a kad si spomenuo Dilan dog-a pa on je skroz nasha raja..
nedoljeceni alkoholicar,ali bori se nema shta
mora se duvati u neshto pa makar to bio i klarinet
haha, ludilo!!
Moderator: sanela
Re: dilan dog
hahaha, legendo. :smt023mise en place wrote:
mora se duvati u neshto pa makar to bio i klarinet
evo ispade mi komad kolaca na tanjur od smijeha.

i am what i am and what will be will be
- Polly_Jean
Jebiga,ja uvek glasam za pamet a ne za velicinu (hm)pa sam za zagora.Al opet ako bi se desilo u zatvorenom ringu borba gde nema kretanja isl. jebiga,blek bi ga spucao jednom i aj zdravo.Nisi precizno postavio pitanje,a teren,a jebiga ovako...
A dilan dogu bi priskocio sto posto neki zombi ili vampir u pomoc VS obojice hehehee...A MR.No citala sam ga dosta,ali me nekako nervira,previse me sva ta radnja podseca na Dzems Bonda 007,nije originalno,samo jebe picke i uvek se izvuce na kraju,ja volim one sto apstiniraju
Salim se,nego,jel neko citao Konana varvarina? Auuu,sto ti stripovi umeju da budu eroticni,nabijeni erotikom,ribe cudo,poze,kao zrtvovanje ritualno,prelepa devojka vezana za stup,polugola....
A odoh ja offtopic:dakle,zagor!
A dilan dogu bi priskocio sto posto neki zombi ili vampir u pomoc VS obojice hehehee...A MR.No citala sam ga dosta,ali me nekako nervira,previse me sva ta radnja podseca na Dzems Bonda 007,nije originalno,samo jebe picke i uvek se izvuce na kraju,ja volim one sto apstiniraju

Salim se,nego,jel neko citao Konana varvarina? Auuu,sto ti stripovi umeju da budu eroticni,nabijeni erotikom,ribe cudo,poze,kao zrtvovanje ritualno,prelepa devojka vezana za stup,polugola....
A odoh ja offtopic:dakle,zagor!