Kome je ovo upuceno???manson wrote:"odoh ja da se puknem posle skoro 9 meseci.znam da sam idiot/kreten/picka itd. ali jebiga.jedina osoba od koje sam ocekivao da nece nikada da me zayebe je to uradila.....
malo mi je bedak jer se stvarno osecam dobro u poslednje vreme,ali za godinu dana ce opet biti isto
over and out."
HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Genijalno!Vidi sa mirzasom da se zajedno skidate dopom,sto da ne?!!PICKO!
JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...
Moderator: sanela
...
"Manson", nemoj me molim te spominjat više...skini mi se s KURCA!!!
Ovde si doša liječit komplekse, među ljude šta imaju stvarno probleme, jer se ovde osjećeš superiorno dok te na ulici gaze ko malog crva!!!
Ajde...priznaj...svi te zajebavaju, smiju ti se iza leđa i pričaju viceve o tebi, a kad dođeš ovde...aaaaahhhhh...ovde si faca, velika faca!
Kladim se da ga drkaš ispod stola dok pišeš postove...a..reci, jel ga drkaš???
Iskompleksirana svinja...pa jeste ga vidili na šta sliči...jadna mu majka...
Ovde si doša liječit komplekse, među ljude šta imaju stvarno probleme, jer se ovde osjećeš superiorno dok te na ulici gaze ko malog crva!!!
Ajde...priznaj...svi te zajebavaju, smiju ti se iza leđa i pričaju viceve o tebi, a kad dođeš ovde...aaaaahhhhh...ovde si faca, velika faca!
Kladim se da ga drkaš ispod stola dok pišeš postove...a..reci, jel ga drkaš???
Iskompleksirana svinja...pa jeste ga vidili na šta sliči...jadna mu majka...
picke se same prepoznaju...kontas
a mirzas ,pa sta da ti kazem ...ti si samo jedan mali narkomancic-klosarcic ,i kao sto vidim jako si osjetljiv,pa te (ne mogu obecati) necu vise...izvini sto ne mogu vise da te postujem ali jebi ga ....

a mirzas ,pa sta da ti kazem ...ti si samo jedan mali narkomancic-klosarcic ,i kao sto vidim jako si osjetljiv,pa te (ne mogu obecati) necu vise...izvini sto ne mogu vise da te postujem ali jebi ga ....
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Sta ti ovo znaci? Hoces da sav trud i muka budu uzaludni? Ono "do sad sam bio mazohista, a sad mi je to postalo malo dosadno". Pazi majku mu!!! Pa ko je taj koji u zivotu nije zajeban od strane drage mu osobe??? Dokle ces da bezis od problema i krivis drugoga. Stani jednom na crtu i uhvati se u kostac sa istim.odoh ja da se puknem posle skoro 9 meseci.znam da sam idiot/kreten/picka itd. ali jebiga.jedina osoba od koje sam ocekivao da nece nikada da me zayebe je to uradila.....
Odakle ti to da ja imam nesto protiv komune i da mislim da je to muciliste? Nemam ja nista ni protiv cega, ni protiv crnog djavola, ako je to nesto sto moze da pomogne. Ali.... sto vise vreme prolazi, sve sam ubedjenija u to, da ako igde postoji neko mesto gde se moze naci spas od pakla narkomanije ili bilo koje druge ovisnosti, onda su to mesta gde se koristi ibogain (sa izuzetkom u Hrvatskoj). Znam ja da ne postoji carobni stapic, ali ovo bar lici na to, a to pokazuju i njihovi rezultati koji su daleko iznad svih ostalih nacina lecenja.Spirit,uvijek cete cuti takve price...ipak smo na balkanu,pa vam zato savjetujem da pitate strucne ljude ili one koji su tamo bili o cemu se radi,naime narkomani tezom da su komune neka mucilista ili mjesta gdje se ispira mozak samo ustvari brane svoju bolest...naime bolest gospodari njima i njhovim umom
aferim...ja ZNAM da nije tako jer evo sjedim ziv i zdrav i osim kafe(i to bez secera) nista ne uzimam ,godinama ...to me nista ne kosta ...ibogain je ipak droga i to skupa...mislim zao mi je ali ipak na kraju nadocete...sta cu ...ja sad da gnjavim e ovo, e ono ,...samo se zamjeram...nema veze ,ja ZNAM sta je ibogain i sta je cist covjek...to su dva totalno razlicita pojma...bez obzira koliko ibogain misticno zvucao i sve ostalo,imam tu neku teoriju da samo bolestan covjek pije lijekove(i to takve) a ja ne moram nikakve i to sve me nista nije kostalo..morao sam samo da otkacim drogu...i to je to...
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Pa sta je od ova dva istina? 9 meseci ili godine? Ili si to neuspesno citirao nekoga?"manson" odoh ja da se puknem posle skoro 9 meseci.
"malo kasnije" osim kafe(i to bez secera) nista ne uzimam ,godinama ...
Naravno da bolestan covek pije lekove, a u odnosu na bolest je i vrsta lekova. To sto kazes da znas sta je ibogain, meni se cini da ne znas, jer ne bi pravio ovakva poredjenja. Kazes da je ibogain droga... Jeste, i po jacini se nalazi na samom vrhu svetske lestvice prirodnih halucinogena. Medjutim, ako tako posmatras stvari, onda je jakoooo sirok spektar narkotika, pa onda u ovisnosti mozemo da ubrojimo i cokoladu, muziku i slicno. Druga stvar koju ne znas, je to, da ibogainom (ibogom) ne mozes da se drogiras, fakat. Malo se raspitaj, procitaj, pa tek onda iznesi tvrdnju. A to sto kazes da je skupo... pa hajde da brojimo koliko je svako ovde ponaosob slupao para na drugu drogu, pa onda da vidimo sta je skupo.
ma neuspjesno sam citirao nekoga,vec je red da mi neko na pm objasni kao da fino to radim...eh ok,pa ako su vama gospodjo ibogain i cokolada isto mislim da je svaka rasprava daljnja beze...dobro se zvrky ne lupa kojntenerima u glavu kakav stav o svijetu imate,mislim stvarno...ma bas me briga,ibogain je extra!sto ga i vi ne uzimate,naravno kao dodatak kafi ,umjesto mlijeka recimo? 

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Iznad posta koji zelis da citiras desno imas okvircic QUOTE, to kliknes i sav tekst ti je u prozoru za odgovor, e sad samo odaberes i izbacis ono sto ti ne treba i ispod pises tvoj odgovor. Takodje mozes i na reply a onda imas ispod prozora za odgovor u posebnom prozoru sa klizacem kompletnu diskusiju pa vadis citate i kopiras u prozor za odgovor, onda taj tekst markiras i kliknes na dugme izynad na kome pise QUOTE i onda komentarises. To je sve."manson" ma neuspjesno sam citirao nekoga,vec je red da mi neko na pm objasni kao da fino to radim...
Pa breeeeee, ti stvarno nista ne razumes. Da ti ja sad ne bih ponavljala sta sam rekla i tumacila u nedogled, hajde se ti rokni tim kontejnerom pa procitaj ponovo, mozda shvatis."manson" pa ako su vama gospodjo ibogain i cokolada isto mislim da je svaka rasprava daljnja beze...dobro se zvrky ne lupa kojntenerima u glavu
Hvala vamIznad posta koji zelis da citiras desno imas okvircic QUOTE, to kliknes i sav tekst ti je u prozoru za odgovor, e sad samo odaberes i izbacis ono sto ti ne treba i ispod pises tvoj odgovor. Takodje mozes i na reply a onda imas ispod prozora za odgovor u posebnom prozoru sa klizacem kompletnu diskusiju pa vadis citate i kopiras u prozor za odgovor, onda taj tekst markiras i kliknes na dugme izynad na kome pise QUOTE i onda komentarises. To je sve.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,