I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: I poslije njega...ON

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Oct 22, 2011 12:20 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Pawa

Post by Pawa »

vudd wrote:O pa Nicki...znam kako da se usunjam u umove i sjebem gomilu kablova te pocupam instalacije ...:)
:shock:

Pravi si psycho killer :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l5zFsy9VIdM[/youtube]
vudd

Post by vudd »

O jeah...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GcfeoebWCV4[/youtube]
7474

Post by 7474 »

vudd wrote:O pa Nicki...znam kako da se usunjam u umove i sjebem gomilu kablova te pocupam instalacije ...:)

Opaaa...
a pošto je bog zauzet, možeš li ti da pomogneš??
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Kruga

Post by Kruga »

vudd

Post by vudd »

7474 wrote:

Opaaa...
Mogu...za pocetak,sasa popovic pise se malim,a Bog, velikim slovom.Izbaci termin ''coman''( c-kao cevap)...zvuci pederski.
Pogledaj svog sina i zapitaj se sta ce biti sa njim danas-sutra...
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Oct 22, 2011 12:21 am, edited 1 time in total.
Kruga

Post by Kruga »

...
postoji nekoliko stvari koje mi nikako se ne sviđaju – ovo plavo što skače i nekako sam povezala... karikovano pokušala da napravim vezu verzijom na psycho i onda je sve samo od sebe krenulo...
Izvini, izgleda je parodija predugo trajala...

Stvar, inače, doživljavam kao skakanje po krevetu...

:axe:
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Oct 22, 2011 12:21 am, edited 1 time in total.
7474

Post by 7474 »

vudd wrote:
7474 wrote:

Opaaa...
Mogu...za pocetak,sasa popovic pise se malim,a Bog, velikim slovom.Izbaci termin ''coman''( c-kao cevap)...zvuci pederski.
Pogledaj svog sina i zapitaj se sta ce biti sa njim danas-sutra...

jbga, ne bih se složio ni sa tvojim gramatičkim pravilima... Saša jebeni Popović je "stvarna" osoba.. neko koga su prijavili u matičarskim uredom pod tim imenom i prezimenom..a lična imena (pa i prezimena), pišu se velikim početnim slovima.. bog, sa druge strane, plod je mašte odredjenog broja ljudi, svetske populacije.. ako bih ga nazvao "legalnim", ličnim imenom, započeo bih isto velikim slovom..

zašto Ćoman zvuči pederski???

kad pogledam u svog sina, zapitam se ....nešto što čak ni za ovaj forum nije poželjno pisati..

izvinjavam se što sam bukvalnim odgovaranjem na tvoja pitanja (koja , pretpostavljam i nadam se ujedno, treba da trgnu, a ja na te trzaje na žalost, više uopšte ne reagujem...) najverovatrnije uspeo da uništim "lekciju", skup saveta koje sam sam zamolio da budu ispredavani..

možda je pitanje samo po sebi bilo pre teško..
hvala na uloženom trudu.

smem li da pitam šta ti pomisliš kada pogledaš u svoju decu, da li misliš da si im uskratio-oduzeo išta i da li osećaš, ponekad da je na mestu, na kom bi trebalo da ti pulsira srce, jebeno težak kamen, koji čak ni ne tinja uopšte?
izvini za pitanja, možda nisu na mestu.. i nemoj da pomisliš da su postavljena sa namerom da isprovociraju, iznerviraju ili "vrate" istom merom..

i više sam nego sladunjav ovih dana.. smežuran. patetičan.. danima razmišljam na raznorazne teme a uveče kada dodjem kući i sednem za komp, shvatim da su mi sve oštrice istupljene i svaka misao, od prevelike upotrebe, jednostavno RAZVODNJENA... nadam se da je i to samo faza i da je uspešno (mada veoma polako) prolazim..

iskren pozdrav!
Nik
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Post Reply