"za sada bez dobrog naslova"

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
7474

Re: "za sada bez dobrog naslova"

Post by 7474 »

ne znam kako je došlo do svih ovih nesporazuma i ne mogu još i time da se bavim.. stvarno ne mogu.
kapiram da mi treba lečenje. od depre ne od droge ili od oboje istovremeno.
čist sam već sto godina, ne mislim mnogo na heroin. i to je nešto.

možda su me upravo komentari ovde ubrzali da bilo šta uradim još davno..

izgleda da sam od onih što slabije kapiraju. duže im treba.

ne znam. izgubio sam se..

dobio sam terapiju Trotticom. eto lečim se.

truba mi je da se neko ovde uzbudjuje oko gluposti.

(pride sam NAJZAD dotakao dno. osećam se gore nego ikad u životu-bez velikog preteerivanja i dramatizovanja. i ostalo je vrlo malo toga u životu što bih još mogao da izgubim. tako da ne pizdite previše na moje dizanje nosa etc..)

peace!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Gile

Post by Gile »

Đjes Niče,
brate, zabrinuo si me, ali se obradovah tvom izlećenju!
Pronalazim dosta sebe u tvojim pisanjima...
Kakva ti je terapija i da li ti pomaže?
Svaka čast majstore i drži se, živimo za bolje i srećnije dane koji će doći!
7474

Post by 7474 »

pozzzzz

tek sam počeo terapiju. imam opet rivotril dvapt dnevno, lorazepam triput po dva od 2,5 i trittico koji tek krećem. trittico maximalno zakucava. istovremeno je sedativ, jači od svih ADa i AD.
najteže mi je bilo da prihvatim AD jer me još u bolnici užasno radio. nije mi prijao nikako. videćemo sad koja je varijanta (pošto ga nisam pio dva dana, pa sad moram da krenem ispočetka, ono, trećina, trećina, dve trećine i onda tek ceo). a kad sam prvi put zgutao ceo, doživeo sam maximalni horror tokom noći.. al inače se ADi ponašaju čudno na početku.
bio juče kod psih i posle razgovora sa njom, odlučio da ne pametujem više i ne visim na forumima na kojima se piše o lekovima, nego da prihvatim taj koji sam dobio i čekam mesec dana.

eto!
ukratko.

sutra imam office party na Dunavu i to mi je idealna prilika da se vidim s svima s posla odjednom, posle svega i u opuštenoj atmosferi.
prekosutra idem na selo kod tate.
treba dići dupe, a to mi je najteže..

inače, dani su malo vedriji. nešto sam počeo da kontam.. ne znam el kenjam opet, lažem sebe ili stvarno mislim da ću ja ovo izgurati.
videćemo!

slušam :rock: posle tri nedelje, skoro izbegavanja sopstvenog muzičkog ukusa.
i tako.. "idu daaaaaani"
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
dete svemira

Post by dete svemira »

Drzi se...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Kruga

Post by Kruga »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9ZHX5OxKBMA[/youtube]

...
samo bolje ozvucenje i slusati...
valjda...?
7474

Post by 7474 »

za početak: terapija.
i više nego teško mi pada. stondira me i doslovno kljucam mnogo gore nego na dopu!

bilo mi je čudno, kada sam podizao lekove u apoteci, riba se začudila što mi je trittico prepisan CEO dnevno (150mg).. tableta je inače "perforirana" na dva dela, tako da je vrlo lako uzeti trećinu ili dve. u retkim slučakjevima se uzima, eto
i cela.
nus pojave, kada je zgutam, momentalno zaspim. onaj najjači neželjeni efekat me dohvati negde oko podneva, kada pijem ostatak terapije (dva lorazepama od po dva ipo mg i poLA RIVOTRILA imam osećej da se tada otpusti poslednja količina trittica (jer je retard pa se postepeno oslobadja u meni) i to me, ponavljam pregazai kao brzi voz.

na ulici NE VIDIM KUDA IDEM, ono, ne vidim dalje od čoveka ispred sebe.- nalećem na stvari,,,,,, one polubandere, u visini reproduktivnih organa... eto!

i imam neke poluhalucinacije.. ono, treba sa sestrom u gradu da se vidim, na primer, i sad, spremam se, presvlačim i na momenat nisam siguran da li mi je sestra u stanu, na metar-dva od mene ili me čeka u gradu..
ne znam ne mogu da iskristališem sve, prebrzo se dešava sve ovo sa lekovima..

i da! najbitniju stvar da ka‚žem...pitao sam dve prijateljice, obe su farmaceutkinje, šta misle o mojoj terapiji i obe su se pre svega iznenadile a potom zaključile da e taj kombo daje samo ležećim pacijentima, u krevetima, pride i da im nije jasno zašto neko mene želi da "veže" za krevet.

e, ioavako nabadam jednim okom (još jedna nus pojava, ladno ne vidim stvari koje su mi blizu sa oba o ka...

možda je u pitanju navikavanje na AD, koje uvek prodje sa manje ili i više sranja a možda mi ovaj baš nije pravi AD odni
osno, treba da tražim dalje.. u saradnji sa doktorivom, ofkors...

užasan mi je napor pisati..
bole ,e pve bangave ruke, glava a i oči dok škiljim!
7474

Post by 7474 »

achtung, achtung!!!

ne mogu sad da nadjem lika koji mi je poslao mail raspitujući se za jednu osobu.
ja sam tu osobu kontaktirao i ona mi je rekla da joj nadimak ne znaci mnogo i da ne može da se seti koja je osoba u pitanju.
osobo, ako mi posaljes na PP jos podataka o sebi i neki broj mobilnog, prenećz u ga osobi koji ztražiš i tada će ostatak zavisiti od vas dvoje. tj. od nje, za početak.

cool?
Param-parcad

Post by Param-parcad »

vazi se drug...inace ja zelim biti anoniman u svemu tome,zovem se dalibor vasic,zivim u ulici marka radulovica 58 u loznici i ustekao sam nekih 15000 evra u sobi u starom monitoru tako da ih niko ne pronadje...znaci diskrecija zagarantovana,a nikajlo? :)
oxo

Post by oxo »

ja sam svojevremeno tokom jednog od bezbroj bezuspesnih pokusaja lecenja kod pivatnika pio taj tritiko ili kako se vec zove, 150mg i nisam ga ni osetio

a taj lorazepam 3mg pije moja keva :)

mozda ti nesto od toga bas ne prija
7474

Post by 7474 »

oxo wrote:ja sam svojevremeno tokom jednog od bezbroj bezuspesnih pokusaja lecenja kod pivatnika pio taj tritiko ili kako se vec zove, 150mg i nisam ga ni osetio

a taj lorazepam 3mg pije moja keva :)

mozda ti nesto od toga bas ne prija
počeo sam da zapisujem haludze. danas sam imao čak tri. juče sam se vratio iz grada, pobegao kući, jer nisam mogao da izadjem na kraj sa svim tim..
na psihijatriji smo se zajebavali sa jednom doktoricom koja je svakoga, svakodnevno pitala da li čuje glasove. i na kraju je jedan lik, koji je zaista osoba sa smetnjama u razvoju provalio i rekao da bi mogla da promeni test pitanje za shizofreniju! u fazonu: i plavuše su ukapirale.

e, od sve šale, ja sam krenuo da imam "imaginarne prijatelje" kojima se obratim s vremena na vreme. ponudim ih cigaretama ili pitam šta će još ko da popije.. glasovi su sledečći.. a potom i fina, mala klinika (u cveću, nadam se) sa tihim Wagnerom u pozadini i nekim putopisnim knjigama....
Locked