Ma jok, ovoj je neko dao dobar ekser umjesto tablete za tlak!PsyTechGirl wrote: garant joj je neko stavio drogu u heroin

Moderator: sanela
Ma jok, ovoj je neko dao dobar ekser umjesto tablete za tlak!PsyTechGirl wrote: garant joj je neko stavio drogu u heroin
U JEEEE....ala je tebi dobrooo...dobra roba,a?dragance72 wrote:Ja prevareno a ne znam ni šta mi bi iskreno. to obično ne činim no elem u četvrtak na ekonomskom fakultetu je bio organizovan neki test za posao posle toga, pošto tu metadonski centar naletim na nekog lika Travicu Dejana koji me zamolio da mu dam da telefonira pošto sam imao u VIPU neke minute besplatne pa onda 250 dinara ijmam li to nisam mogao da mu dam i na kraju mogu li do sutra telefon da mui dam jer on nema, a hitno hitno mu treba, tu još neka devojka s anekim malim detetom isto iz centra, mislim klasična pajdomanka kojoj centar služi da je snabdeva metadonom koji ne pije osim jednom kad mora a donsoi urin neke starije žene, za test i verujem da se ovaj primio na nju i da je zbog nje uzeo moj fon i uremio ga negde ili prodao. I ne znam kaem šta mi ti to obično ne radim, njega znam onako, nisam znao neke detalje taj dan koj e sam saznao sutra, jebiga, ali dal zbog onog deteta čega li ili depresije u kojoj je bio a i ja sam bio u teškoj baš i ja mu dadoh. Sutra naravno nema ga ja poludim, ne znam gde žiovi prva misao da nadjem u belim stranama fon i ulicu i da idem sam i li sa nekim sa bezbolkama da upadnemo na gajbu i od keve i ćaleta tražimo telefon ili pare ako nema kreće razbijanje po kući. No to je prvi impuls i glup na kraju zb og prevare tlefonom ja da izvršim skoro razbojništvo. Ne skoro nego to iznuda novca putem sile. Druga misao u centru da ga napadnem i da se pobijemo odnosno da ga zubima zakoljem koliko su mi se vene nadule.smirivale me psiholog i doktorka i sestra i na kraju odoh ja u savski venac SUP i prijavim i oni kaži klad ga vidiš ti zovi da pošaljemo patrolu, pa zar ja da ga hapsim? pobogu! Rekoh ima dosije imate adresu patrolu p'a kod njega. Elem, 'pojavluje se on danas ja sedim sam u čekaonici pitam: Jajaro, gde je telefon? On malo raširio oči onako nije mu svejedno _ "kao, brate stavio sam na punjač ne znam kad dolaziš, kojim danima, ja kažem na to : Ne seri čuo sam da tako radiš uzmeš pa ne vratiš fon, uzmešđ repa za pdo pa te nema sa šeme nego oni što te čekaju ispuše mislio sam da ti banem taj dan nego bne znam gde živiš na bežanijskoj kosi da ti uletim u kuću i napravim ršum,l onda nisam mogao da te nadjem u belim stranama ali naći ću i na kraju sam po nagovoru osoblja iz centra i da ne napravim glupost jer svaka žešća svadja a tuča nekmoli povlači momentalno izbacivanje, otišao sam i prijavio te u policiju. Psiholog čuvši šta se dešava poziva mene da kod sebe i razgovara dok on popije prvi i da ide a ja da ostanem da pijem posle njega terapiju na izlasku sam rekao u petak da doneseš!" on kao:nemoj da se dereš, na šta sam ja još glasnije:"DONESI GA U PETAK! Svo vreme mi u golavi da sam kevi i devojci obećao da se nečću tući zbog telefona i da je on ne dobijam ništa time samo ću napraviti veliku štetu ali jednostavno, razum, u klun podsvest u ploču. Stanem ja sa dva tri pandura iz iobezbedjenja utakmice kod picinog parka da popričam kad on prolazi na 50 metara ja kažem ljudi ovaj me popali9o za fon prijavio sam ga, legitimišite ga i zovite savski venac. Oni ma rešiće oni to zovi 92 pa nek te prebace naravno ovaj me snimi podalje i ode čovek nije blesafv da čeka dok sam dobio 29-ti pa me prebace na savski venac pa objasnim da sam i kome podneo prijavu i da je bio u parku kod ekonomskog, oni kao sledeći put kad ga vidite u centru zovite šaljemo patrolu ja prvo neću da dovlačim policiju u centar jer su me zamolili ljud8i, osoblje, drugo oni kakvi su ušli bi unutra sigurno ne bi čekali ispred i treće kaĆem im jana kraju:_"Jel treba ja da ga hapsim!? Jel treba ja da ga uhvatim vežem, i dovedem dole!? - ona će na to -"Gospodine nemojte tako procedura je takva", -ja opet -"Pa zašto pobogu7 imate njegov dosije imate gde živi idite na adresu pa ga pitajte gde mu je na punjaču taj nokia 3110c crn sa napuklom maskom"? I tu zatvorim vezu i po svoj prilici priču sa ovim slučajem. Iznerviran zapalim cigaru taman krenuo da ostavljam i krenem kod devojke sa kojom pre dve nedelje sredih odnose konačno posle nekog mog sranja kao i obično već drugi put i njoj sam obećao, ako me išta drži od fizičkog obračuna osim izbnacivanja iz centra a i to ne bi bilo da se uradi van centra naravno može ali ona smatra i ja kad bolje razmislim to je čovek koji ne vredi ni tih 20 evra koliko vredi taj telefon. Zbog takvog čoveka i sam njim tući se je ponižavajuće, razmišljao sam i razgovarao sa svojom dragom koju što se mudrosti tiče i pameti, jako cenim i uglavnom je do sada sve što mi je rekla ili predvidela šta će biti pogodila. I za ovo mi je rekla da na kraju ja i da ga prebijem mogu najebati jer ako završi na urgentnom i pitaju ga ko ti je ovo uradio kaže da sam ja men e će da kpokupe odmah jer sam i u policiji rekao ako oni neće da reaguju da ću ja ili sam ili sa društvom za svaki slučaj ako treba i šipkama da ga bacim ui gipsano koristo u afekltu, budala, ne razmišljam.....
Dakle evo razmišljam danas i odlučio sam da bih mn ogo veći baja ispšao da mu donesem punjač i dam da se ne muči čovek ili da to0me kome je prodao da taj ne kupuje bezveze ja sam ionako došao do samsunga 5230 valjda touch screen koji vredi nekih 300 i nešto evra. I da ostavim jajaru jajarama jer kako mi je jedan rekao na njega batine ne deluje navikao je na njih makar jednom mesečno ili na dve nedelje nekad i češće jedino od matoraca njegovih da se traži ali opet i da strwesiram jadne ljude mogu misliti koliko su stresova zbog njega doživeli već, pa jebiga nekada i jeste velika stvar oprostiti, pobediti sebe. Ja bih rado ga tukao dok se ne usere, stari ja, ali novi jao ka kojem idem i želeo bih da stignem(a ovakvi recidivi staroga ja samo me usporavaju) bi oprostio i jednostavno isključio tog čoveka, stavio van domena ljudi i registrovanja istih, dakole kao deo prostora ispunjenog gasom nimalo prijatnim. Eto dualizma u kojem sam ja. U stvarim mislim da sam odlučio eto dualizma u kojem sam bio definitivno ovog trenutka to stavljam ad acta, neka mu je na čast, koje svejedno nema ali eto, postoji neka kosmička pravda uverio sam se više puta koja postavi sve gde treba kako i čime, niti me zanijma da znam niti bi bilo dobro.
saša-ex wrote:a da ne uzimas nista?
Šta je ovo svi živi se vratili porocimaPsyTechGirl wrote:saša-ex wrote:a da ne uzimas nista?
Heeeey, SasO, a gde si ti ?? Kako je ??![]()
Ja evo nisam lose.. Ono, gura se iz dana u dan.. kombinuju se najkvalitetnije kombinacije za zivot, biraju frajeri koji mogu najvise da pruze i najbolji zivot da mi stvore i tako..
Trenutno mi je dosadno jer moram da slusam momkovu kevu koja smara sa predratnim pricama i secanjima na familiju ali dobro.. za dva dana i ja pocinjem ponovo da radim pa cu da zabegnem u vidu magle..mada, bolje je i to nego da se cimam po 5 gradova u jednom danu kako bih zavrsila kombinaciju da skinem zikru i to sa ukradenim parama..
Pozdravljam ekipu!! :axe: