zatucana, vjerujem u Visu silu.U Gospoda.
Bivsih narkomana ima medju njima i toliko mi je simpaticno i fakat realno bilo da cujem "Kakav heroin, kokain..trava"..Sibnes se molitvom, postom i "high" si. Trudim se iz petnih zila da odrzim vjeru.
Ja slusam rock,najvise rock, to ne mogu da prestanem, al kada covjek analizira rijeci pjesama, zamisli se. KAd slusas muziku, tekstovi ti ulaze u usli. Ovo jeste 21. vijek i kazem, ja cu spremat rucak uz hard music.
Preispitivac, hvala sto si se javio, licis na mene od ranije, al sam se ja promijenila dosta, al ne dovoljno, ne siba me ego 3p. A, sve sto pomaze, zlata je vrijedno. Pisacu o svom iskustvu s Manastirom i tada-dok sam bila tamo-imala sam slican, ili isti osjecaj kao ti. All` sada je potpuno drugaciji.
U tvjoj ispovijesti (u dijelu koji sam citala)sam vidjela neki dio sebe, ima slicnosti u svim nasim ispovijestima..karakternim tj. narko osobinama. Samo ih ja gusim, sklanjam, o sebe ganjam.
Pozdrav svima
Drzite se.
vudd-special txs
- preispitivac
Gospodjo Lost, Vudd me zajebava, hocu reci ne postavlja pitanja, jer tako voli covek. Ali, evo jos jednom: Ko veruje u Boga, ok, ja to postujem i smatram da svako ima pravo i dovoljno razloga da veruje u Boga ali, isto tako i da ne veruje. Ja sam od ovih drugih. Ali ne postujem fanatizam i lozenje na to, zato sto je vrlo naivno, poluzlobno i zatucano. Ne ide u prilog svesti 21og veka, da se teatralno izrazim. Btw, kako se ko oseca nakon "spasenja" jako je subjektivno, jer se i ja osecam vrhunski na spidu i viskiju ali to objektivno nije dobro. Definitivno bih pocrtao to da ako neko ima turbulencije na polju objektivno/subjektivno imaju ljudi narkomanskog karaktera i teznji.
Jurim rep