molim vas zeleo bi znati da li mogu posle sestodnevnog uzimanja suboxona (ukupno 12mg) odmah nastaviti sa nalorexom
hvala u napred
suboxon - nalorex
Moderator: sanela
Re: suboxon - nalorex
ajde ljudi i mene to interesuje....
i to bas me sada interesuje
i to bas me sada interesuje
i mene to interesuje, a posto vidim da nema nikakvog odgovora ja vam mogu predlozit (ali nisam sigurna)da posle suboxona sacekate 3-4 dana , tako mi je bar rekao covjek od koga sam nabavila tablete, a i ja cu tako da uradim. u tim danim kao zamjena mogle bi pomoc neke tablete za smirenje pa nalorex i bye h. , makar se nadam da ce bit tako.
Bio sam na odrzavanju suboxone-om pre nekih 5-6 godina i doktor mi je rekao da obavezno sacekam 72h pre nego sto uzmem blok. Sve je proslo ok, samo sto je to jedini blok koji sam uzeo u poslednjih 6 godina. Za pocetak je najbolje pola, da se oseti kako organizam reaguje i da li se dovoljno ocistio inace 3-4 dana je sasvim dovoljno.
Jutros popio blok,posle 3-4dana i mogu vam reci da bas nije totalno ok
Stomak me razbija,a usput pojacano kijavica i proliv,naravno sve praceno malaksaloscu
Mislim da je ipak bolje sacekati bar 5 dana.I da uzeo sam samo 1/4 nalorexa pa vi vidite
Svakom bi preporucio da ode negde u 3pm pa da se vrati srecan na bloku i zaboravi sva ostala sranja
Stomak me razbija,a usput pojacano kijavica i proliv,naravno sve praceno malaksaloscu
Mislim da je ipak bolje sacekati bar 5 dana.I da uzeo sam samo 1/4 nalorexa pa vi vidite
Svakom bi preporucio da ode negde u 3pm pa da se vrati srecan na bloku i zaboravi sva ostala sranja