klara60 wrote:Ne mogu da vjerujem, ali suprug i kcerka mi rekose sledece:
1.Nije bilo potrebe za vadjenje krvi za PRC da nam komisijski daju uputu, nego je potrebna samo uputa porodicnog ljekara
2. Nakon dobijanja rezultata trebalo bi da odemo doktorici, (navodno je vec odredjena doktorica i dali su im broj tel. na koji je mozemo kontaktirati) koja ce kcerki odrediti terapiju (?!) ,kao to se podrazumjeva da krece terapija...Da li je moguce? Prosto ne vjerujem i vec sam iznervirala supruga trazeci da mi nekoliko puta objasni da je to tako, jer ja imam druge informacije-one da komisija tamo odobrava da li ce neko uci u program.
U svakom slucaju javit cu razvoj dogadjaja jer znam da bi pojedini na forumu trebalo da idu u isti Centar-rijec je o klinici u BL, pa bi im moglo biti od koristi ovo moje pisanje i detaljisanje.
A biopsija?Ja bih voleo da bude tako ali moje misljenje je da to nece bas tako brzo proci.Meni je trebalo prvo ovo od papira>KKS,ALT,AST.GGT,bilirubin,kreatin,glikemija,urea,K,Na,Ca,Cl,AFP.HormoniT3,T4,TSH,EKG,RTG,USG Abdomena,papir od interniste,Papir od neuropsihijatra i onda sa tim papirima na infektivnu kliniku u NS gde su mi uradili biopsiju i PCR da bi posle toga neko vreme poslali krv u Bg na genotipizaciju.Bilo bi dobro da vasa kcerka legne u bolnicu pa da obave sce pretrage sto je potrebno jer terapija utice na mnogo sta.Mislim da vam predstoji jos dugo borbe za terapiju jer je skupa kao prvo a kao drugo dobijaju je prvo oni koji imaju kintu tako je bar ovde.Pozdrav i svako dobro.