"za sada bez dobrog naslova"

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
7474

Re: "za sada bez dobrog naslova"

Post by 7474 »

sanela wrote:
Gile wrote:E, jes živ, brineš me, nema te par dana.
:?:
I ja se pitam gdje nam je Nik... ja maksuz zbog njega postavila slike iz Albanije, a njega nema.
vratio se sa Psihijatrije..
odmarao desetak dana i EVO ME PONOVO!!!!
življi nego ikad.. čistiji takodje..

jedva čekam da vidim slike al komp mi je blokiran trenutno svim i svačim.....

BRB..
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474

Post by 7474 »

dete svemira wrote:PDT_Love_07

i tebi jedno veliko srce, puno ljubavi draga..
i to ljubavi koju zaslužuješ i kakva ti je potrebna..

ja sam u "onu" subotu mogao i pamenije da odigram dodanu loptu.. al jebiga.. jebi ga, stvarno..

nije da mi saigrači nisu valjali.. naprotiv... nego, našao sam se na tudjinskom terenu..

hugs n kissez, Dete (moje) Svemira...
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474

Post by 7474 »

Gile wrote:E, jes živ, brineš me, nema te par dana.
:?:

de si, bre, Gile!!! nadam se da si OK.. ne znam tačno da li se "znamo" od ranije... mislim, da li si se već ranije pojavljivao na forumu, imaš li "svoju ispovest", ono di čovek da te navata??

nije me bilo desetak dana i svašta se nagomilalo.. stvari u stvarnom životu ali i u ovom, virtuelnom...

pozzzzzz, Gilu i ostalim dragima na forumu (onih "nedragih" naprosto više nema u mom životu, both the real and this fake, virtual one!)
7474

Post by 7474 »

kad se malo saberem i skapiram da AD i alkohol imaju tako sedativno jebeno dejstvo, i tako žešće mute vid te ukupno fest smaraju,pa izbegnem tu kombinaciju, napisaću (priznati sebi ono što svi na forumu i mnogo šire) znaju vekovima, kolika sam i kakva uopšte pičkica ispao, bio i ostao... kako sam zaradio 17 kopči na 3 razlišita mesta, na 2 ruke, na koži preko vena, dobio napuklinu desne šake i još gomilu sitnijih sranje, tipa modrice, ostao bez kutije bensedina, rivotrila i pola litre litrice vodke (debilnog naziva "Blue Nights Vodke) ostale dosadne i krvave detalje..

bar mi ovako sramne detalje nije problem pisati iliti pričati...
možda mi upravo to dodje kao deo terapije.. učini me "pametnijim" ili makar iskusnijim al na onaj način na koji iz tog iskustva ponešto i naučiš.. cilj mi je, čini se upravo koristiti iskustva da bih se njima branio od eventualne, slične okolnosti u budućnosti...

još bih nešto podelio sa svima koji poznaju The Nancy..sa foruma ili bilo kako drukčije..

naspram moga kreveta, na zidu, The Nency je napisala nešto.. to nešto sam gledao danima i satima tokom tih dana... nisam siguran da li je toliikim buljenjem i iščitavanjem rečenice koju je napisala, ta ista rečenica izgubila smisao ili mu je upravo dala dodatni smisao.. da ne kenjam više, evo te rečenice by The Nency:

BREAK YOUR FEARS
LIVE YOUR DREAMS

Prim.Prev. ubacite još nekolko "anarhija" znakova na mestima slova A i dobijate kompletnu sliku i potpunu poruku od nje!
Last edited by 7474 on Tue Sep 14, 2010 7:02 pm, edited 1 time in total.
Vuk

Post by Vuk »

7474 wrote: BREAK YOUR FEARS
LIVE YOUR DREAMS

Prim.Prev. ubacite još nekolko "anarhija" znakova na mestima slova A i dobijate kompletnu sliku i potpunu poruku od nje!
Hehe, dear Čudo! Nadam se da bude dobro, a i tebi želim da staneš na noge i krenemo polako gde smo stali, dugačak je put, ima da se ide...spakuj neki sendvič :D
Moon child
Param-parcad

Post by Param-parcad »

nikajlo...imas pozdrav od pijanog paramparacada koji ce sad odvrnuti zvunike i pustiti slayer...komsije,vreme je za jutarnju gimnastiku :)
Nikita

Post by Nikita »

Param,svaka cast na muzickom izboru... :-D
7474

Post by 7474 »

Param-parcad wrote:nikajlo...imas pozdrav od pijanog paramparacada koji ce sad odvrnuti zvunike i pustiti slayer...komsije,vreme je za jutarnju gimnastiku :)

pozzz i tebi, param!

moja komšinica je upravo započela jutarnju gimnastiku na klaviru..tako da znam kako je tvojima bilo..

ustao sam nešto čmrljav.. skroz nešto nepoznat sebi, nakon dve nedelje BAŠ NIČEGA..
napolju sija sunce a meni se ne izlazi ni po cigarete.. znam da će me sve ovo ubiti lagano..

počeli su da mi organizuju život.. opet to rade drugi ubeđeni da će "ovoga puta" i uspeti..

sranje period. nov period. sve me čudi.. ne znam..
kontam da mi sad treba pomoć više nego ikad.. ovo još nisam radio.. ŽIVEO SAM!
Pawa

Post by Pawa »

7474 wrote:znam da će me sve ovo ubiti lagano..
E Nik kad te neke druge stvari nisu ubile, ne brini, sigurno nece ni to sto si cist :)

Pozdrav i drz` se :wink:
sanela

Post by sanela »

7474 wrote:

počeli su da mi organizuju život.. opet to rade drugi ubeđeni da će "ovoga puta" i uspeti..

!
A jeboga ti, kad ćeš uzeti život u svoje ruke?
Jesi li retardiran? Invalid?
De ba malo se angažuj za promjenu i organiziraj svoj život, preuzmi odgovornost za svoj život umjesto što na svakoj temi ostavljaš komentar s mišljenjem o tuđem životu... Okreni se prema svom životu inače ćeš opet za koji dan pisati kako si se ponovo sjebao. Okej, bio na psihijatriji i šta sad? Šta je sad drugačije?
Locked